Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 1kulička | 119729 |
|
|
8.3.2014 22:36:10
Kdysi jsem zažila něco podobného - bylo to mou špatnou celkovou kondicí, měla jsem hodně stresu a skoro jsem se nehýbala (zraněný kotník), dost jsem přibrala. Bylo to jako by tu vodu, co vypiju moje tělo vůbec nevyužilo a rovnou ji šouplo do močáku. Zlepšilo se to až fyzickou aktivitou - najednou zase tělo vědělo, co s přijatou vodou dělat - pěkně distribuce do orgánů, do svalů....
Jenže jakou to má příčinu u tebe to ti tady asi nepovíme - chodit tak často normální rozhodně není a 2 litry za den je pro normální drobnější ženu akorát. Nevím, proč se vyhýbáš doktorovi, to není moc konstruktivní, ale pro začátek můžeš koupit v lékárně aspoň ty brusinky - močovým cestám obecně prospívají a případný zánět potlačují. Ale i tak ti může prostě v břiše něco tlačit na močák - ultrazvukem se to zjistí raz dva.... |
| Azia a 3 ryzova zrna | 132367 |
|
|
8.3.2014 22:36:05
Paska by mela byt az posledni reseni, napred se doporucuje cviceni (specialni na rehabilitaci). Bez toho je to jak kdyz beres prasky na bolest zad a neresis jadro problemu.
A jinak jen upozorneni, kdo rad posiluje brisni svaly - zeny by nemely posilovat klasickymi cviky, to je jen pro chlapy. Zadelavaji si tim na takoveto problemy!!!! |
| Azia a 3 ryzova zrna | 132367 |
|
|
8.3.2014 22:31:20
Mam podobny problem. Nekdy nevydrzim ani pul hodiny, musim predem uvazovat, jestli se muzu dost napit, jestli je po ceste mozno nekam zajit na zachod atd. Tento tyden jsem byla 2x v kine, tak jsem radsi 3-4 hodiny pred tim nepila.
U me je to porody, slabe svalstvo, poklesly mocovy mechyr, deloha. Jedine reseni je jit na gynekologii, tam ti udelaji vyter a rozbor moci, jestli nejde o zanet. Pokud ne, poslou te na urologii, kde ti udelaji urodynamicke vysetreni a podle toho nasmeruji dal. Pravdepodobne pak ale budes muset na rehabilitaci a pokud nepomuze, tak na chirurgicky zakrok, kde se necim jakoby podeprou ty organy, presneji to najdes asi na netu, ja tim zatim neprosla, nedavno jsem zacala chodit na rehabilitaci, doufam, ze mi to pomuze. Je to neprijemne. |
| j a tri |
| • |
8.3.2014 22:22:31
je to mnohem lepší, ted mám kašel a bez ukapávání...akorát ráno občas nedoběhnu, ale na to už jsem za ty roky zvyklá...spíš mě tedy děsí ta omezení do konce života - nikdy už nic těžšího než 5kilo nezvedat, nejezdit na kole, na koni, neskákat na trampošce, žádné silové sporty atd.Je mi 43, díky tomuhle jsem musela nechat své práce (pošťačka) a co tedy ted seženu, netuším.gynekoložka povídala -no můžete třeba někam na kasu, néé!Tak jsem jí vysvětlila, že má tedy hooodně divný představy o práci pokladních, když si myslí, že jen dřepěj na kase (to jsem už taky totiž dělala).Tak jsem tak trochu zoufalá z budoucnosti
Jo a znám takový ty řeči jako - ale moje teta to má a dělala normálně všechno, atd.No, se mnou v nemocnici byly dvě ženský na reoperaci, taky byly vychechtaný, dělaly vše jak dřív a problém se jim vrátil.ale nejen, že se připočůrávaly, ale poklesl jim vnitřek a oběma museli dávat nějaký síťky kolem močáku, jedný jen z jedný strany, druhý z obou.A obě hořce litovaly, že se sebou nezacházely tak jak se prostě s ženskou zacházet má - jako s KŘEHKOU bytostí. Takže nevím. Ano, vložky už nepotřebuju, ale jestli to stálo za to nemůžu posoudit, když nevím, kam by to až došlo..a to pracovní omezení bude brutální, ale mám 3 děti a chci si jich užívat.Ve zdraví.ona koloběžka a orbitrek a kolečkový brusle jsou taky fajn a všmám od lékaře vyloženě doporučeno... |
| Martina 78 + 2 kluci+1slečna | 23330 |
|
|
8.3.2014 22:22:08
díky za názor.. musím to nějak řešit, bohužel operace nejde.. mám dceru 15 měsíců a stále nechodí tak ji mám pořád na ruce.. měla jsem s tím problém už po druhém porodu, ale jen při velkých dopadech a rázech a nyní se to nějak zhoršilo a bylo to šílené uprostřed tréninku s trenérem v parku se dožadovat wc hrůza
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
8.3.2014 22:16:58
ja teda mela zanet mocaku bez bolesti...ani jsem o nem nevedela
![]() jinak tu pasku si nechala mozna uz pred 15 ti lety? /tehdy to byla novinka/ delat moje teta...moc spokojena dodnes ![]() |
| Martina 78 + 2 kluci+1slečna | 23330 |
|
|
8.3.2014 22:15:03
díky za rady.. hned jsem zapojila venušiny kuličky prý to na to pomáhá.. prima pocit to není, ale na procházky to použiju často na běh se trochu bojím.. používala jsem je těsně po porodu a hodně se vylepšila intimní sféra, běh jsme tu dobu neřešila, ale hodně se to stáhlo a posílilo, takže fajn pomůcka jen jako vzrušivá věc asi fakt ne spíše jako tréninkový nástroj...
|
| Festina lente | 139026 |
|
|
8.3.2014 22:13:52
Šuplíku, udávají 90% úspěšnost. Mě tedy ale kladl na srdce jak urogyneoklog, tak gyndař (a byla to od obou dost dlouhá přednáška), že nesmím vážně zvedat a nosit nic nad 2 kg dokud to nesroste s tělem, což je cca 10-12 týdnů. Jinak se to utrhne a už to nejde opravit.
|
| Pečená sušenka | 139730 |
|
|
8.3.2014 22:11:48
pricin muze byt cela rada, ale bez lekare to zrejme nevyresis :-(
co me napada: - zanet mocovych cest - ale tam by to bylo s bolestmi - myom na deloze,, ktery tlaci na mechyr ale to by mel urcite lekar, normalni to urcote neni |
| Festina lente | 139026 |
|
|
8.3.2014 22:11:16
Zajdi na urogynekologii (budeš potřebovat doporučení od gyndaře nebo obvoďáka). Trápila jsem se tím roky a nikomu nic neřekla, neb je to téma, o kterém se diskrétně mlčí. Nezeptat se mě natvrdo gyndař při roční kontrole, mlčím dál. Příznala jsem barvu, kouknul na to UZV, obratem poslal na urodynamiku, tam udělali vyšetření a teď jsem čerstvě po operaci TOT páskou. Operace není nic tragického, rychlovka, jen s dlouhou rekonvalescencí, aby se to neutrhlo (nesmí se po tu dobu nic tahat a zvedat). Je to blaho, když konečně můžu zakašlat, aniž bych křížila nohy.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.