| Martulinda | 103076 |
|
|
7.9.2011 7:13:21
Mě taky mudr.říkala,že hned druhý den přetáhnout a namazat dermazulenem,ale jak jsem to měla udělat,když měl fialového nateklého pindíka a řval jak tygr když jsem se k němu přiblížila,to už neporadila.Naštěstí vše bylo v pohodě.
|
| Insula | 28056 |
|
|
7.9.2011 4:36:58
Mě právě její příběh přijde jako ten odstrašující (což není absolutně nic proti jeho autorce, ale proti postupu lékařů).
|
| Byl jeden les |
| • |
6.9.2011 23:39:14
Ráda bych všem , kdo mi poskytli a ještě poskytnou jakoukoli byť i zdánlivě užitečnou radu , poděkovala.
Kdo zažil a ví o čem je řeč, jistě chápe jak nám doma je a že bychom si moc přáli , aby vše proběhlo co nejméně traumatizujícně a bezbolestně pro kluka. Vyzkouším všechno !!! Něco už jsme praktikovali, optalmoseptonex, výplach řapíkem. Zítra budeme muset bohužel znovu jít na to. Pořádně to napaříme, namastíme, pořídím ten Xylokain a tu květinu sléz přehlížený. A prostě uvidíme. Ještě jednou děkuji těm, kteří mi poskytli radu a podporu. Doufám, že někomu kdo se ocitne ve stejné nebo podobné situaci budou Vámi poskytnuté rady také něco platné. Ještě jednou díky.....už jen ta možnost si o tom pokecat s lidma , co vědí o co go mi pomohla a uklidnila. |
| Byl jeden les |
| • |
6.9.2011 23:16:41
Já jen...jestli to četli ty doktorky :)
|
| Byl jeden les |
| • |
6.9.2011 23:14:59
No to jsem blázen :) ...to bych taky brala....dr. kladla na srdce že se to musí každý den, jinak je to zpátky a fakt se to přilepilo
|
| Byl jeden les |
| • |
6.9.2011 23:12:41
Tak tady přesně jsme byli....
Skutečně mám stejný dojem jako Škramuška. Žádné násilí,u nás narkoza tak na deset minut, vše tak jak to popisuje Škramuška....jen prostě asi každá předkožka je jiná,každý pindík je jiný, každé dítě je jiné, každí rodiče jsou jiní na ty "přetahovací grify" a každý "pooperační stav" je jiný . Co se týče dr. si nemůžu nijak stěžovat ( alespon zatím) |
| Byl jeden les |
| • |
6.9.2011 23:03:43
Myslím si, že všechno v životě jde udělat lépe...proto jsem se také odvážila napsat si sem o radu. Abychom aspoň to co lze udělat lépe, lépe udělali....ale už celkem chápu, proč některé kamarádky ani za živého boha zde nediskutují. Čtou, ale nediskutují :)
|
| Markéta, kluci 9 a 2 |
| • |
6.9.2011 22:50:20
Tak my asi máme opravdu štěstí na paní doktorku. Předkožka ani jednoho z mých synů ji nezajímala, vím, že jsem u staršího někdy ve třech letech zmagořená různými články zkoušela přetahovat, nešlo to, tak jsem se na to vykašlala. Teď mu bude deset a pár měsíců mu to jde, zjistili jsme to teda náhodou při zánětu močových cest. Kdy se předkožka uvolnila, nevím, ale chtěla bych od dr. vysvětlení, proč má mít chlapec v pěti letech předkožku uvolněnou, k čemu je to nutné.
Pokud jde o narkózu, byla jsem na jediné operaci v životě a probírání z narkózy považuju za jeden z mých nejhorších životních zážitků. Možná, že to "oblbnutí" je šetrnější, ale sakra bych chtěla vědět, proč je nutný zákrok s medikací. |
| vlad. | 38059 |
|
|
6.9.2011 22:42:33
No jasně! Ptala jsem se na juniora na děts. chirurgii a živě si pamatuju, jak se dotyčný rozohnil. Protože občas to holky zpackají a chlapeček jednak musí na chirurgii na "opravu" a taky mu zadělají na pěkné trauma.
|
| vlad. | 38059 |
|
|
6.9.2011 22:38:17
Jako no name do Amedu, jak doporučuje Šramuška. Nebo po známosti na děts. chirurgii FTN. Jinak přehled nemám. Taky nás to jistě čeká, ach jo.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.