| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Cvičení podle Mojžíšové

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 640  [Dalších 400 >>]
Ivca
  • 
15.5.2008 23:01:51
Ano, presne tak knizka urcite nestaci, ale neni spatne si ji poridit, precist, myslim si ze metodu trosku ozrejmuje a dava nadeji s motivaci soucastne. samotna metoda opravdu nespiciva jen a pouze v cviceni, podstatou je uvolneni panevniho dna per rectum se soucstnym uvolnenim blokad zad a zeber. Jinak opravdu kazdy fyzioterapeut se tuto metoda na skole zevrubne uci, ale ne celou. Pouze ve sve praxi casto pouziva prave mobilizace a to treba u vertebrogennich poruch, ale nebojte. Metodu jako lecbu sterility opravu provadi pouze skolene fyzioterapetky, ty totiz znaji uvolneni per rectum a presne postupy.
Ivca
  • 
15.5.2008 22:51:58
Na pani SVobodovou urcite sezenete kontkt primo ve FN u sv.Anny. Jinak muzu rict , ze se jedna o uplne supr fyzioterapeutku, ktera ma hlavne velke pochopeni.
agent 24189
24.4.2008 15:20:23
Zdravim, Brno 05/43181111 je to tel. na pani Volejnikovou?

Byla jsem jednou na Obilanku + 3 mesice na Zlutaku -nemela jsem dobre zkusenosti. Nemam rada, kdyz me nekdo buzeruje. V takove situci clovek potrebuje poradit, pomoct, tak ze hledam nekoho, koho toorpavdu bavi a je trochu lidsky.

Pani Volejnikova je u sv. Anny?
agent 24189
24.4.2008 15:00:18
Ahoj, mas nejaky kontakt na pani Svobodovou.

Predem diky
Inamo 81358
21.4.2008 19:49:27
Paní Ludmila Mojžíšová, vyhledejte si její jméno a google. Kdyby tam bylo to k, nenašli byste ji.
Betull 62850
19.4.2008 19:54:34
ahoj, knižka ani video urcite nestaci, je treba pravidelne dochazet k fyzioterapeutce, ktera abslolvovala kurz teto metody a ma certifikat. Kazdy fyzioterapeut neco malo o teto metode vi, ale je treba mit vyskoleneho odbornika. Krome cviceni tato metoda obnasi i odstraneni urcitych blokad a k tomu si clovek sam nevystaci. Preju co nejdrive uspech!!!
Viktorkaa 79777
19.4.2008 19:21:34
Já jsem taky cvičila a dost poctivě ale i přes to jsme se s manželem snažili 2,5 roku a nic ale cítila jsem že je to po cvičení lepší pak jsem začala chodit i do orientálních tanců ale pořád nic nakonec jsme zkusily přírodní potravinové doplňky fytototnik a vitatonik a do 3 měsíců jsem otěhotněla za měsíc budu rodit vitamínky bumbám porád a cítím se fajn pomohlo to i dalším 4 holkám já jsem před tím zobala baby plan a kys listovou ale je to vše na bázi chemické takže člověk 95% vyčůrá takže jen 5% zůstane v těle a u fytotoniku a vitatoniku je to přesně naopak pomohlo mi to i po psychické stránce upravila se mi menstruace a taky jsem měla jeden vejcovod nefunkční a pomohlo mi to i na zprůchodnění.Pokud by jste to chtěla některá zkusit písněte mi na email AnnaVrablikova@seznam.cz pošlu vám podrobné info a ráda poradím.:-D;)
kacatko000 81278
19.4.2008 14:35:20
Ahoj holky, my se s partnerem snažíme 4 měsíce o mimi, ale pořád nic. Bude mi 29 a jemu taky. Vím, že je spousta páru co se snaží několik let a marně. Bojím se že na tom budu stejně, strašně by jsme si přáli aby se to povedlo co nejdříve. v červenci se budeme brát a bylo by moc hezký už čekat potomka. Před pár lety jsem se snažila o dítě s bývalým přítelem 6 měsíců a taky to nešlo. Moje doktorka mi řekla že podle běžného vyšetření vypadá vše v pořádku a řekla mi o metodě paní mojžíšové. nevím zda stačí knížka, či video? Můžete mi prosím poradit? Jsem z Prahy. Děkuju moc všem a mějte se hezky:-)
Vlaďka,Sára 13.3.2003 13358
19.4.2008 11:30:09
Teď jsem si všimla chyby, je to více než 3 měsíce po výkonu!

Poradí někdo? ;)
Vlaďka,Sára 13.3.2003 13358
18.4.2008 22:18:19
Ahoj všem,
máte prosím někdo zkušenost s cvičením podle Mojžíšové - odstraněním kostrční blokády a následným samovolným a hlavně pravidelným menstruačním cyklem?
Jsem 2 měsíce po revizi po missed AB v 11 tg., MS jsem stále ani přes hormonální léčbu nenastartovala a tak jsem vyzkoušela toto cvičení, kdy mi fyzioterapeutka odstranila blokádu a celkově uvolnila napětí vazů. Teď mám cvičit doma a já nevím, jestli mám opět nasadit horm. léčbu nebo čekat, jestli cyklus nenastoupí sám...
Návštěvu u fyzioterapeutky jsem si domluvila sama, bez konzultace gynekologa a tak nevím, jak se nejlépe rozhodnout. Určitě mu i zavolám, ale teď bych raději využila vašich rad...
~s~~s~~s~~s~

Děkuji, Vlaďka.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 640  [Dalších 400 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.