| Mišutka007 | 107175 |
|
|
27.4.2010 7:50:40
děkuju,dneska si udělám znova test a jak se tm něco malinko objeví,hned jí volám.Když to tady čtu..mám z toho dost velký strach.
|
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
27.4.2010 7:50:39
děkuju,dneska si udělám znova test a jak se tm něco malinko objeví,hned jí volám.Když to tady čtu..mám z toho dost velký strach.
|
| Miilu | 74767 |
|
|
27.4.2010 7:11:56
Mišutko, myslím že bys to měla dr. říct, já mám čerstvě za sebou podobné - slabá čárka na testu, zvětšená děloha, nikdo tam nic neviděl, byla jsem pár dní v nemocnici, kde mi sledovali Hcg (stoupalo jen minimálně) nakonec mi prasklo mimoděložní a jsem 14 dní po laparoskopii, bez jednoho vejcovodu
....tohle není sranda, jestli ti to praskne, tak můžeš mít dost velký problémy, takže být tebou, naklušu znovu k doktorce a nahlásím jí to |
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
26.4.2010 17:03:46
teď si říkám,že jsem hloupá,že jsem jí neřekla o tom testu.přemýšlela jsem,že bych si ten test zkusila zítra znova,abych se nenervovala,Třeba tam nic nebude.Doktorka říkala,že by se menstruace měla dostavit do týdne.nervíky mám v kýblu už od chvíle co jsem to nedostala,protože už tři kluky doma mám a čtvrté si nemůžeme dovolit.a navíc mám danu.
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
26.4.2010 16:59:11
tehu muze byt na zacatku,,,injekce bud vyvola MS pokud nejsi a pokud ani miminko jakoby "prilepi" k delozni stene.
drzim palecky mimodelozni tehu nejde utz zjistt,mudr se diva do delohy |
| Mišutka007 | 107175 |
|
|
26.4.2010 16:56:01
ahoj všem...chtěla jsem se zeptat na zkušenosti z mimoděložním těhotentvím.V březnu jsem měnsíčky dostala naposledy a ted v dubnu ne.před 14 dni jsem si dělala test a byl negativní,před týdnem jsem si ho dělala znova abyla tam slabá čárka.Dnes jsem byla na kotrole po roce.Řekla jsem,že jsem to nedostala,ale paní doktorka tam nic neviděla,prohmtala bříško a zjistila zvětšenou dělohu,tak mi dělala utrazvuk a tam nic nebylo.tak mi píchla iněkci.
Doma mi napadlo,že bych mohla být mimoděložní těhotentsví,tak jsem se chtěla zeptat zda je to hned vidět na ultrazvuku.Udělala jsem chybu,že jsem zatajikla test? |
| nanenka | 46641 |
|
|
12.4.2010 12:06:21
lalie, nestresuj se. Už něco víš? Byla jsi u dr.?
|
| nanenka | 46641 |
|
|
12.4.2010 12:05:45
plyšáčku, tak jak jsi dopadla?
|
| lalie |
| • |
9.4.2010 14:51:35
Už asi 14 dní si dělám testy. Vždy na každěm testu vyjde slaba čárka, opravdu pomalu ale velmi pomalu silý. Před temi 14 dni byla jako duch a ted je videt trochu více a je naruzovela, ale opravdu málo. Mám hrozný strach že se muze jednat o mimodelozni tehotenství. V ponděli jdu na krev a pak uvidíme dále. Nejak velké bolesti zase nemám.Ake jak jsem cetla ani nemusi být.Tak jsem se chtela zeptat v jakém týdnu tehotenství by uz mela byt vídet silnejsí carka. Je to hrozné cekaní plný strachu.Nekonečny!Jinak menstruaci jsem mela v terminu, ale strasne divnou slabší spineni pak dva dny normalni menstruace,slbei nez obvykle a pak den spineni. (jinak nejaky priznaky tt mám)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.