| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mimoděložní těhotenství

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 1348  [Dalších 968 >>]
Lendul T+B 51522
4.2.2010 8:08:45
Ahoj Zdeni

znam te z BC.
Mimodelozni tehotenstvi jsem prodelal na Vanoce 2008, hnusny Vanoce,predtim Vanoce zamlkle tehotenstvi...zase nemocncie,az tythle vanoce byly stastne s nasi milovanou dcerkou v naruci.

Po prvnim potratu jsem cekala na tri mesice,hmmm stejne jsem zase potratila,pak jsem cely rok cekala na // na testu, mimodelozni.Vsechyn kamaradky co potratily po mne,byly avno tehotne,necekaly na tri mesice....sestinedeli a sup na to. Rika se,ze telo je dobre pripravene na tehotenstvi.
Vykvajzla jsem se na vsechyn rady doktoru a verial svymu telu. Tehdy mi doktor rekl ze telo si rekne samo kdy otehotnet,kdy je priprvene.
Na testu jsem // nasla dva a pul mesice od laparky,kdy mi vzali vejcovod i vajecnik.

Moc drzim palecky

Zdenka83 100966
3.2.2010 13:12:59
Moc děkuju!
Já byla dnes u svého gyn. a ten mi řekl 2-3 měsíce počkat. Takže prý v květnu mám přijít s pozitivním testem.:)
No kéž by mi to vyšlo, byla bych šťastná, ale moc si do toho neslibuju, radši.
Beret nějaký vitamíny?
Dadulka,02/06,06/07 50347
3.2.2010 12:50:41
Mě řékli dokonce raději až rok,ale můj gynekolog mě uklidnil, že 3měsíce stačí, respektive 3 cykly, aby se obnovila sliznice v děloze
Zdenka83 100966
2.2.2010 15:07:47
Ahojky chtěla bych radu, v lednu jsem se u obvodní ho gyn. dozvěděla, že má podezření na mimoděložní těhotenství, ihned jsem šla do nemocnice a tam mi za 2 dny udělaly laparoskopii, po tý jsem se dozvěděla, že mi našli v levém vejcovodu 0,5cm cistu a 15 ml krve což mi odsaly.Vejcovod ponechaly, jelikož vypadal zdravě a nebylo tam prokázané těhotenství, za 2 dny jsem začala krvácet z dělohy. Při odchodu z nemocnice mi dr. řekl že z histologie přišlo, že v té cistě byl mikroskopický náznak těhotenství, ale nemůže mi potvrdit na 100% že se jednalo o mimoděložní těhotenství, jelikož jsem potratila z dělohy.Revize nebyla nutná, protože jsem potratila do negativity a tak mi nechtěli dělat další zákrok zbytečně. Bylo mi doporučeno 6 měsíců brát antikoncepci abych neotěhotněla.Myslíte že je 6 měsíců nutných?
2.2.2010 8:59:17
i mimoděl.se mi objevilo jako 2 čárky, dokonce ze začátku vypadalo, že je vše v pořádku,až když jsem začala špinit a šla znovu na UTZ,tak se to ukázalo jako mimo. Ale pokud nemáš těh.test pozit.tak bych asi čekala MS
Jitka Šmídová
  • 
1.2.2010 19:37:57
Ahojky, má někdo stejnou zkušenost?
Mám jedno mimčo rok staré.Nemám menstruaci a testy na otěhotnění jsou negativní, ale strašně mně bolí na levé straně v podbříšku.Musí se i mimoděložní těh. objěvit na testu jako dvě čárky?
Prosím poraďte, při prvním bylo vše v pořádku, vysadila sem antikoncepci v prosinci, první menstruace byla bez problémů a pak sme se snažili o mimi, ale další jsem měla mít už před týdnem a nic, jen ty bolesti.
17.1.2010 13:19:34
Asi tě zklamu,ale pokud je test negativní,tak se asi MS dorazí. Mě se to teď stalo taky, už jsem se těšila, že jo,ale negat.test mě uzemnil, MS dorazila hned večer. Naneštěstí mám ještě cystu, Dr mi napsal prášky,takže teď máme na 3 měsíce útrum
Renča 103733
16.1.2010 21:01:27
Nanenka: doufám že jsem ten nick napsala dobře~:-D. Jinak nemám žádnou zkušenost s ním co jsi napsala jájsem pravidelnou menstruaci měla asi až po 3-4měsících tak nevím a jinak kdyby to vyšlo tak gratuluji~p~ ~x~
Renča 103733
16.1.2010 20:58:36
Ahoj Jíťo, mě doktor nic moc o druhém neřekl jestli je dobrý nebo ne tak nevím ale mám ještě jeden problém poslední dobou když mám s přítelem styk tak mě to na té pravé straně docela bolí a vůbec nevím čím to může být.
nanenka 46641
13.1.2010 21:57:49
Ahojky děvčata. Jsem 4 měsíce po laparce (mimoděložní těhotenství). Byl mi odstraněn levý vejcovod. Menstruaci jsem od té doby měla pravidelnou. Nyní mám 5 dní zpoždění, ale test je negativní. Myslíte, že to může být tím odstraněným vejcovodem? Díky
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 1348  [Dalších 968 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.