Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Piggy | 5422 |
|
|
25.11.2014 15:02:07
Mám to chápat tak, že ženy po porodech tím trpí běžně na trampolínách a řádných poskocích a přitom pánevní dno není pokleslé?
|
| Piggy | 5422 |
|
|
25.11.2014 15:00:06
Odkaz by nebyl?
|
| Piggy | 5422 |
|
|
25.11.2014 14:59:14
To právě, zatím mi nic nenabízí, asi chce vidět jen to vyšetření - výsledky a pak co dál.....
Mě jen jde o to abych si mohla řádně poskotačit bez obav trapného úniku a společenského znemožnéní.... Zkoušela jsem si stáhnout svaly svěrače, ale to jsem se nemohla pořádně odrazit, skákat apod... |
| Slída | 125055 |
|
|
25.11.2014 14:56:14
ono jde asi o to, že toto vyšetření lékaři dokreslí celý obraz o potížích pacientky. Nicméně neznamená, že když se na urodynamice neobjeví únik, že jimi pac. netrpí, ale pokud se tam únik objeví, je velmi nepravděpodobné, že by pac. jimi netrpěla. Navíc některé ženy při líčení těchto obtíží podávají informace subjektivní a ty se od reality mohou lišit. Např. žena po operaci TVT uvádí, že úniky již netrpí, kdežto vyšetření ukazuje opak. Při podrobnějším pohovoru se ukáže, že žena jde 100x za den na wc, aby úniky nebyly.... tzn. že vyšetření smysl má, ale nejsem si jistá, zda u tazatelky.
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
25.11.2014 14:47:37
najdi si k tomu info na googlu, jako vyšetření je to o ničem, neprůkazné a je natolik ovlivňováno psychikou, že se z toho nedaJÍ DĚLAT ŽÁDNÉ ZÁVĚRY, koukni na to a vytisknisi to a vezmi si to sebou
|
| Slída | 125055 |
|
|
25.11.2014 14:45:31
hele nevím od čeho, ale po porodech se to objevuje, protože pánevní dno se mění, máš ho sice ok, ale posuzujou ho v porovnání mezi ženami, které rodily, určitě ho nemáš stejné jako 25 letá nerodící žena. Navíc pokud trpíš únikem při skákání na trampolíně, tak bych to sama asi operačně neřešila, nevím co ti tvůj lékař jako řešení nabízí.
|
| Piggy | 5422 |
|
|
25.11.2014 14:38:23
On to posílá asi rutinně, když se si postěžovala že i přes cvičení se na trampolíně stále objevují tyto potíže.. Pánevní dno na gyno prohlídce OK, tak nevím, zda ta urodynamika má smysl..pokud tam se nic neobjeví, tak od čeho ty potíže pak můžou být..?
|
| Slída | 125055 |
|
|
25.11.2014 14:34:36
ono to nebolí, ale je to nepříjemné a řekla bych spíše psychicky než fyzicky. Nejdříve se sama vymočíš, pak ti zavedou cévku, zkontroluje se, zda ti v močáku nezbývá nějaká moč, pak ti začnou močový měchýř napouštět fyziolog. roztokem, zjistí kapacitu, zda nemáš dráždivý močák, kašlání je kvůli stresové inkontinenci, pokud ji má někdo opravdu hodně objeví se únik, pokud ne, tak se ten únik neobjeví... důvod proč tě tam posílají by ti měl vysvětlit tvůj urogynekolog. Podle tvého popisu bych tipla, že se tam nic zvláštního neobjeví.
|
| Piggy | 5422 |
|
|
25.11.2014 12:55:56
Snad je to správný název.. Poslali mě tam. Něco jsem četla na internetu a nevím, zda má smysl?
Třeba to zakašlání, je opravdu rozdíl, zda zakašlu jen že to po mně chtějí a kašlem či kýcháním které jde pěkně od plic. A samozřejmě, že simulace typu skákání na trampolíně nebude.. (potíže jsou hlavně při skákání, kde se musí řádně odrazit a kýchání..., jinak ne). Cviky na pánevní dno bez většího účinku, spíš je problém, že po chvíli necítím svaly, tak nevím, zda jsou stále stažené, či ne.. Najde se tu někdo, kdo by to mohl vysvětlit? A absolvoval? Bolí to vyšetření? Děkuji. |
| Linda |
| • |
10.11.2014 16:43:37
Nemáte někdo zkušennost? Našli mi cystu v močovém měchýři. Doktor s tím zatím nic nechce. Za půl roku to chce zkontrolovat, pak že by se nějak odstranila. Mám obavu, co bude, když se cysta zvětší....
Díky |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.