| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

(?)
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 7476  [Dalších 5666 >>]
berunka,M+M 11/04,M 01/08 102284
9.9.2011 11:35:41
Hlavně, že to máte za sebou. S nejmladším jsem na tom byla taky (teda u urologa). Skoro nebrečel. Prvních pár dní bylo horších. Na čůrání jsem mu napustila vanu. Dneska už si pindíka stahuje ve vaně sám.~R^ Přeju vám, ať to syna dlouho nebolí.~x~
hankuba/Kubík06/Eliška09 90305
9.9.2011 11:29:54
Před pár dny sem tu řešila,že máme se synem jít k dětské doktorce na stržení předkožky,která stahovat nešla
Já sem se bránila,a jít nechtěla,tak se toho chopil manžel a šli sme.
Nakonec to nebylo tak strašné,syn sice brečel-ale rozhodně míň jak při očkování,a zvládli sme to.Byl to fofr a je vidět,že mudra to opravdu umí.~R^
Přetahovat máme začít zítra a koupat v heřmánku a bude to dobré...
KoproFka 76193
7.9.2011 10:45:27
Zkus nejprve požádat o mastičku Triamcionol - my jsme mazali ve 3 letech cca 3 týdny a současně se pokoušeli přetahovat a podařilo se.
Kamarádčině chlapečkovi také ve 3 letech to pomohlo dokonce už za týden.

Naše paní doktorka také navrhovala chirurgické přetažení (manžel s tím souhlasil - nechápu~8~), ale po radě kamarádky jsem si řekla o tu mastičku a pohoda.
Kamarádky mi vyprávělo odstrašující historky s přetažením, takže mi to tehdy nedalo (zvlášťo poté, jak se k tomu stavěl manžel), a ještě jsem se pokoušela najít něco k tomu na netu. Tenkrát našla nějaké stránky pána, který od dětství bojoval s tímto problémem a fimózami, byl tuším dokonce 2x už jako dospělý na nějakém chirurgickém zákroku a děs běs - pořád mu to srůstalo a tvořily se fimózy - pak se někde (přes zahraniční weby) dopátral až k téhle mastičce, nechal si ji napsat, mazal a do měsíce měl pokoj! Psal V tom článku se dost naštvaně vyjadřoval, že tohle od našeho zdravotnictví tedy vůbec nečekal - z problému, který jde vyřešit levně a rychle mastičkou, se dělá operace a trápení na spoustu let...
Vzhledem k tomu, že on určitě nebyl jednoduchý a nekomplikovaný případ, myslím si, že ten Triamcionol by měl pomoci snad téměř každému.

Synek má teď, v 6-ti letech, ještě trochu přilepenou předkožku ve spodní části- odhadem tak 10% - postupně se to pomalilinku odlepuje, ale už s tím nehodlám nic dělat a nechávám to přírodě. Myjeme a přetahujeme samozřejmě každý den.
Betina 60050
7.9.2011 10:35:42
no - tak to si tedy nedovedu představit
synovi to taky nešlo, měl srůsty, nebyla jsem vůbec nadšená z narkozy, ale všichni mě přesvědčovali, že to opravdu hodně bolí a narkoza je jen na 10 minut
opravdu byl na sále chviličku, jen to uvolnili sondou, pak se hned probudil a první čůrání bylo hodně bolestivé, pak jsme zápasili
ještě pár dní, protože se to musí mazat a koupat v heřmánku a mazat a koupat, aby se nepřichytlo a dobře zahojilo
a to to měl přichycené jen opravdu na kousku, nebyl to velký zákrok
ona mu to doktorka asi může strhnout, ale bude to pro něj asi dost nempříjemný zážitek
amanvireja 94029
7.9.2011 9:35:46
nešla bych .My to podstoupili a nikdy více .
Raději najdi jiného urologa.
Tvett 87308
7.9.2011 9:24:00
Nenech mu to dělat od obvodní doktorky,já šla se synem na urologii rovnou,tohle má dělat odborník,jednou to synovi zkoušela přetáhnout dětská aniž by mi řekla co má v úmyslu,to bylo naposledy co jsme k ní šli!!!Máťa teda musel na celkovou obřízku a do celkové nar.šla jsem na tu urologii bez doporučení.
Byl jeden les
  • 
7.9.2011 9:22:39
no přesně tak...udělejte to tak a tak...ale JAK , že jo
Tizi 106716
7.9.2011 9:13:56
My jsme byli na zákroku na dětské chirurgii, byl tam starý doktor, který to udělal bez narkozy a velmi rychle, dítě asi pět minut šíleně ječelo, pak přestalo a řeklo, že ho nic nebolí. První den měl pálení při močení, nechávala jsem ho čurat do mísy s vlažnou vodou, pak už to bylo OK.

Nevím jestli to bylo nejlepší řešení, ale později jsme měli v nemocnici jiný zákrok, který narkózu vyžadoval a ten stav po narkóze byl mnohem horší, bylo mu zle celý den, já si vyčítela, jestli jsem neměla hledat jiné řešení. Fakt ta narkóza není jednoznačně nejlepší řešení.
x x 15263
7.9.2011 8:43:46
Vůbec to zatím neřeš, je čas, zvlášť pokud nemá problémy. A pokud to chceš řešit, tak ale jednoznačně na urologii nebo v nemocnici, ne u PLDD, proboha! Jinak můj syn má lehkou hypospadii a zatím jsem to taky neřešila, je to jen kosmetický defekt a moc se mi nechce to nechat klukovi rozvrtat (umělý vývod, možnost vytvoření píštělí, zánětů... ~8~). Myslím, že bychom měli nechávat víc prostoru pro individualismus a ne do všeho hned nechat vrtat a případně to ještě pokazit víc, než to je.
Nika89 91671
7.9.2011 7:26:14
Asi tak. tak by se mi to d+sně líbilo, kor kdyby mě to někdo dělal den co den násilím~Rv doufám, že si její syn neponese následky do dalšího života
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 7476  [Dalších 5666 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.