| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

(?)
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 7476  [Dalších 5676 >>]
Lucíček a dva lupínci 64013
9.9.2011 14:23:55
Han, náš Maty má po obřízce ze zdravotních důvodů.
Jsem ráda, že to má za sebou, jinak to zkrátka nešlo a musím říct, že ač to muselo pekelně bolet, byl moc statečný a prakticky hned po zákroku byl na záchodě a úplně v pohodě.
Teď si to moc užívá (čůrání) až se kolikrát tak nasmějeme...~;)~t~.

A pokud mohu poradit, tak já dělala koupele z řepíku, ale jen asi první 3 dny po zákroku a pak už jen řádně v čisté vodě.
A nedám dopustit na Dermazulen mast.

Tak ať je klučík v pohodě...~:-D~;((~6~.
Jarka
  • 
9.9.2011 14:11:45
To se stalo synovi kamarádky. Urolog byl prý na mrtvicici, že prý je vidět, že ženský nemaj pindíka, jinak by nemohli chlapečkům zbytečně takhe násilně přetahovat, prý potom často vznikají jizvičky a předkožka je v konečném důsledku užší a stav horšé, než kdyby se nepřetáhlo vůbec. A heřmánek jako silný alergen je prý taky lepší nepoužívat.
Byl jeden les
  • 
9.9.2011 13:55:14
Tak to jsem Hani ráda, že jste to přežili.... jen upřímně doufám, že Vám nenastanou nějaké ty perné chvilky. Vždyť víš :) .....mylsela jsme na Vás a jek ses rozhodla, koukala na tu diskuzy co jsi minule založila,ale je pryč, což mi nějak nejde do hlavy ..... tu mojí taky někdo přejmenoval, což je asi dobře, název byl asi fakt moc brutus.

U nás se vše vyvíjí dobře, dokonce se mi zdá, že tvar pindíka se jaksi mění. Vypadá jako pindík všech kolem, vepředu má takový ten okápek, což tam před tím neměl. Pořád jsme ještě trochu v nervu při každém přetahování, ale jak kluk tak my už to snášíme dobře, spíš lépe :). Upřímně doufám, že to stahujeme dost, aby se to nemuselo ještě "dopižlávat", to by mě už asi dorazilo.
Tak budu na Vás myslet.
Nám se to nakonec osvědčilo takto 1. vana nebo na chvíli teplý ručník na pindíka 2. stříknout stříkačkou vlažný řapíkový čaj přímo do dírky pindíka, tzn. nasadit stříkačku na dírku v kůži a stříknout tam celý obsah 3. požmoulat ( to ze začátku by asi bylo bolestivé, to žmoulání ) 4. nasadit na dírku mastičku optalmoazulen a stříknout dovnitř trochu 5. požmoulat 6. stáhnout ( pokud je pindík kluzký z venku kvůli mastičce tak ubrpuskem utřít, jinak se to nedá stáhnout)
Jordana 64316
9.9.2011 13:46:17
Heřmánek je docela alergenní,spíš řapík doporučuju.A halvně přeju,ať už to nepřiroste,kamarádky synkovi i po operačním přetažení to do půlroka srostlo zpět.prý přetahovali-ale nějak se to stále zatahovalo-asi budou muset na obřízku :-(
kdyzsluncenesviti 89186
9.9.2011 13:40:57
My jsme to absolvovali v pátek.

Při výkonu nebrečel vůbec. Zato následně při ztopoření a čůrání brečel hrozně. Jak říkala paní doktorka zřejmě ho to pálilo a bolelo. Od pondělí máme klid. Bála jsem se, aby kvůli tomu nepřestal chodit na nočník nebo záchod. Byl čerstvě odplenkovavý. Naštěstí to dobře dopadlo. Mazali jsme na doporučení lékařky oční mastí.

Za chvilku to bude všechno za Vámi. ~x~
marioneta + batole
  • 
9.9.2011 13:23:01
To je super, že to bylo tak v pohodě, hlavně pro toho kluka. Jen mě tak napadlo, jak je vlastně úplně fuk, co lidi zjistí od druhých, stejně se rozhodnou podle sebe. :)
Tož držím palce, aby bylo v pohodě i to ostatní.
Nika89 91671
9.9.2011 12:49:51
to bych netvrdila, co já si pamatuju jak mamka přetahovala bráchovi-humáč nad humáče, je mi z toho blbě doteď
hankuba/Kubík06/Eliška09 90305
9.9.2011 11:58:14
Já věřím tomu,že syn se nechá.To už bude pro něj to nejmenší~;)
Carlin 40902
9.9.2011 11:45:30
Syna po tom čůrání nebolelo (nepotřebovali jsme čůrat do heřmánku ani vany), ale docela se pak bránil pravidelnému přetahování a ze začátku jsme museli i mazat Dermazulenem. Nakonec se to naučil přetahovat sám a je to pro všechny lepší, ale ty první dva měsíce to byly v kouelně vždycky boje.
hankuba/Kubík06/Eliška09 90305
9.9.2011 11:41:14
Synovi se chtělo čůrat hned po zákroku,tak sme šli a řikal že to ani moc nebolí,jenom kapičku pálí
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 7476  [Dalších 5676 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.