| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 7476  [Dalších 6736 >>]
Červená řepa 55518
17.10.2014 10:16:45
Byla jsem na uvolnění částečně přilepené/přirostlé předkožky (asi z poloviny) v Amedu, ambulantně, se šestiletým, před dvěma týdny. Doktorka tam mi řekla, že toto se samo nerozvolní, a já jsem si to myslela taky, ač jsem vyčkávala dlouho. Kromě toho míval kvůli tomu pod předkožkou záněty, asi 4x ročně, hlavně v létě a u toho trpěl jak zvíře.
Ten zákrok dělají v krátké celkové narkoze, protože bolí. Celkově jsme strávili na poliklinice 15 minut, 15 vteřin uspání, 30 vteřin uvolnění, instruktáž co s tím dál cca 2 minuty. Dali ho dospat, probudil se a smál se, byl to pro něj zajímavý zážitek, nebolelo ho nic, pak jsme jeli domů. Doma byl ten den, aby odešlo vše z narkozy, nebylo mu nic, hrál si. Další dny jso horší, musí se přetahovat, musí čůrat, máchat v řepíku a mazat. Mezitím ho to nebolelo. Po týdnu pěkný, já jsem spokojená.
Rozhodně z toho nemá větší trauma, než když míval ty záněty.
klíčnice 125670
17.10.2014 9:12:44
Ten Triamcinolon nechtěla napsat ta dr. na chirurgii. Já počkám, jen jsem se chtěla ujistit od maminek starších kluků, že je to tak OK.
Manžel trauma asi nemá, ale nechce aby měl nějaké trauma syn :-)
klíčnice 125670
17.10.2014 9:10:19
Zorko no právě ~x~
Markéta, kluci 12 a 6
  • 
17.10.2014 9:01:34
Dětská vám nic nenapíše, protože, jak sama uvádíš, podle ní není co léčit. Já bych ho fakt nechala do té puberty a manžela se vyptala, co má za trauma.
klíčnice 125670
17.10.2014 8:49:02
Díky všem za příspěvky.

Triamcinolon nám dr. nenapsala, prý na tohle nepomůže. Přetáhnout mu to jde v pohodě, jen je pak po přetažení kousek přilepený k žaludu ... nevím jak to technicky popsat ~;)
tacka 94191
17.10.2014 8:46:12
Nechte si napsat od dětské doktorky triamicinolon nebo jak se to píše,to by mohlo zabrat na ten zbytek při lepení.hodně to spouště kluků pomohlo,než nějaký auvajs zákroky.
Františka85 108823
17.10.2014 8:38:50
Dítě moc nedomyslí, proč by mělo zákrok absolvovat. Zažije jen bolest a výsledek nemusí být trvalý. Velký kluk-muž aspoň má vnitřní motivaci a dostatek rozumu, aby posoudil, jak to chce řešit. Dítěti to v životě nevadí a těžko mu budou rodiče líčit, že potřebuje pindík v takovém stavu, aby mohl v pohodě souložit ~;)
Kaja222 116819
17.10.2014 8:25:37
jo, to takhle chtela doktorka, ze v laborce chteji primo do sklenicky na specialni kultivace. Tak jsem po marnych pokusech cela zoufala volala do laborky jak to mam udelat a tam mi doporucili pytliky, ze v nemocncich se to jinak nedela.
Epepe 89236
17.10.2014 8:15:23
Myslím, že lidi dost podceňují důsledky a rizika narkóz. Snažím se toho u dětí vyvarovat. Kvůli takové "blbosti" baych to děti nencutila podstupovat.
Lassiesevrací 134328
17.10.2014 8:01:47
Kdyz se to dela nasilne,muze s tim byt dlouholety problem. Ono se to totiz nemusi vyresit hned pouhym zakrokem. Naopak,muzou tim nasilnym pretazenim vzniknout trhlinky a kluk muze mit problemy dlouhodobe,protoze kdyz se to mirne zhoji,zase to muze casem zlobit. My nemeli na vyber.....syn mel ve 3 mesicich zanet ledvin,tam se stahovalo a desinfikvalo denne. Od te doby se to s nama tahne. Pokud kluk nema problemy,zanety,boleni.....vubec byc s tim nic nedelala.
P
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 7476  [Dalších 6736 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.