| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítačové hry

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 2505  [Dalších 1405 >>]
dasdasa
  • 
5.3.2012 18:47:26
Skvely program na vydelavani krejcaru navic...Nyni s moznosti resetnuti vaseho stromu moudrosti a ziskanim hvezd zpet na http://farmerama.pthc.cz . Pouze v anglictine
kotyk 55465
23.2.2012 15:27:22
No, ono je to těžký. Třeba já mám tablet s Androidem 2.2 a spousta aplikací mi tam už dělá rotiku, přitom manželovi na mobilu šlapou. A pak u nás teď letí hlavně omalovánky, skládačky a interaktivní knížky, kategorie 3-5 ~t~
Kačírek + Oliverek +Kristiánek 107685
23.2.2012 15:03:54
Díky. Právěže v tom android marketu je těch her tolik, že člověk neví kterou vybrat, tak jsem myslela, jestli má někdo nějaké oblíbené, vyzkoušené ap. Ten Gcompris nemáme, tak jsem ho stáhla, to bude bavit čtyřleťáka, díky!~R^
kotyk 55465
23.2.2012 13:16:51
Jinak příšery na tabletu spíš malují, hrajou na piánko a nechají si předčítat dětské knížky. A jasně i ty ptáky občas hrají. Výukové hry hrají na kompu (Gcompris- je i v češtině). Ale já mám smečku trochu mladší.
kotyk 55465
23.2.2012 13:14:38
https://market.android.com/search?q=v%C3%BDukov%C3%A9+hry&c=apps ~j~
Kačírek + Oliverek +Kristiánek 107685
23.2.2012 11:33:53
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo vyzkoušené nějaké hry na android tablet pro děti kolem 6-ti let? Samozřejmě něco hledáme, ale budu ráda za tipy! Ráda bych i nějaké naučné, ne jen Angry Birds! :-) To kluky baví moc! ~t~ Díky Moc
Anča123 73304
12.2.2012 19:27:43
Zmizela jsem na celé odpoledne, teď jsem všechno dočetla. Děkuji za názory - přesně jste vystihli mé obavy, že se od toho nebude moc odtrhnout, nebude si hrát s jinými hračkami, atd. Budu o tom přemýšlet, do narozenin času spousta :).
anna+++++ 94122
12.2.2012 19:11:06
je ten IPOD i pro větší děti nad 10 let?
T
  • 
12.2.2012 16:48:43
A jaké hry se pro ipod či ipad se vám pro děti osvědčily? Zejména pro ty trošku starší, např.8 let.
Ty, které jdou stáhnout zdarma už máme ohrané, tak přemýšlím, jestli něco nekoupit.
Co jsme s úspěchem pro děti vyzkoušeli my: Cut the Rope, skakajici žabky Froggies, Magic Piano, Angry Birds, FruitNinja, Mahjong, Geocaching, Animals 360, English for Kids. Puzzles už ji neberou.

Nemáte někdo vyzkoušený nějaký dobrý výukový program pro starší děti (8let), které už anglicky umí (umí barvy, zvířata, jednoduché činnosti, popsat byt apod.), klidně i placený?
Pole levandulové 23006
12.2.2012 13:35:06
Lido, toho jsem se nejaky cas obavala u syna, kdyz dostal Nintendo Dsi. Bylo mu pet, totalne ho to chytlo a hral jak zjednany. Radila jsem se s kamaradkou, ktera ma deti starsi a maji podobne nazory na vychovu jako my, jak toto resila. Poradila nechat ho hrat, ze ho to prejde. Presne to se stalo. Vydrzelo mu to cca mesic, kdy hral denne, pak to omezil a dneska si s tim hraje spis trileta dcera. Synovi bude sedm, obcas hraje hry na Xboxu, ale rozhodne ne denne, spis oceni lego a jine hracky. Nechala jsem tomu volny prubeh a gambler se z nej nestal. Jen jsem zavedla jedno pravidlo - pokud zacne hrat hru, nesmi zacit hrat jinou, dokud tuhle nedokonci, protoze mel tendence hrat co dvacet minut jinou hru, prestaval ve chvili, kdy mu neslo postupovat dal a nechtelo se mu premyslet. Ted si tim aspon trenuje vytrvalost a kdyz hru dohraje, ma z toho daleko vetsi radost.
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 2505  [Dalších 1405 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.