| Mišutka007 | 107175 |
|
|
16.5.2010 11:47:12
Jo to ano,..ale já jsem spíše nervozní z té nové antikoncepce,tělíska mít nemůžu...tak mam katyu.nemám dobré zkušenosti s práškama (migrény,dlouhodobé krvácení,bolesti nohou a tak)....budu doufat,že mi sedne a budu mít klídeček
![]() |
| Miilu | 74767 |
|
|
16.5.2010 7:13:08
Mišutko, buď v klidu, já taky ještě ne a to jsem byla o několik dříve než ty....říkali že za 4 - 6 týdnů, to je ještě čas
![]() |
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
16.5.2010 0:30:13
Ahojíček,jak pak si na tom??
|
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
16.5.2010 0:29:53
tak to vypadá že jsem vpořádku,podle utrazvuku a tak...ale ještě jsem to nedostala,to mě znepokuje
jinak se cítím fajn. |
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
16.5.2010 0:29:53
tak to vypadá že jsem vpořádku,podle utrazvuku a tak...ale ještě jsem to nedostala,to mě znepokuje
jinak se cítím fajn. |
| Jíťa |
| • |
15.5.2010 12:40:49
Terezko, vaječník ti neodstraní, pokud je v pořádku, to by se vajíčko muselo objevit na něm, ale většina mimoděložních je ve vejcovodu, ten se odstranit musí, protože jinak by hrozilo prasknutí a mohla by jsi vykrvácet do břicha.V listopadu jsem takhle přišla o pravý vejcovod a teď už začínám 20.týden těhotentsví, takže otěhotnět můžeš bez problému i při jednom vejcovodu, neboj.Dokonce se stává, že vejcovod, který ti zůstane, může zachytit při ovulaci vajíčko z vaječníku, který je bez vejcovodu, protože je to vlastně taková nálevka, co se může pohybovat, já jsem pravděpodobně zrovna takto otěhotněla.Držím palce, ať ti vše dobře dopadne.
|
| Miilu | 74767 |
|
|
14.5.2010 19:42:41
no pokud ti vajíčko "sedí" přímo na vaječníku, je možné, že to jinak nepůjde odstranit.
Já mám laparoskopii čerstvě za sebou, vajíčko se mi usadilo ve vejcovodu a jak rostlo, tak to ten vejcovod roztrhlo, takže musel pryč. Myslím že to samé by hrozilo u vaječníku, pokud by tam vajíčko rostlo, asi by ho poškodilo a tudíž by stejně musel pryč. Zeptej se na kontrole doktora, on ti to vysvětlí lépe. Přeju ti, aby se to nakonec neprokázalo a bylo to dobré ![]() |
| Terezzkaa | 107658 |
|
14.5.2010 15:56:44
Ahoj holky, ve středu mi vyšel pozitivní TT, dnes jsem byla u Dr. a bohužel mi sdělil, že se podle všeho jedná o mimoděložní těhotenství, cca 5tt. V děloze, že nic nevidí, ale na levém vaječníku ano. Nabral mi krev na zjištění hodnot a mám přijít v úterý. Prý pokud se to potvrdí, budou mi muset laparoskopicky odstranit i vaječník? Nevíte proč? A jaký je rozdíl mezi mimoděložním těhotenství na vaječníku nabo na vejcovodu? Jsem z toho uplně zděšená :-(
|
| Miilu | 74767 |
|
|
6.5.2010 21:33:24
ahoj, jo, na kontrole dobré, výsledky z nemocnice v pořádku, rameno už nebolí, tak je to dobré
![]() hele špinila jsem ještě skoro 14 dní po propuštění z nemocnice, takže ještě máš čas, on ti zítra asi jen vyndá stehy a objedná si tě na kontrolu po 2 týdnech, aspoň u mě to tak udělali ![]() |
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
6.5.2010 20:15:28
ahojíček,tak co na kontrrole a co rameno,ještě tě nedá pokoj?
Já jdu zítra na vyndání stehů a tak asi i se na mě podívá.Nekrvácím,jen tak trošku špiním,bříško nebolí,jen když se neštěstně toho dotknu nebo když se klucí trafí,jinak ok.Spáleá ruka se mi taky už hojí....a rýma..tak tam mi nechce dát pokoj..![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.