| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Cvičení podle Mojžíšové

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 640  [Dalších 460 >>]
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
11.6.2009 18:56:35
Když se zeptáš svého gynekologa tak tě určitě nasměruje na rehabilitační pracovnici. Dělá se to pod dohledem a ještě ti tam narovnávají kostrč. Takže se určo nedá jenom cvičit.
Lenka a zlatíčka 56804
11.6.2009 18:39:38
Jé Mikeši díky, to mě nenapadlo, že to jde nechat napsat na pojišťovnu. Zkusím se u Dr. zeptat. Díky ~;)
Mikeš+ 3 holky 30347
11.6.2009 18:34:33
Kopretinko, sama nezačínej. A nech si to napsat třeba od gynekologa a bude to zadara na pojišťovnu. Určitě to pomůže ~s~
Lenka a zlatíčka 56804
11.6.2009 18:24:21
Holky vy mě děsíte, já sit o cvičení představovala jako cviky tipu kočičí hřbet. Zároveň jsem ale četla, že to prvotní odblokování se dělá 1. týden po MS, tak nevím. Zrovna totiž MS mám...
Oříšek + 2 kluci 92924
11.6.2009 18:20:25
Sice jsem necvičila, ale už jsem byla objednaná k fyzioterapeutce. Říkala, že musím přijít mezi prvním a třetím dnem menstruace a že se jako prvotní zákrok dělá srovnání kostrče (nějakým spec. hmatem přes konečník). Od toho je prý spousta problémů. A proč jsem k fyzioterapeutce nešla? Týden před termínem objednání jsem zjistila, že jsem těhotná:-) Držím palce!
eLeSka 16926
11.6.2009 18:20:05
Rozhodne bych do toho nesla bez prvotniho predvedeni, mobilizace a obcasne kontroly, muzes si xkrat myslet, ze cvicis spravne, ale staci abys zatnula jindy sval nez je nutno a je to na nic, ne-li na skodu.
Jestli je to metoda 100% ucinna bych polemizovala, mela jsem problem 5let otehotnet podruhe, vyzskousela vse, vcetne toho, chodila kazde 2m na kontroly...a nic...pak jsem si dala pauzu, vynechala uuuuuplne vse, vcetne cviceni a po roce nic nedelani otehotnela spontanne....za chvili rodim...:-) Kdyz ale nic jineho, pomohlo mi to od bolesti zad

Drzim palce~R^
Lenka a zlatíčka 56804
11.6.2009 18:18:22
Afimo, na tu prvotní konzultaci bych asi zašla. Našla jsem jednu fyzioterapeutku ve vedlejším městě. Tak jí zkusím zítra zavolat, akorát doufám, že nebude objednání trvat "půl roku" Zrovna mám MS a četla jsem, že vyšetření by mělo být 1.týden po MS. Kolik se platí?

Mám na mysli toto DVD: Desetkrát pro zdraví podle Ludmily Mojžíšové,Autorkou videokazety je dlouholetá spolupracovnice paní Mojžišové - PhDr. Novotná
Afima 93790
11.6.2009 17:52:59
Já momentálně cvičím dle Mojžíšové, sice z jiných důvodů, nicméně princip je stejný. Sama cvičit můžeš (jen některé cviky), ovšem prvotní cvičení se musí absolvovat s fyzioterapeutem, který Tě cviky řádně naučí. Po nějakém čase (většinou dva měsíce) se za ním musíš dostavit znovu, pro kontrolu a tzv. "mobilizaci páteře." O žádném DVD nevím a i kdyby existovalo, sama bych si to nikdy nelajsla. Ta metoda funguje na 100%, ovšem bez odborníka je to risk.
Lenka a zlatíčka 56804
11.6.2009 17:42:37
Prosím zkušené mamky o radu. Nedaří se mi otěhotnět s druhým dítkem (první bez potíží). Nedávno mě napadlo, že vlastně od porodu trpím občas dost nepříjemnou bolestí zad, tak si říkám, že třeba porod mohl způsobit nějakou disbalanci, uvolnění svalů apod., v čemž by možná mohl být zakopaný pes. Nevíte některá, jestli někdo dělá cvičení dle paní Mojžíšové v Hradci Králováé? Případně jestli lze cvičit samostatně bez odborného vedení třeba dle DVD, abych si naopak nepohoršila (jak na některých stránkách terapeutů varovali). Moc díky za vaše rady :-)
matysek
  • 
28.5.2009 14:31:04
dobry den, jen bych vam chtela predat link na faj studio , ktere se specializuje na zeny , ktere planuji otehotnet nebo z nejakeho důvodu nemohou a pracuji s metodou dle mojzisove a maji celkove velmi zajimavy pristup k tehotenstvi, porodu atd..
tady je link : www.maly-svet.cz
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 640  [Dalších 460 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.