| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 6120  [Dalších 5630 >>]
MisaOT 106145
14.7.2010 11:39:22
Ahojky Makku, no bohužel těhotný ze světa nezmizí, bohužel to budeme muset nějak odtrpět :-(
Mája+M(7/11) 98997
14.7.2010 9:58:37
Holky, další moje kolegyně je těhotná ~n~ Kromě toho, že se denně musím dívat na jednu v 7. měsíci, tak teď otěhotněla další ~n~

Já jsem 5DC, beru clostilbegyt a dnes začínám s oestrogelem a musím se objednat na folikulometrii..
Mája+M(7/11) 98997
13.7.2010 15:17:15
No já jsem nepochopila, co chce básník říci, nevím, co je to nvm a další zkratky.
martina
  • 
12.7.2010 20:35:49
holky píši raději i sem, nvm si rady, 28.5 jsem měla poslední MS test// krev poz a pak neg, něco 9mm a 1000hcg, mám dojít na injekci, zatím jsem to nedostala a testy pořád duchy, nvm co to je?cista to prý není
MisaOT 106145
12.7.2010 10:35:17
Makku, no to já sice vlastní baráček mám ( teda partner) ale taky z finančních důvodů nic nedoděláváme, obývák máme holý, jen televize a gauč - žádný nábytek, ale to je jedno, hlavně, že se tam dá bydlet.
No uvidíme, zatím nepociťuji, že by se něco dělo a IUI vyšlo, jen mám křeče do břicha, myslím, že to nic nebude, u IUI je tak malá šance, že to vyjde - no uvidíme.
Chápu, že se tam necítíš doma, možná tě to stresuje a proto Vám nejde otěhotnět. Plánujete nějakou dovolenou, kde by ses dala do pohody?
Mája+M(7/11) 98997
10.7.2010 16:59:35
~6~ Míšo, přeji ti hodně štěstí. Já jsem tento měsíc opět doufala a opět přišla MS (dnes). Takže od pondělí zase clostilbegyt a jedeme nanovo. Bazální teplotu už víc neměřím než měřím, protože i když mi stoupla přes 37, tak potom zase klesla a vůbec nic to neznamenalo. Na folikulometrii se ukázalo, že mám dva pěkné folikuly, ale co z toho.. Už mě to přestává bavit. Taky jsme z finančních důvodů zavrhli přístavbu domu, takže nebudu mít vlastní kuchyň ani koupelnu ani obývák a budeme ještě tak 30 let přežívat v domě tchánovců, který pro mě není domovem, protože tam nic není moje ani podle mě. Všechno je tak nějak na prd ~n~
MisaOT 106145
9.7.2010 6:52:36
Ahojky, také jsem tu už dlouho nebyla... Novinky? No s clostybegytem jsem se snažili přirozeně - jinak jsme měli naplánované IVF na září. Doktorka chtěla udělat ještě jeden spermiogram, aby zjistila, že ten co jsme měli před třemi měsíci byl fakt špatný. No a ejhle byl v normě, dokonce lepší než v normě. Tak navrhla, že bychom ještě mohli zkusit inseminaci ( IUI) na té jsem byla a teď se uvidí jestli to zabralo nebo ne. V příštím cyklu, když to nevyjde, mě čeká průchodnost vejcovodů a další IUI.
No je to strašné, jak se to táhne dlouho :-(
janova,Kuba a Anička 106349
8.7.2010 21:08:06
Hruško, já také přeji hodně štěstí~;((.
Mája+M(7/11) 98997
8.7.2010 13:52:00
~x~ hruško, přeji hodně štěstí ~6~
hruska111 (Kubík 08) 79089
7.7.2010 20:49:04
JEŠTĚ JEDNOU BEZ CHYB
Ahoj holky, jsem tady po dlouhé době... Novinek pár u nás je, ale zatím žádná pozitivní. Máme za sebou 1. inseminaci. Bohužel neúspěšně. Aspoň se tím znovu potvrdilo, že manžel má spermiogram mizerný :-( Doktorka nám přímo řekla, že v našem případě doporučuje ICSI (neboli IVF) Tento měsíc se tedy připravujeme na umělé oplození. Manžel mi každé ráno píchá do břicha 2 injekce. Koncem týdne mě čeká odsátí vajíček a pak zavedení. Snad to už konečně výjde! Přeci jen to stojí hodně peněz. Čekat dál jsem už nechtěla. Od září musím kdyžtak do práce a teď přes léto má manžel dost volna. Ono je těch návštěv a vyšetření docela dost, takže si nedokážu představit, jak bych to při práci stíhala. Tak na mě myslete! Zase dám vědět ~3~
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 6120  [Dalších 5630 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.