Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| úča |
| • |
27.3.2015 21:24:10
Bude to dobré, uvidíš, Anička je silná holčička, popere se s tím. Posíláme jí pusu štípanou, a Vinca, milovník galantních dobrodružství, slintanou
.Doufám, že jsou tam hodní. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
27.3.2015 21:20:08
Ananto, také jsme sledovala a moc mě to mrzí...myslela jsem si, že se neozýváš, protože se něco děje, ono to tak nějak bylo vidět i z těch příznaků
.Já přispěju se svou troškou do mlýna, i když možná vyvolám negativní reakci - i tvoji. Přesto to napíšu .Opravdu dlouho se snažím najít "něco navíc" k tomu, aby byli lidé OK a zdraví a v pohodě - hlavně tedy v psychické (fyzická se často přidává hned poté). Zjistila jsem - tedy nemám to vyčtené, ale jsou to moje zkušenosti - že aby se nemoc malým dětem nevracela, je strašně moc potřeba dát do kupy psychicky maminku s vůbec důležité vztahy v rodině. Čím menší dítě, tím víc je navázané na maminku (viditelně i neviditelně ), takže prostě proto. Je tam naprosto přímá souvislost.Kdybych sklouzla lehce do "ezoteriky", ledviny (a následně srdce dle čínské medicíny) se opravdu dávají do souvislosti se vztahy, ne vždy samozřejmě, ale může to tak být. Vy jste teď měli doma nějaké změny, co jsem si všimla...může to být spouštěčem skrytých dispozic k téhle nemoci. I přesto, že je to te´d v nemocnici těžké, snažila bych se být naprostou oporou (nevím teda, jestli bych zvládla sama samozřejmě, hezky se to říká) a neustaraná. Dítě přesně dokáže odezírat matčin výraz, dech, způsob mluvy, gesta....a podle toho se chová a reaguje. A podle toho se často i rychleji či pomaleji uzdravuje . Osobně bych to podpořila po svém...ale to je každého věc, to psát ani nebudu.Moc Aničce přeju brzké uzdravení - a aby bylo navždycky . |
| úča |
| • |
27.3.2015 21:20:04
Děkuju moc!
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
27.3.2015 21:15:20
Díky, že jsi napsala. Moc držím palce.
![]() ![]() ![]() |
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
27.3.2015 21:11:24
Uf, tak predsa ladviny, priznaky tomu nasvedcovali :(
Drzte sa. ![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
27.3.2015 21:09:56
Držím palce
![]() |
| vlad. | 38059 |
|
|
27.3.2015 21:09:21
Nefrotický syndrom je vlastně soubor příznaků, může provázet různá onemocnění nebo je to bráno jako primární onemocnění. Když to zjednoduším, 90% procent NS u dětí je primárních, a 90% z nich patří do steroid senzitivní skupiny s dobrou odpovědí na léčbu kortikoidy a příznivou prognozou (komplikovanější stavy jsou častěji u dětí nad 6 let).
|
| kattynka a 2 čertici | 99034 |
|
|
27.3.2015 21:08:33
Tak držím palce malé, tobě hodně sil. Jsem ráda, že jsi se ozvala, myslela jsem, že tě znechutili některé nicky natolik, že jsi se neozvala. Ať jste brzo doma a zdravé.
![]() K. |
| withep | 93862 |
|
|
27.3.2015 21:07:55
Držím Aničce palce
![]() ![]() ![]() |
| Ananta | 97295 |
|
|
27.3.2015 21:06:21
Děkuju, hlavně za modlitbu. Prognoza je nejasná, léčba trvá dvanáct týdnů, léčí se kortikoidy a je možné, že se to už nikdy nezopakuje, ale taky může skončit na dialýze, většinou se to zopakuje několikrát, nikdo neví, jak se to vyvine.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.