Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lída. | 2139 |
|
|
12.2.2012 13:21:39
Kindle je na čtení a osm let nejsou tři. Myslím, že ve třech letech dítěti elektronická hra nedá nic, co by nemohlo získat až za pár let. Ale je to přesné - děti jsou u toho hodné a nevyžadují pozornost rodičů.
|
| M_ | 124075 |
|
12.2.2012 12:56:36
Od velikosti "paměti" se odvíjí i cena. Takže podle toho kolik do toho chcete investovat. Stačit ale bude i těch 8 GB. Vejde se tam hondě her se zvířátky.
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
12.2.2012 12:54:50
Zas tak rozbitnej neni, deti si pujcujou nase iPhony a hrajou na nich, zadnej jeste nerozflalaly, ani dcera (necely 2roky)- akorat jednou do nej naslintala tak ze jsem ho musela vyfenovat
Jinak prezil tisice padu na zem, na dlazbu, na beton, skopnuti ze schodu, hod proti zdi... jediny co fakt neprezihe je prejeti autem (povedlo se me) a pad do zachoda (povedlo se kamosce) ![]() |
| AlaKs | 15990 |
|
|
12.2.2012 12:30:58
Jasné. Já to ne kritizují, je mi jasné, ze dneska používání elektroniky patrí ke každodennímu životu. I když si myslim, ze iPad je pro 3lete díte draha hračka. A mas pravdu v tom, ze kazde díte je jiné, nekteré ma k technice blízko, nekteré to proste nezajímá.
|
| *Aida* | 5732 |
|
|
12.2.2012 12:17:56
Alo,
Memu nejstarsimu je skoro jedenact a v jeho 3 letech se max zacal rozmahat internet. Tedy meli jsme net doma a nejake vzdelavaci hry na PC. Ja mela prvni mobil ve 20ti... A moje petileta se o pocitac nezajima, vubec ji hry neberou, ma jednu, kde hraje pexeso. Jenze uz ma problem ve skole. Mela by umet otevrit program, pouzit ho, ulozit si to a zas cele zavrit. Minimalne. Takze tu abych k tomu honila. |
| Andrey | 43732 |
|
|
12.2.2012 12:13:04
jinak ja ipod pouzivam tez, ctu emaily, obcas poslu nejakou sms, skype, icq, mam tam tez paypal, ebay..banku, obcas fakt ani notebook nezapnu a resim praci pres ipod a momentalne jsem propadla monopoly hre, kterou hraju obcas vecer, dale je to dobre treba na cteni knih, zprav, poslouchani radia..
|
| *Aida* | 5732 |
|
|
12.2.2012 12:11:54
Lido,
To mas se vsim. U nas pocitac ve vsedni dny nejede vubec, pouze o vikendu nebo kdyz neco potrebuji do skoly. Kamosky deti pestuji prave tu smouli zahradu a par jinych her, takze ty muzou denne 20min kazdej, aby si mohli sklidit urodu. Ovsem nelze poprit, ze pro rodice je to narocny, protoze ty deti jsou u toho naramne hodny. Jinak moje dcera dostala v 8mi letech Kindle a taky jsem si vyslechla... |
| Andrey | 43732 |
|
|
12.2.2012 12:10:35
ma tu nejmensi 8giga tusim...a naaaprosto mu to staci ma tam tak 30 her, 5 filmu...ja tam mam plno mp3...mame ale jeden z tech nejstarsich ipodu (dostala jsem ho, kdyz tady jeste jaksi pomalu ani nebylo potuchy co to ipod je :D )
Ted bych rada koupila novy a to uz aspon 16giga (ackoliv ta 8fakt staci) |
| LiValley | 120048 |
|
|
12.2.2012 12:02:25
Dcera ma 32GB uplne to staci, ma tak kolem 300 pisnicek, nejake videa a porad neni zaplneny. Az na to, ze se muze zapojovat na net a chat tak nekdy musim zabavit, jinak ji vidim ze je napojena jeste ve dve v noci...
![]() |
| Lída. | 2139 |
|
|
12.2.2012 11:53:27
nekupovala bych to. Z vlastní zkušenosti vím, že děti tomu mohou velmi rychle propadnout a ostatní aktivity vhodné pro jejich věk je začnou nudit. Nemusí to být pravidlo, některé to nechá v klidu a vrátí se ke hrám, k panenkám a k autíčkům, ale to je dopředu těžké odhadnout. A vracet se zpátky je dost těžké.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.