| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 7476  [Dalších 6026 >>]
Ursus+3 132493
1.10.2012 1:36:57
No, má tam potvrzenou e.coli a té kyselejší prostředí neudělá dobře...

bílý jogurt není o hormonech - na gynekologii i tohle malý prtě při hospitalizace dostane laktobacilové globulky...
Mediana 41907
1.10.2012 1:18:51
Gerbi, trpěla jsem na to taky. Několik let soustavných kultivací E-coli v urogenitální soustavě. Jsem naprosto! přesvědčená, že to souvisí s imunitním systémem. (O tom, čím se to definitivně potvrdilo, ti ani psát nebudu, ale mému tělu je 4O, ne 4. Tvoje holčička určitě ohrožená není.)
Po všech peripetiích, včetně toho, že na Bulovce vymýšleli, že by mi mohli vyvinout jakousi vakcínu přímo "na tělo" se nejvíc osvědčilo jediné: při prvním náznaku prolít tělo velkým množstvím vody naráz (ideálně 2 litry na dospělého). Já vím, zní to tak primitivně ve srovnání s vědeckými návrhy, ale jako jediné to zabralo. Samozřejmě jsem to věděla celou tu dobu, že pít je důležité, ale až jednou ze zoufalství jsem to pochopila naplno: hodně vody a naráz. Ale nevím, jak ochotná by k tomu byla malá holčička.
Mab 26777
30.9.2012 23:54:03
Ursus, u malého děvčátka bych jogurt nepoužívala. To platí tak pro dívky a ženy, které již mají svůj hormonální cyklus. Malá holčička nemá hormony jako dospělá žena a tudíž i v pochvě má jiné prostředí a jiné pH a tím pádem i jiné bakterie než dospělá. Je to vliv estrogenu hlavně.
Ursus+3 132493
30.9.2012 23:06:10
a dietní opatření jste už zkoušeli?
vyřadit sladké, pít hodně vody, neslazené čaje (min. 1,5 litru), jíst probiotika a na noc bych mázla do pochvy trošku bílého jogurtu (živého) - pomůže to upravit pH v pochvě
k tomu bych dávala denně jednu tabletu brusinek

Jako dítě jsem tím trpěla, zkusila jsem po špitálech až hrůza a nevedlo to k ničemu (jen ke ztrátě panenství - jak se ve mě furt hrabali, tak protě pak nebylo co protrhávat...).

Pomohlo až později, když už jsem to začala řešit sama, režimové opatření. Čas od času to mám do dneška a pomůže to vždy, když to chytnu včas.
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
30.9.2012 22:56:53
Beru od tý doby pravidelně probiotika..
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
30.9.2012 22:56:31
Já ji měla taky, mě bylo řečeno, že někdy právě může ta bakterie přecházet přes poševní stěnu právě z konečníku, ale zabrala mi tehdy ATB a od té doby naštěstí dobrý...
Gerbi 55364
30.9.2012 22:50:21
Kukurice diky:) taky doufam, ze bude brzy fit a bude klid...

Claire tim gelem neumyvame denne, pouzivame ho vicemene jen pred odberem moci, spis jsme to myslela, ze nepouzivame zadne drsne mydlo...a uz i vlhke ubrousky jsem na ni prestala pouzivat...Jsem presvedcena, ze chyba je nekde "uvnitř"...a prave jsem zatim nikde nenasla nic a nikoho s takovymi problemy...tak me napadlo jestli se nekdo treba nenajde tady...a i kdyby ne tak se pokusim i do budoucna sem psat jak se to u nas vyviji pro pripadne dalsi s temito problemy( i kdyz opravdu nikomu to nepreji...)
Claire4891 105665
30.9.2012 22:32:40
Vysadila bych ten intimni gel a umyvala jen vodou.
Gerbi 55364
30.9.2012 22:21:20
Po stolici se sama nikdy neutira...to ji vzdycky musi utřit nekdo dospely...do skolky chodi tri tydny, predtim byla se mnou doma pod dohledem:)...takze utirani ve skolce taky nema vliv...
Ursus+3 132493
30.9.2012 22:18:55
beru to podle svojí dost šikovné čtyřleťačky, která je i hodně vysoká, že ruce na dobré utření po čurání i po stolici má prostě ještě krátké...
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 7476  [Dalších 6026 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.