Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
23.7.2010 19:47:02
u IVF strimuluješ mnohem silnějšíma lékama než closilem...to se neboj, že bys nic nevyplodila...kolik ti je?
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
23.7.2010 19:41:33
Holky,dnes jsem byla na folikulometrii, jsem 14DC a měla jsem jeden folikul na levém vaječníku velký 9mm, což je samořejmě málo, tak mám přijít v pondělí znovu, jestli doroste. A od příštího měsíce mám zvýšené dávky clostilbegytu (doteď 1-0-1-, odteď 1-1-1). Minulý měsíc jsem měla na levém vaječníku dva folikuly (cca 17 a 18 mm, což je dobré). Nerozumím tomu, proč to tento měsíc bylo s naprosto stejnou stimulací tak špatné.. Po oba dva měsíce jsem měla jakési folikuly pouze na levém vaječníku, proto začínám mít obavy, že mi ten pravý vůbec nefunguje (dr. dnes říkal, že na něm mám pár drobných folikulů). Přitom mě občas pobolívá právě na pravé straně, doufám, že to nejsou cysty nebo nějaké jiné nepříjemnosti, ale to by snad na ultrazvuku viděl.. Hrozně toužíme po miminku a pořád se nám nedaří, už jsem zoufalá, doktor říkal, že si z toho nemám nic dělat, viděl, že jsem z toho výsledku špatná, prý to každý měsíc může být jinak. Nevíte o něčem, čím bych mohla podpořit zrání a uvolňování vajíček, případně funkci vaječníků vůbec? Beru clostilbegyt, oestrogel, pregnyl, duphaston. Je fakt, že jsem po ročním užívání přestala brát kyselinu listovou (prostě mi došla a protože těhotná pořád nejsem a ani to nevypadá, že bych mohla být, nechtělo se mi jenom kvůli ní do lékárny), ale tím to asi nebude - ale i tak jsem si ji dnes znovu koupila. Přitom hormonální profil jsem měla v pořádku... Navíc mě děsí, že když nedorůstají vajíčka, tak není možné ani IVF.. je to tak, ne? Dost se k myšlence na IVF upínám, protože ztrácím naději na přirozené početí..
Děkuji za všechny rady ![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
21.7.2010 15:08:21
Mio ahoj, u nás taky nic nového, doktor se podle bazálních teplot domnívá, že přirozeně u mě nedochází k ovulaci, ale uznal, že je možné, že ji blokujeme brzkým nasazením duphastonu (možná, že by proběhla později), tak teď beru clostilbegyt, chodím na folikulometrii a podle toho mi píchá pregnyl, tak by snad ovulace (proboha už) měla probíhat. Máme za sebou jeden neúspěšný měsíc a teď se chystám na folikulometrii a uvidíme.. minulý měsíc jsem měla 2 folikuly celkem velké. Zarazilo mě ale, že minulý měsíc mě pobolívalo vlevo, tak jsem si myslela, že to bude na levém vaječníku a měla jsem 2 folikuly vpravo! Teď mě pobolívá střídavě na obou stranách. Doufám, že tam nemám nějaké cysty, ale to by na ultrazvuku doktor viděl, ne?
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
21.7.2010 15:05:30
Pochopila jsem, co jsi chtěla říct. Taky jsem poslední dobou v klidu (i když se ti to nezdá), protože si říkám, že dítě budeme mít tak jako tak (když by to nešlo vůbec, tak si adoptujeme). Nijak to ale nepomáhá v tom, abych otěhotněla, k tomu je to naprosto k ničemu, jde jenom o to, že nejsem tak ve stresu.
|
| janova,Kuba a Anička | 106349 |
|
|
20.7.2010 21:42:19
Ahoj Makkussko - vážně nevím co ti na to napsat - snad jen to, že mne moc mrzí, že jsi asi vůbec nepochopila, co jsem ti chtěla říct....
|
| Mia32 | 7814 |
|
20.7.2010 15:26:03
Ahoj Makku, nesmutni! Vyjde to, uvidíš,ale to čekání je strašné. Prostě si vůbec nesmíš připustit,že to nevyjde!!! Věř mi. Už jsem mezi Vámi dlouho nebyla,ale u nás nic nového. Clostyl+Utrobestan vůbec nezabral. Pořád nevíme,kde je problém. Držím palce a ahoj
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
20.7.2010 15:00:32
Janovo, když jsi tak hrozně v pohodě a nic neřešíš, tak jak to, že se vám pořád nedaří? Nevím, jak na to mám nemyslet, když první věc, na kterou si musím vzpomenout hned ráno po probuzení je měření bazální teploty a hned druhá věc, kterou si musím uvědomit, je den cyklu, protože každá tableta a mast, co mám předepsané, se užívají jiný den cyklu. Takže nemyslet těžko.. Takové rady mám nejradši, to se snadno tak akorát napíše, protože internet snese všechno.
|
| MisaOT | 106145 |
|
|
16.7.2010 13:11:49
Ahoj já jsem měla MS 12 dní od vyvolávačky.
|
| Andrea | 109048 |
|
15.7.2010 7:51:31
Ahojky a za jak dlouho se ti dostavila menstruace po tý vyvolávačce?Já na to to totiž čekám taky a pak mám brát clostilbegyt.děkuji
|
| janova,Kuba a Anička | 106349 |
|
|
14.7.2010 21:25:15
Makkussko
, vím, že je to těžké, ale zkus se zaměřit na něco jiného. Naplánujte si s manželem zajímavou dovolenou, užívejte si léto, odpočiň si hlavně psychicky. Snad se neurazíš, když ti napíšu, že z tebe mám pocit, že jsi z toho všeho v hrozném stresu, pak jsi celá "napjatá" a možná i proto se nedaří. Vím, že si třeba řekneš, že se to snadno napíše, ale věř, že já na ten "zázrak" už také čekám hrozně dlouho. Ale stále pevně věřím, že všechny, jak jsme tady, se jednou dočkáme. Naučila jsem se brát věci prostě tak, jak jsou a věřím, že vše v našem životě má nějaký smysl...Možná je to naivní představa, ale od té doby, co to tak beru, je můj život mnohem klidnější a spokojenější. Už se za ničím neženu, nepřežívám, ale žiju. Snad pochopíš, jak to myslím ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.