| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Ekologická domácnost

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2924  [Dalších 2744 >>]
Federika 14090
26.9.2023 0:09:17
Jo,to se mě taky ptají-jestli můžou jíst,sprchovat se, dojít si na záchod...
Ale tak mně nepřijde normální, že nikdy nenajdu hajzlpapír na stejným místě,i když jsou tam dva držáky, ručník pohodí na zem, další ručník se válí bůhvíkde, všude špinavý hadry, i když jsou tam největší koše na prádlo, jaký si jen člověk umí představit...
Federika 14090
26.9.2023 0:07:04
Škoda,že se nedostaneme s tím rodokmenem o moc dál, třeba až k nějakýmu primátovi...~:-D
Ale stejně, pokud je to víc pokolení dozadu, tak je ta krev už tolikrát namíchaná....
TaJ 81121
26.9.2023 0:06:35
Federiko, to je hezký, s tou předsíní:-), úplně ti rozumím, taky to mám doma ráda hezký a uklizený. Manželovi a synovi je samozřejmě jedno, jestli někde něco leží...ale manžel se občas z legrace ptá, když chce něco někam odložit, kam může něco dát, aby to nenarušilo moje estetické cítění~t~
Federika 14090
26.9.2023 0:03:38
conversky jsou dobrý, ty nosím taky, ale bez divokých nápisů~:-D
Jen to prostě dohromady bylo všechno strašně kýčovitý, plastový, barevný, k tmu ty šílený účesy, byly jsme hubený a ty hlavy byl dvakrát větší než tělo...~:-D
Ty holky jsou dneska takový hezký, celý uhlazený, vyhlazený, vypadají přirozeně, byť jsou taky zmalovaný~:-D
TaJ 81121
26.9.2023 0:01:33
Antheo, jo, ono v té módě v podstatě nepřichází nic extra nového, jen se to po letech různě opakuje...a nejlepší na dnešní době je, že se nosí vlastně úplně všechno, každý si nosí to svoje, co mu vyhovuje. Když se rozhlídnu v metru, nebo kdekoli venku, tak se dá vidět prakticky všechno, od legín, přes šatičky až po zvonáče. Jinak teda květák jsem na hlavě nikdy neměla, jedu si od mládí svoje polodlouhé až dlouhé vlasy, jen jsem kdysi jeden čas měla ofinu a pak ji nechala dorůst a už jsem se k ní nevrátila. A občas změním trošku barvu, ale nijak zásadně, pořád jsou to vlastně různé odstíny hnědé.
Anthea 47738
25.9.2023 23:59:59
Federico, ty strašné činy, co jsi nosila, povážlivě připomínají kotníkové conversky, co se nosí dneska a nikdo se nad tím nepozastavuje.~z~

Čumča. 160024
25.9.2023 23:57:24
Fed, já tam momentálně našla i maďařskou šlechtu, moc se mi tomu nechce věřit, ukazovala jsem manželovi erb a pochopitelně že si mě kvůli tomu dobírá, že prý tu cikánskou krev stejně nepřebiju
Federika 14090
25.9.2023 23:49:36
Nevim, no, všechno ostatní se vrátilo ale tohle bylo fakt strašný. Měla jsem sytě růžový látkový lacláče, k tomu bílý číny s barevnýma nápisama, pastelově modrej širokej plastovej pásek, spoustu plastových barevných náramků široký zlatý kruhy v uších,barevnou čelenku. Byla jsem celá neonová a plastová~:-D
Anthea 47738
25.9.2023 23:49:33
Souhlasím s Čumčou, smát se jakékoliv módě a době je krátkozraké, jednak změna je vývoj a móda konkrétně se pořád vrací.
Mimochodem ty opěvované široké kalhoty, co nosí dnešní holky už tu byly.
A jako zářný příklad bych uvedla dnes tak in plisované sukně, které když jsem chodila já na střední, nosila jen naše mírně praštěná češtinářka a my se ji právě kvůli tomu všichni smáli.
No a dneska je to obrovský hit.
Poslední dva, tři roky se vrátily květované šaty, které se nosily v první půlce dvacátého století.

I ty vysmivané květáky budete zase nosit, až módní průmysl zaveli a pořádně nový trend zpropaguje.

Jo a leginy se nosily už v devadesátkách, jen se to vrátilo.
Mikiny a trička s nápisy se nosí tak nějak nonstop.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2924  [Dalších 2744 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.