| barkula | 43044 |
|
|
17.4.2008 13:51:48
Hedviko děkuji,no právě že to laparoskopicky u mě nejde,byla jsem na ni a dr. říkal,že to tam je tak slepený,že to nejde.jinak děkuji,budu teda trpělivě zkoušet volat,nebo zkusím ještě jednu z jinýho blízkýho města,o)
|
| Hedvika |
| • |
17.4.2008 13:48:13
Barkulko, nejspíš Ti nepůjdou provést všechny cviky, ale dle mého názoru by jich hodně šlo. Neznám míru Tvého postižení, ale určitě zkus nějakou fyzioterapeutku a když bude solidní, tak Ti nějak vyjde vstříc. Jinak si myslím, že neprůchodnost vejcovodů jde řešit i laparoskopicky, ale to Ti musí říct, někdo, kdo to zažil. TAk hodně štěstí a dej vědět, jak to dopadlo!
|
| Hedvika |
| • |
17.4.2008 13:40:15
Vernar, cvičení Ti rozhodně neublíží a ani Tě nijak nerozhodí! Naopak. Pokud ale myslíš (nebo víš), že k potracení došlo spíš kvůli vývojovým vadám miminka, pak to můžeš risknout. Ale rozhodnutí je jen na Tobě. Já jsem o obě mimi přišla ve druhém trimestru a oba (chlapečci) byli do poslední chvíle v pořádku-pravá příčina potracení nebyla nikdy zjištěna. Moje fyzioterapeutka byla toho názoru, že za to mohlo hlavně moje spazmatické pánevní dno. Před posledním těhotenstvím jsem podstoupila i hysteroskopii a baštila Prednisson a později i léky na udržení těhotenství, ale jsem toho názoru, že zdravého kluka mám nejen díky této kombinaci, ale hlavně díky cvičení. Vitamíny jsem brala ve všech případech, a myslím, že nejpodstatnější z nich je hlavně kys. listová. Nyní se chystáme na další dítě a tak jsem začala preventivně znovu cvičit. Říkám si, že jistota je jistota.
Tak asi tak... H. |
| barkula | 43044 |
|
|
17.4.2008 13:36:35
ahojík,holky mám na vás takový dotaz,jsem na invalidním vozíku a zjistili mi neprůchodné vejcovody.bylo mi poraděno mojžíška,ale nevím,jestli to u mě jde.už víc jak týden se snažím dovolat na jednu paní co to dělá,ale jaksi nemám štěstí,nevíte náhodou některá něco o tom,jestli je to u mě možný?děkuji za odpověď,ať je jakákoliv,o)
|
| vernar | 81108 |
|
|
17.4.2008 7:50:12
Ahoj Hedvi,
a myslíš teda, že bych měla s tím cvičením začít a nebo to máme vyzkoušet ještě bez toho. Doktor mi doporučil vitamínky, tak už je jím 2 měsíce, tak třeba by to mohlo vyjít a to cvičení by mě zase mohlo na pár měsíců rozhodit? Díky V. |
| Hedvika |
| • |
16.4.2008 13:16:26
Vernar, já jsem také otěhotněla už po 3 měsících cvičení Mojžíšové a narodil se mi krásný zdravý kluk. Předtím jsem také 2x potratila. Je to spíš lepší, že se odblokování provede stoprocentně po delším působení, takže máš větší jistotu. TAk asi tak. ;-)
Hodně štěstí! |
| agent | 24189 |
|
16.4.2008 9:46:40
cau, na Zlutak nedoporucuji :-((( nebyla jsem tam spokojena.
|
| vernar | 81108 |
|
|
16.4.2008 7:24:27
Ahoj holky, je to opravdu tak vážný, když se otěhotní při cvičení dřív než za půl roku, nebo to jen moje fyzioterapeutka straší? Už jsem prodělala 1 potrat, takže musím čekat 3 měsíce, než to budeme moc zkoušet znovu, ale držet se a hlídat ještě půl roku, to už je na mojí psychiku trošku moc a obávám se, že nám to stejně zase nevyjde hned napoprvé a tohle by bylo ještě další oddalování. Myslíte si, že jsou doktorové stejného názoru i když toto cvičení přímo nedoporučujou, jen řeknou že neuškodí?
Díky moc a mějte se ![]() |
| Viktorkaa | 79777 |
|
|
22.3.2008 19:29:51
Já jsem taky chodila cvičit pod vedením sestřiček bylo to super člověk se seznámí s novými maminkami a pomohlo mi to na záda a taky jsme pila přírodní vitamínky abych miminku dodala vitamínky nyní jsem v 8měsíci a cítím se fajn
![]() ![]() |
| Jakataka | 79052 |
|
|
4.3.2008 15:40:33
Hledám vhodné cvičení pro těhotné v ČB, máte někdo tip kam chodit cvičit ? zajímá mě gravidjóga nebo jakékoliv jiné cvičení, jsem ve 13 týdnu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.