| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Cvičení podle Mojžíšové

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 640  [Dalších 380 >>]
Jana
  • 
4.3.2008 13:42:03
Hezký den,

ráda bych začala taky cvičit, ale dle Vašich rad raději pod dozorem fyzioterapeuta. Z mateřské naděje jsem dostala několik kontaktů na ostravské fyzioterapeuty, ale nevím, koho si mám vybrat. Nemáte někdo, prosím, nějakou zkušenost (nejlépe pozitivní :-)) a pomohl mi tak rozhodnout se? Děkuji moc.
Dodulka 72151
27.2.2008 9:45:11
Eli, koukni sem, třeba ti to pomůže najít místo:

http://www.volny.cz/novacka/mojzis/mojzis.htm
Dodulka 72151
27.2.2008 9:35:36
Ahoj holky, tak mám za sebou 1. cvičení a jsem jedním slovem NADŠENÁ!!!!
Moje fyzioterapeutka je fantastická, taková paní od rány, naprosto úžasná, upřímná... několikrát mě rozesmála...
Ty 1.3měsíce cvičení se skutečně nedoporučuje otěhotnět a to z důvodu, že jak je to v tom těle celé rozhýbané, mohlo by dojít k mimoděložnímu. Ale ona sama řekla, že 80% holek, co k ní chodí(ly) cvičit,, otěhotnělo právě v té době;)

Jinak vzkaz do Brna: Když projedeš tuhle diskuzi zpátky, byl tu odkaz na registrované cvičitele. Cvičí se doma a cca 1x za 3 týdny se¨chodí na konzultace, kontrolu a pro nové cviky. Já si to platím sama (je to kolem 250,- za to jedno sezení), ale myslím, že pokud máš doporučení od Dr., tak by to měla pojišťovna hradit... I když ta moje fyz. říkala, že to poj. nehradí, ale mě to je fuk, já jsem tam z vlaszní iniciativy, tudíž bez doporučení...
Do práce mám normálně potvrzenou propustku, chodím ráno a tak přijíždím o cca 2 hodiny později do práce ( hodinu jedu autem)

tak se mějte a já se zase ozvu jak jsem pokročila;)R^
Eliška29 56974
26.2.2008 21:16:14
Ahoj všem. Holky Brňačky poradíte mi, kde se v Brně cvičí podle Mojžíšové? Jak často se dochází a co to vše obnáší? Jak často se cvičí doma? Je třeba něco kam můžu chodit denně a necvičit doma? Je to hrazené ze zdravotního pojištění a pokud cvičení vychází na dopoledne je to omluvené z práce( je to jako návštěva lékaře)? O miminko se snažíme 4 roky, tak jsem si říkala, že to vyzkouším. Děkuji
Dodulka 72151
22.2.2008 9:20:26
Ahojky Hedviko,
díky za infa. Kontryhel piju cca 4 měsíce a výborně mi srovnal cyklus R^
A kuřecí maso skoro nejíme, moc nám nešmakuje, tak je to o.k.
Hedvika78, syn7/06
  • 
21.2.2008 12:24:21
A ještě něco, děvčata. Také jsem na radu léčitele přestala já i manžel jíst kuřecí maso.... (prý plné hormonů, i když nedávno někde říkali, že to není možné, že je to hlídané). Nevím, nahradili jsme ho krůtou a mám lepší pocit, že to třeba také pomohlo ke zdravému mimču.
Hedvika78, syn7/06
  • 
21.2.2008 12:21:12
Dodulko, tak držím pěsti a určitě dej vědět, jak to dopadlo. Také jedna moje známá popíjela kontryhelový čaj, tak to můžeš zkusit k tomu. ;-)
Dodulka 72151
21.2.2008 9:31:39
Modřinko, Hedvi,
díky za pozitivní infa. Jdu 27.2. k fyzioterapeutce, tak se těším... Ty samé pozitivní reakce mě tak jako naplňují pocitem, že to zafunguje.. Nechci se na to upoutat, ale jsem ráda, že vesměs jsou na Mojžíšku kladné názory...
tak ať vás štěstíčka nezlobí a já dám vědět, jak jsem dopadla :)
Hedvika78, syn7/06
  • 
21.2.2008 9:20:31
Tak to je přesné, také mi fyzioterapeutka zdůrazňovala důležiost pitného režimu a to v mém případě byla rada hodně podstatná, protože jsem byla schopná vypít jen 2x denně čaj a mezi to kávu, což opravdu nebylo mnoho. Těhotenství jsem měla rizikové, takže jsem byla celou dobu doma a mohla jsem si svůj pitný režim lépe hlídat než v práci. Po porodu jsem díky kojení měla ještě mnohem větší spotřebu a nyní je synovi 19 měsíců, stále sice kojím, ale piji už opět nějak hodně málo. Brzy se chceme pokusit o druhé dítě, tak budu muset zase zvýšit spotřebu. ;-)
Tak snažilky, snažte se ;-) Držím pěsti!
Modřinka 37246
20.2.2008 22:45:54
A taky mi kromě cvičení kladla na srdce opravdu hodně pít- tak pijte, ať má pak mimi v čem plavat~j~
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 640  [Dalších 380 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.