| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mimoděložní těhotenství

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1348  [Dalších 1058 >>]
Miilu 74767
18.5.2010 14:14:10
no vidíš, paráda, tak posílám veliké gratulace a ať už je všechno v pořádku ~R^
to byl ten samý doktor jako posledně? Možná se posledně překouknul, určitě je to možné, mě taky pořád hlídali a čekali, jestli se v děloze něco neobjeví
Terezzkaa 107658
18.5.2010 12:48:57
Holky, tak krevní odběry potvrdily pozitivní těhotenství a dnes podle UTZ bylo v děloze. Nerozumím tomu??? Ale přitom mě to když najížděl na ten levý vaječník bolí, tak to tlačilo, že sem myslela, že mi snad tlačí na močových měchýř a že to nevydržím, a on říkal, že vaječník ani nevidí, že jsou tam asi střeva?
Miilu 74767
18.5.2010 9:35:24
hodně štěstí, ať ti to dopadne dobře ~R^
Terezzkaa 107658
18.5.2010 9:15:20
Mě právě v děloze taky nic neviděl. No dneska se snad víc pozná z výsledků krve. Moc jsi mě potěšila s tím, že pokud nakonec budu muset jít na laparoskopii - ale bude vše v pořádku, pustí mě druhý den domů. Teda doufám.
terinka.will 107726
17.5.2010 21:33:54
byla jsem v Pardubicich,v patek jsem prisla do nemocnice na ultrazvuk,muj doktor mel podezreni na mim.tehotenstvi,tak me poslal primo do nemocnice,prisla jsem tam v 16hod. a v 19hod jsem sla na zakrok,spala jsem do 21hodin,no a dnes me s trema dirama v brise pustili domu:(
Miilu 74767
17.5.2010 18:19:51
Terezko, je možné, že se doktor spletl, u nás je to tak, že v ordinaci "vidí" méně přesně, než v nemocnici, tam mají lepší vybavení
přeju ti, ať to zítra a i potom dopadne dobře a hlavně se ozvi, ať víme, co je s tebou :-)~s~
Miilu 74767
17.5.2010 18:17:12
hele, oni budou sledovat, jak se zvedá Hcg, pokud je mimoděložní, zvedá se jen mírně, v normálním těhu se zvedá několikanásobně....já ležela v nemocnici pár dní na pozorování, obden brali krev a dělali UTZ
a hlavně, pokud to bude normální těhu, tak se ti v děloze musí něco objevit, já tam právě neměla nic, jen byla děloha zvětšená, vpodstatě v 7. týdnu, u někoho o něco později, by mělo být vidět srdíčko miminka....
po laparoskopii se chodí domů běžně druhý den, mě ji dělali ve čtvtek v pět hodin odpoledne a v sobotu ráno mě pustili, bylo to bez komplikací, takže dobrý, doma máš pak klidový režim
Terezzkaa 107658
17.5.2010 14:21:19
Ahoj Terinko, já myslím, že když si přečteš pár příspěvků nazpátek, takže zjistíš, že i tak můžeš do budoucna otěhotnět. Určitě neházej flintu do žita. Já to teda mám taky teprve před sebou a proto nemůžu mluvit za ty, které to úspěšně zvládly, ale dávají tady aspoň naději. A tys byla v nemocnici jenom přes víkend? Už tě pustili domů? Já myslela, že v nemocnici po laparoskopii strávím aspon týden. V jaké nemocnici si na tom byla?
terinka.will 107726
17.5.2010 13:06:28
ahojda,ctu si tu prispevky..pred hodinou jsem se vratila z nemocnice.V patek jsem sla na ultrazvuk s podezrenim na tehotenstvi a nechali si me v nemocnici,po hodine odberu,ultrazvuku a vysetreni jsem jela okamzite na sal.Nasli mi dve cisty a mimodelozni tehotenstvi. Bohuzel me laparoskop.vybrakovali a s cistama a tehotenstvim mi vzali i vajecnik..Ted ve svych 22letech premyslim nad tim jaka je asi pravdepodobnost ze jeste nekdy budu mit dite:( nemate s tim nekdo zkusenost?dekuju pa a preju hodne zdravi
Terezzkaa 107658
17.5.2010 9:02:26
Miilu, Jíťo, holky děkuju moc za osvětlení a za podporu. Můžu se ještě zeptat - kdyby se na to mimoděložní těhotenství přišlo až později, než takhle brzy, může se něco stát? Je nějak omezeno počtem tt kdy je možné provést tuto operaci laparoskopicky? A jak dlouho jste s tím byly v nemocnici? Nebyly jste v Praze? Hrozně se bojíím, já tak nemocnice nemám ráda. A když jdu zítra na kontrolu po odběrech krve - za jak dlouho mě pak ta operace čeká? Druhý den? Za týden? A je možné, že se Dr. splete a těhotenství se vyvíjí normálně v děloze? To asi těžko, žejo ~a~
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1348  [Dalších 1058 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.