| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 7476  [Dalších 6806 >>]
Antonela 49586
18.1.2015 13:00:03
Jdu k vám na radu. Syn 1,5roku má dnes jakoby nateklého pindíka, který je růžovo-červený. Dopoledne se chytal za plenku, že dělá bek. Nepláče, nemá teplotu. Jen při přebalování jsem si všimla toho "zvětšení" a barvy. Je to zánět močáku? Čím mu to natřít? Zítra bych šla případně k doktorce. Díky
kikina80 87111
11.1.2015 15:52:34
Možná já, ale jsou to už 4 roky. Synovi v roce, byla jsem s ním ráno u obvodního, předepsal ant. , pindík byl jen nateklý a lehce zarudlý. Odpoledne jsem byla s dcerou na cvičení a po návratu byl hrozně natelký a hrál všemi barvami včetně fialové a zarudnutí mu šlo až na bříško - skončili jsme na tři dny v nemocnici málem s kapačkami do žíly. Naštěstí pomohlo jen vyčištění a antibiotika ústně. V nemocici jsme to proplachovali stříkačkou tuším tou borovou vodou a měli jsme ještě ant. mast, kterou jsme museli mazat pod předkožku pak doma. Jinak když náhodou začínalo něco doma, tak sedací koupele do řepíku a přetahovat a mazat nějakou mastičkou + nurofen po 6 hodinách - je protizánětlivý.
Beruška+J02A07T10 48718
11.1.2015 9:46:10
kačí lepší přirovnání mě fakt nenapadlo, páč to tak opravdu vypadalo :D na konci pindíka velká červená boule
sun 15 88122
10.1.2015 22:16:51
Taky to syn měl přesně jak už tady někdo psal proplachovat borovou vodou a antibiotika framykoin taky to měl hrozný a tekl mu zntoho hnis:-(
Katka a 2 výrostci 141251
10.1.2015 20:33:52
"sob Rudolf" mě dostal~t~~t~~t~
Beruška+J02A07T10 48718
10.1.2015 19:25:58
téma nevím, ale syn to měl asi před rokem a půl, pidník zarudlý a nafouklý (oteklý), ošetřila nám to jen dětská, a pak jsem dále ošetřovali doma - po každém čůrání umýt vlažnou mýdlovou vodou, pod předkožku stříkačkou šplíchnout 3 procentní peroxid vodíku a mazali jsme nějakou antb mast, tuším, že to byl framyokoin.. daly jsem to doma, nemocnicí nám ani nehrozili.

a nafouklé oteklé to měl vest.. na konci pindíka měl velkou bambuli jak sob rudolf.

Měl to od toho, že v té době mu byly tak nějak tři roky a on se furt tahal za pindíka, pravděpodobně si tam zanesl nějakou infekci.
Kreaty 128225
10.1.2015 19:09:57
udělat ča j z heřmánku a nemáčet a snažit se nechat na vzduchu ~d~
Dari79 114243
10.1.2015 18:28:56
Holky, nedávno jste tu některá psala, že dítě mělo nějaký zánět na pindíku, pak že jste skončili v nemocnici, že se pindík významně zvětšil (nafoukl) atd.
Nemůžu to najít.
Volala mi známá, že to (podobně) pozoruje na synovi, tak jsem ji poslala, ať jedou na pohotovost, že jsem to nedávno četla, že dítě skončilo v nemocnici, tak jsem si to chtěla připomenout, co že to tomu dítěti bylo

Tak kdybyste některá věděla, kde to je, nebo co že to tomu dítěti bylo, tak mi prosím napište...

Dík.
Paradigma
  • 
3.1.2015 18:46:48
Jo, tak s Incovenalem mám velmi dobré zkušenosti a taky pomáhají Keglovy cviky na pánev. Pokud to není na operaci, jako to měla kamarádka, tak to zabralo, čehož jsem důkazem:)
Slída 125055
25.11.2014 16:15:10
Blanket, ale přece to, že někdo měl obtíže a čůral 3 dny krev, neznamená, že já to budu mít taky tak. je to stejná paušalizace. Lékař má vysvětlit, jak se to dělá, proč se to dělá, jaké jsou případné alternativy tohoto vyšetření a jaké se mohou vyskytnout komplikace a případně u jakého procenta se tyto komplikace vyskytují. Upřímně nejsem si jistá, proč to dělali tobě, píšeš o zánětech, ale nic o problémech s inkontinencí.
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 7476  [Dalších 6806 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.