| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 7476  [Dalších 6796 >>]
Slída 125055
25.11.2014 16:04:44
to čím trpíš je nepříjemné, posoudit tvůj stav musí lékař, ten také navrhuje řešení. Stále si myslím, že urodynamika u tebe pravděpodobně nic neprokáže. Neb tvé problémy nejsou zatím takového rázu. Takže pokud to vyšetření podstoupit nechceš, řekni to lékaři a ať ti on vysvětlí, jaké navrhuje řešení bez vyšetření a případně, co by podstoupené vyšetření na léčebném postupu změnilo. Informacemi staženými z google bych se ale v ordinaci neoháněla.
Kreaty 128225
25.11.2014 15:54:57
Azia, jak můžeš napsat nebolí to, neboj? Mluvíš za všechny pacienty? Přečti si diskusi, kde píší ženy co vyšetření absolvovali, že se tři dna nemohli jít vyčůrat a čůrali krev. Taková ta divná solidarita, vydržela jsem to já, ona to musí vydržet taky?
Piggy 5422
25.11.2014 15:54:53
A to já právě přemýšlím, zda je to problém nebo je..?
Proč by skákání na trampolíně mělo vadit ženám? Vždyt se u toho posilují svaly, aspon já jsem po 15 min normálně splavená..
Kreaty 128225
25.11.2014 15:52:43
no s tímhle zásadně nesouhlasím, pacientovi se má dostat řešení tehdy, když ho vyžaduje, někoho obtěžuje tohle a někoho něco jiného, rutinní provádění vyšetření každému pacientovi je dobré tak pro zisk lékaře nebo zařízení, ale pacientovi nic nepřináší, možná další nemoci a obtíže
kdyby měl lékař dost času na to pacienta vyslechnout, tak by mohl sám rozhodnout, zda je operativní léčba nutná nebo se dá volit léčba jiná, vzhledem k tomu, že lékař s pacientem komunikuje co nejméně a ještě jeho příznaka zpochybňuje nebo mu je nevěří vůbec, tak se pak těžko mohou společně dopátrat pravdy
Azia a 3 ryzova zrna 132367
25.11.2014 15:49:41
Neboli, jen je to neprijemne, kdyz je mocovy mechyr naplneny a musis to vydrzet a pak, kdyz se musis vycurat a nejsi na zachode, to je taky neco. Ale neboli to, neboj.
Piggy 5422
25.11.2014 15:46:28
při zvedání nemám problém, běžném kašli taky ne, při kýchání někdy ano, zvlášt pokud jsem prokřehlá k tomu, při běhu nevím, neběhám, ale když dobíhám tramvaj, tak to ne, ale to je pomalý běh ...
Když se vyčůrám před trampolínou, tak chvíli ne, ale jak se moč průběžně vytváří a stéká do měchýře, tak bohužel po částech (nárazech nebo odrazech?) také ven..
Tak nevím..?
Slída 125055
25.11.2014 15:30:08
on je problém, že se lékaři snaží dobrat nějakého konkrétního nezávislého výsledku. Nedá se spolehnout jen na to, co ti pacient říká. Vem si třeba zde, Margráta stále váhá, zda jsou její obtíže dostatečné a přitom už dávno měla u lékaře být. Jiný zase může svoje obtíže dramatizovat a přitom to zas takový problém není a je u lékaře neustále a domáhá se řešení.
Slída 125055
25.11.2014 15:21:29
zajdi na tu urogynekologii, to už je omezení v běžné životě a je zbytečné se trápit, když tvůj problém bude mít řešení.
magrata1 95172
25.11.2014 15:21:06
Pokud to vyšetření budou vyžadovat pro operaci, je mi jedno, že je nepříjemné. Být neustále připočůrlá taky není příjemné (fyzicky ani psychicky). Já mám navíc Bechtěreva, takže mám práh bolesti už celkem posunutý, psychiku zvládnu.
magrata1 95172
25.11.2014 15:18:07
Mně právě trampolína netrápí (neskáču na ní), vadí mi to v běžném životě. Když bych např. při kýchnutí nepřekřížila nohy a nezatla pánevní dno, měla bych v gatích plnou nálož. Když nejdu třeba každou hodinu (i častěji), musím to furt držet, i když třeba sedím.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 7476  [Dalších 6796 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.