Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| anna |
| • |
17.10.2014 7:10:23
Stejna zkusenost. Ve dvanacti se synovi uvolnila sama...Pokud nejsou pridruzene dalsi problemy - zanety, problemy s mocenim, rozhodne bych neresila. Bolestivost a trauma ze zakroku muze byt skutecne velmi silne - to lze u ditete predem velmi obtizne odhadnout. Ostatne k nazoru vyckat do puberty se kloni cela zapadni Evropa.
|
| Markéta, kluci 12 a 6 |
| • |
17.10.2014 6:59:21
Mému synovi předkožka v osmi letech nešla přetáhnout vůbec, tak ji nepřetahoval. Teď mu bude třináct a cca dva roky to jde. Já bych to neřešila, manžel má nějaké trauma z dětství nebo proč si myslí, že je to tak důležité?
|
| Mili+2 | 70470 |
|
|
16.10.2014 22:51:40
Pred dvema mesici triletakovi zcervenala predkozka,do 3 a pul let nepretahovana. Urolog brutalne hirurgicky zakrocil, a kluk chudak cural dva dny s jekotem.Nicmene pretahovani dale neslo, o chlup lip nez predtim. No a vcera pindik jakoby otekly, dneska brecel ze ho boli,tak jsme sli na urologii, ja myslela ze me klepne kdyz jsem videla ze smenu ma stary znamy, zase mu to serval,ale infekce tam opravdu byla, hnisu bylo hodne, dostal i antibiotika, ted pred spanim cural s revem. Tot ma zkusenost.
|
| Katka + 3 |
| • |
16.10.2014 21:57:28
Starší syn byl na uvolnění předkožky někdy kolem druhého roku. Navzdory přetahování se mu na jednom místě brzy znovu přilepila, ale neměla jsem nejmenší chuť nechat zákrok s nejistým výsledkem opakovat. Začátkem puberty se slepené místo samo uvolnilo - bez traumat a bolesti.
Doporučuju počkat a nechat zapracovat přírodu. Pokud je partner tak hrr do zákroků na tomhle orgánu, může si nechat udělat obřízku. |
| klíčnice | 125670 |
|
|
16.10.2014 21:25:01
Sarmi proběhlo by to v narkóze, taková nějaká "light", po obědě by šel domů. No ale ještě počkám, synovi jsem řekla, ať při stahování trochu "přitlačí"
![]() |
| sarmi | 38831 |
|
|
16.10.2014 21:11:51
pokud pretahne vetsi část zaludu, tak bych to nepodstupovala. mladšímu odlepoval predkozku v 6 urolog, maly rval jak tur a 3 dny ho to bolelo, ted je v poradku, ale musíme denne pretahovat, jinak ma tendenci se prilepovat znova. staršímu nesla předkožka vůbec a doktor ho tak vydesil obřízkou, ze zacal pretahovat cely zhruzeny, az to tedy povolilo, ale nejde to porad moc volne a předkožka se za zaludem vždycky jakoby zasekne, nesjede zpet sama. byl to neprijemny zážitek, ale snad mají kluci pokoj a hormony udelaji zbytek "práce".
|
| Monty | 129940 |
|
|
16.10.2014 21:07:48
Syn na tom zhruba v osmi letech byl. Traumatizující to není, ale pár dní ho to pak dost bolelo při močení. Ale on to měl asi víc přirostlé než "jen kousek".
|
| el + 2 | 131755 |
|
|
16.10.2014 21:02:48
pokud to synovi zůstane do dospělosti a bude ho to trápit, tak si zajde na operaci sám, ne? A jako dospělý bude líp rozumět tomu, proč to podstupuje...
|
| klíčnice | 125670 |
|
|
16.10.2014 20:58:06
Jitys děkuji za odpověď. Přesně tak, myslím že kluk z toho bude mít akorát trauma.
|
| klíčnice | 125670 |
|
|
16.10.2014 20:53:32
Synovi (8,5) jde předkožka normálně přetáhnout, ale kousek je pořád přilepený k žaludu. No a manžel na mně pořád tlačí, že je třeba s tím něco dělat. Byla jsem u dětské, ta tvrdí, že to je normální, že se to časem uvolní samo. Manželovi nestačilo, tak jsme šli na dětskou chirurgii. Tam mi doktorka celou dobu říkala, že rozhodnutí je na nás. A já nevím. Syn samozřejmě nechce, já se v tom jako ženská nevyznám a manžel prudí, že kdy se to má jako uvolnit a že syn bude mít pak trauma (když mu to tak zůstane).
Co poradíte? Jak takové uvolnění probíhá? Je to traumatizující? Já bych radši počkala, ale jenom aby se to fakt uvolnilo samo ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.