| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 7476  [Dalších 6566 >>]
Mia
  • 
9.3.2014 22:56:37
Natysku, mela jsem totožný problém v poměrne mladem veku. Pri pravidelne zamestanecke lekarske prohlidce mi doktorka tež provedla rozbor moci. No a zjistila, že mám krystalky v moci, které způsobují předráždění v močových cestách a tudíž časté nucení na malou stranu. Doporučila mi okamžiě přestat pít černý čaj (kafe jsem vubec nepila, protože prý to způsobuje černá káva nebo černý čaj) a od té doby co jsem přestala pít černý čaj, se ztratil i problém. Takže doporučuji nechat si udělat podrobný rozbor moči.
Radka
  • 
9.3.2014 13:38:27
To se mi nějak nezdá.Po porodu mi poklesla dělohy.Necouhala mi ven,ale časem by asi klesala dal.Byla jsem na operaci,chtěli mi ji vzít,je to tak nejjednodušší.Ale nesouhlasila jsem.Tak použili tehdy novou metodu a operovali mi podpůrnou štítku.Je to par let a ziju bez omezeni.
Pruhovaná 64704
9.3.2014 12:01:25
Taky moc nechápu, v čem je na tom kole problém - já ty problémy teda trochu mám ~f~ ale na kole jezdím fest a zrovna tam je to naprosto ok. Běh je horší.
Markéta, kluci 12 a 5
  • 
9.3.2014 10:31:43
Měla jsem podobný problém, po porodu prvního syna. Já jsem s tím šla k lékaři - urogynekologi - udělal mi všechna patřičná vyšetření a naordinoval na dva měsíce léky - Mictonorm. Pomohlo to, čůrám zase už jen párkrát za den. Léky ale na mě měly tak hnusné vedlejší účinky, že pevně doufám, že už je nikdy nebudu muset užívat.
Eva
  • 
9.3.2014 7:50:15
Nápodobně, mám to od mala.
Jednou jsem dostala léky, když jsem chodila celý den 4x do hodiny a zánět to nebyl. Byla to chvilu dobrá doba, nechodit tak často na malou.
Před pár lety jsem to chtěla řešit a PL mě odbyl tím, že pokud se venku nepočurám, tak to řešit nebude. Tak dodržuji "režim" jako předtím, při vyřizování a pochůzkách nic nepiji, takže jsem občas na 0,5l tekutin za den a pak to doháním v noci, což také není správné.
bono 73031
9.3.2014 7:18:05
může to být sto věcí. Třeba rakovina vaječníků se může taky projevovat častým močením
Škopková 138227
9.3.2014 6:06:59
když už tyhle problémy máš a začneš jezdit na kole, tak to poznáš ;-)
margotka78 alias shit-roller 108560
8.3.2014 23:03:41
hyperaktivní močový měchýř. To už mám roky.
Doporučuje se nepít káva vůbec, čaje odpoledne. Nejlépe jen čistou vodu a nepít najednou, ale po doušcích.
Já bohužel kafe piju, odhadem chodím tak cca 15 x denně na záchod. Roky už.
Většinou to postihuje lidi, kteří předtím trpěli na záněty.
Existují léky na snižování tvorby moči. Ale bez doktora to nevyřešíš.
Já teda nikam nechodím, nějak jsem si zvykla..
Pečená sušenka 139730
8.3.2014 22:39:00
aha, to jsem nevedela, ja ho mela jen jednou a byl bolestivy.
Cimbur 64764
8.3.2014 22:37:31
Bylo by dobre vedet, kolik vypijes a vymocis. Rozbor moci, i kvuli cukru. Pak urolog, resp. urdogynekolog.
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 7476  [Dalších 6566 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.