| Miilu | 74767 |
|
|
27.4.2010 15:28:54
taky mě deptá, jak někdo děti mrská jedno za druhým a nestará se...zrovna dnes zase našli klučinu odloženého v nemocnici
![]() |
| Miilu | 74767 |
|
|
27.4.2010 15:28:06
já taky nikdy problémy neměla, až teď ty poslední dva pokusy....my máme dvě holky a chtěla bych další holčičku
![]() nebudu házet flintu do žita, spíš si dáme nějaký čas pauzu a zkusíme to tak za rok, asi teď není to správné období .....určitě se zítra ozvi, snad to bude dobré ![]() |
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
27.4.2010 15:24:06
To my bychom taky chtěli 4,ale ted jsou kluci malý,tak si je chceme užít a to mimi nechat až tak za 5 let.Nikdy jsem s tím neměla problémy.
Říkám si,jak je to nikdy tak nespravedlivý...někdo dítě nechce a jde na potrat ..nebo si ho nechá a nestará se...a ten kdo by mimi chtěl ho mít nemůže.Ale na tvém místě bych to nevzdávala....nechat tomu volný průběh a buď a nebo...ještě neházej flintu di žita..na to je ještě brzo ![]() |
| Miilu | 74767 |
|
|
27.4.2010 15:18:55
my bychom rádi 3., možná ještě 4., ale teď tedy nevím nevím....loni jsem přišla o jedno mimi v 11. týdnu, bohužel zrovna na mě vlezl cytomegalovirus a byl konec, to bylo v červnu, pak jsme čekali půl roku, až se virus "usadí", od vánoc jsme se snažili, a teď tohle...tak nějak mi začíná chybět odvaha do dalšího pokusu
|
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
27.4.2010 15:13:06
Tak oni by to tu určo zvládli líp než já ..
no já jestli jsem těhu at nebo tak ,tak taky budu kolem toho 5. tt plus minus jeden týden.uvidíme zítra co se dovím.To bude noc..to budou myšlenky.Bříško mě pobolívá,ale to může být i u normálního těhu.Můžu se zeptat ...vy jste chtěli třetí nebo se to stalo přes antikoncepci? |
| Miilu | 74767 |
|
|
27.4.2010 14:55:35
jo holka, já taky nechala doma 2 malé děti, musely se postarat babičky a tatínek,
jo ještě jsem ti chtěla napsat, že když mi to prasklo, byla jsem 5+4 tt |
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
27.4.2010 14:51:14
No plaším asi moc brzo,máš pravdu,jsem hrozná.Zítra ráno mám přijít a že mi tu krev vezme doktorka,tak mě asi do nemocnice nepošle hned.
Dopoledne sem hned písnu jestli bude něco nového nebo ne. Já z té nemocnice hrůzu kvůli dětem.Bylo by mi smutno asi víc než jim.taky si dávám nějakou tu naději,že se tam zítra na tom ultrazvuku něvo objeví,no uvidíme. |
| Miilu | 74767 |
|
|
27.4.2010 14:05:53
hele, neplaš, třeba budeš normálně těhotná, já vím, psala jsi, že by se vám to nehodilo, ale pořád lepší to mimoděložní....
vezmou ti krev, nevím jestli to udělá doktorka v ordinaci, nebo tě pošlou na krev do nemocnice, já šla do nemocnice, uvidí kolik je hcg, určitě udělá znovu UTZ, jestli už je něco v děloze...já šla takhle v úterý do nemocnice, kde si mě nechali, ve čtvrtek opakovali krevní testy, Hch naprosto minimálně stouplo, v děloze pořád nic, takže se mělo zase čekat, do pondělí, to by se opakovaly krevní testy...no nakonec mi to ve čtvrtek po obědě neplánovaně prasklo a v pět hodin odpoledne dělali laparoskopii |
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
27.4.2010 13:29:17
ahoj,tak jsem si udělala test a byly tam teda jsou,jasné dvě čárky :-( tak jsem volala k doktorce,ta mi řekla ať hned zítra ráno přijdu na ty testy krevní či co..holky já mám strach!! Jak dlouho trvají ty testy,nebo kdy se dovím jak jsem na tom?
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.