| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 6120  [Dalších 5570 >>]
MisaOT 106145
10.5.2010 8:15:00
To bude dobré Maku - a o asistované reprodukci si zatím neuvažovala?
Ivča a Kristýnka a Dominiček 101184
9.5.2010 11:12:37
Ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla....přítel mě opustil,ted se soudíme o výživné a svěření malé do mojí péče.Ale vše špatné je pro něco dobré......poznala jsem nového přítele,jsme spolu od 3.12.2009,bydlíme spolu,a malou máme u sebe.Už sem nedoufala že to ještě někdy řeknu a je to tu,JSEM TĚHOTNÁ,přítel je moc štastný a už se moc těší na miminko,bude to jeho první.Mělo by se nám narodit na vánoce,TP máme 19.12.2010,tak jsme si dali takový malý dáreček pod stromeček.Všem co pořád doufají tak přeji aby se jejich sen už co nejdřív stal zkutečností!!Mějte se tu co nejlíp a držím vám všem palečky!~:-D~p~~x~~;((
Mája+M(7/11) 98997
8.5.2010 16:10:22
Holky, mě už nepomáhá ani to krásné počasí, mám permanentní depresi.. jsem po 8 dnech braní duphastonu, po jeho vysazení měřím nízkou BT (tak 36,2) a zítra nebo pozítří očekávám MS. Nemůžu se dočkat 25.5., kdy jdu ke gynekologovi a ten mi snad řekne víc o tom, kde je problém, protože bude mít k dispozici výsledky hormonálního profilu a naměřené teploty. Podle teplot to vypadá, že nemám ovulaci. Doufám, že mi nedá znovu clostilbegyt, ten mi už jednou nepomohl a mám obavy z cyst.. Já nevím, já se na malé děcko nemůžu už ani podívat, strašně nerada proto jezdím na všechny návštěvy, kde mají malé děti, a na těhotnou ženskou už vůbec ne - a to mám těhotnou kolegyni, kterou mám celý den na očích..
MisaOT 106145
6.5.2010 8:01:50
Aha, takže jaký je tvůj plán? Když to nepůjde tak to necháte být, když nechceš IVF?
Tak bys mohla vyzkoušet to IUI, třeba vám to zabere.
No hned další otázka na pana doktora v Caru, až tam budu v pondělí, tak se na to zeptám , zda můžu fungovat jen s pregnylem :-)
hruska111 (Kubík 08) 79089
5.5.2010 15:21:30
Míšo,
já nemůžu na vše odpovědět, nejsem odborník.
Brala jsem 3 měsíce Clostil a nic (jen cysta) čtvrtý měsíc mě už nová doktorka sledovala ultrazvukem a měla jsem folikul 22mm, tak mi píchla ten Pregnyl, který má způsobit uvolnění vajíčka a cca za (nebo do) 36 hod by měla proběhnout ovulace.
Já myslím, že IVF není nic špatného, jen se té přírodě trochu pomůže!
Já o IVF vůbec neuvažuji. Jedno dítě už mám a bojím se vícečetného těhotenství.
MisaOT 106145
5.5.2010 14:06:10
A ten pregnyl vyvolá ovulaci?
Kdyby jste se tedy rozhodli nejít na IVf a chtěli se snažit přirozeně mohla bych chodit na injekce toho pregnylu? protože clostylbegyt nemůžu brát víc jak pět cyklů a ty injekce ano?

Zajímám se tedy o jiné možnosti .

Jo jsem ráda, že vím na čem jsem, jen se mi do IVF moc nechce, přijde mi to hrozný zásah proti přírodě :-)
hruska111 (Kubík 08) 79089
5.5.2010 10:23:43
Ahoj Míšo,
ber to tak, že aspoň víš, na čem jsi a určitě se to teď rozjede! Šance pořád je!
My jdeme s manželem zítra do SANUSU (něco jako CAR)
Je to takový vstupní pohovor na kterém se domluvíme co dál.
Tento cyklus mi doktorka píchnula Pregnyl a pohl. styk jsme měli podle doporučení za určitý počet hodin. Tak nevím... Ještě čekám... Testovat se nemá smysl, takže uvidím, jestli ta mrška menstruace 11.5. příjde nebo ne.
~3~
MisaOT 106145
5.5.2010 6:37:55
Tak jsem včera byla v Caru, samozřejmě mi hormonální profil vyšel tak, že naznačuje mojí anovulaci a že prostě bez prášků ovulovat nebudu. Jdu tam zase příští týden v pondělí a bude se tam jednat o pohovor ohledně umělého oplodnění....takže IVF mě skutečně nemine.

Míša
Mája+M(7/11) 98997
4.5.2010 15:33:09
Podle mě žluté tělísko nefunguje stále, ale zeptala bych se doktora, jestli máš pochybnosti..
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 6120  [Dalších 5570 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.