Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Brumbabule |
| • |
26.10.2014 22:55:49
Tak s tímhle mám taky smutnou zkušenost, začalo to už před porodem a po něm to pokračovalo, ale gynekoložka mi řekla, že je to normální stresová inkontinence právě v důsledku změn pánevního dna. Předepsala mi Kegelovy cviky a doporučila Incovenal, což mne do měsíce vrátilo téměř do normálu. Počítám, že do konce listopadu budu úplně v normálu.
|
| louda | 21323 |
|
|
17.10.2014 22:03:45
To, ze si neco nepamatujes, neznamena, ze te to neovlivnilo.
|
| louda | 21323 |
|
|
17.10.2014 22:01:08
Za techto okolnosti bych do toho urcite nesla. Synovi bych dukladne vysvetlila, ze kdyby s tim mel kdykoliv problemy, muze se na vas obratit, nebo rovnou na doktora, a půjde to bez problemu vyresit. V tomhle veku uz to pochopi.
|
| Eilatt | 120397 |
|
17.10.2014 21:47:45
jeden muž
o úzké předkožce tu ale řeč není, tam bych to řešila jinak, nejspíš se to musí řešit nutně chirurgicky, jiná cesta asi není ne? tady se jedná se o neodlepený kousek předkožky. manžel byl na chirurgickém zákroku v pubertě, žádné negativní vzpomnínky na to nemá. Byl na pokoji s chlapama, po zákroku nechtěl ani léky na bolest, furt akorát hráli karty. Už měl rozum z toho, co se děje a že je to nutné. |
| klíčnice | 125670 |
|
|
17.10.2014 20:39:07
Všem moc díky za názory. Jen jsem si v podstatě potřebovala ujasnit, jestli má cenu vyčkat
![]() |
| klíčnice | 125670 |
|
|
17.10.2014 20:36:37
Eilat
![]() |
| klíčnice | 125670 |
|
|
17.10.2014 20:34:34
Betino a na mně zase všichni koukají, že je to brzo
Doktorka na chíře se nevyjádřila, jen že pokud chceme udělají, pokud nechceme neudělají.Sestřička zmínila, že chodí i starší kluci (míněno 10 let a výše). |
| klíčnice | 125670 |
|
|
17.10.2014 20:30:54
Markéto napsalas to přesně ... a manžel po doktorech s námi nechodí, jen pak doma prudí
![]() ![]() |
| jeden muž |
| • |
17.10.2014 20:24:37
Oficiální názor urologů v naší zemi je, že ve 4 letech má být předkožka volně stahovací a zcela odlepená. Jistě, část lékařů má svůj osobní jiný názor. Jsou např. doktoři, kteří nenechají očkovat své děti.
Kluk v pubertě nebude nadšený, když bude muset toto probírat s rodiči a lékaři, často za přihlížení matky. Osmiletý kluk nechápe složité souvislosti, ale snadno to přečká a rychle zapomene, že to pár dní pálilo. Kluka v pubertě to stresuje hodně, v tomto věku se před matkou stydí. I když před ní chodí třeba nahý z koupelny, tak se bude stydět, aby ona viděla, že mu to nejde přetahovat ap. Trhání nosní madle jsem zažil v 5 a 13 letech. To první téměř nepamatuji, to druhé bylo bolestivé, to si pamatuji i s detaily. Přitom v prvním případě jsem nechápal o co jde, v druhém jsem už trošku věděl, že to je nutné. Opakuju, stes, že něco nejde je kolikrát horší než kratší bolest. Bolest jde potlačit, např. Emla krém na znecitlivění, jenže to si musí platit člověk sám. Možná injekce by na pojišťovnu byla. VYloženě bolestivý zákrok, tak zde by lékaři uspali. Dnes se dává jak vrchol osvícenosti, že se to nechá být, s tím že úzká a přilepená předkožka se vyřeší sama pubertou. Já jsem tu praxi zažil, nikdo mě "netrápil", jenže jsem zjistil potíže sám. A neměl jsem ochotu to řešit s někým v rodině. |
| Eilatt | 120397 |
|
17.10.2014 19:42:40
klíčnice
tak řekni manželovi, že na to odlepení mají vliv hormony, které se přirozeně uvolňují v pubertě. tady se to strašně žene a tak se hormonální masti dávají chlapečkům už pomalu ve 4 letech. tak buď můžete zkusit hormony umělé a mazat, třeba se to odlepí anebo počkat.Na nějaké odlepování sondou či čím ybch ve vašem případě nešla, může se to přilepit znovu, problémy nemá, chybí mu jen malý kousek, tak co..... Pokud nemá předkožku zúženou nebo nejsou jiné trable, tak nerozumím, proč to chce manžel tak řešit. další zákrok a nepříjemnosti, přitom možná naprosto zbytečně. Synovi je 7, nejde mu to vůbec, chci ještě vyčkat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.