Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
21.5.2010 18:22:42
Bublin ahoj!!!! Jaktože je to pasé? To mě mrzí.. Přibrala jsem asi za třičtvrtě roku a už toho mám fakt dost, pořád jsem si říkala, že když otěhotním, tak mi nevadí, že vypadám tak, jak vypadám, ale připadám si už jak obluda a těhotná pořád nejsem. V úterý jdu k doktorovi, tak se ho zeptám, jestli si tím duphastonem náhodou nemůžu blokovat ovulaci a jestli je to vhodné řešení, když po tom tak přibírám - vzhledem k tomu, že i předtím jsem měla nadváhu, to asi není moc zdravé. Já se nijak nepřejídám, jím mnohem méně než lidi v mém okolí.. takže tak. Už jsem sem taky víceméně přestala chodit, smazala jsem si rodinu i z přednastavených webadres, protože číst pořád dokola o cizích dětech a o těhotenství mi fakt nedělá dobře. Dnes jsem nakoukla kvůli inspiraci na vaření.
|
| Velryba 1976 | 5578 |
|
|
20.5.2010 2:01:04
omlouvám se, že to tu tak zahlcuju, ale Makkussko, těch 20 kg jsi přibrala za jak dlouhou dobu? Mojí váhu (sice nesportuju, ale nežeru tak hrozně) má taky na svědomí několikaleté braní Utrogestanu a podobných chemikálií ;-)
|
| Velryba 1976 | 5578 |
|
|
20.5.2010 1:59:37
Co Velšice, neobjevila se tu někdy? Tu si Makkussko určitě pamatuješ..
|
| Velryba 1976 | 5578 |
|
|
20.5.2010 1:59:06
Jo měla jsem tu nick Bublin, teď už je to jedno ;-)
|
| Velryba 1976 | 5578 |
|
|
20.5.2010 1:58:33
Makkussko, dlouho jsem nepsala, protože těhu diskuze jsou pro mě passé, ale občas nakouknu a je mi to fakt líto..upřímně
, když vidím, jak se trápíš.Mně doktor řekl (tenkrát), že se mnou bude něco dělat, až budu mít 65 (teď mám asi 85 na 159 cm), ale co čtu jinde, tak váha až tak moc nesouvisí s otěhotněním. Moje opravdu silná kamarádka normálně ovuluje, doktor jí ničím nestraší, ona má tedy chudák jiné komplikace. Proč nechceš jít do CAR? Nikdo ti nadávat nebude.. |
| MisaOT | 106145 |
|
|
18.5.2010 7:22:18
Makku - nezoufej, věřím, že se nám to všem brzy podaří. Myslím, že to asi všechny moc řešímea je to důvod proč to nejde. Objednejte se do Caru a uvidíte, manžel půjde na spermio a ty projdeš testy a zjistíte, kde je vlastně chyba. Já jsem třeba rok žila v domnění, že je všechno moje chyba a po spermio parnera jsme zjistili, že má málo pohyblivé spermie a že je velmi obtížné otěhotnět přirozeně, stejně nás nemine umělé oplodnění a myslím, si, že by si měla i ty toto pdostoupit
to bude dobré uvidíš a nadváhu neřeš. |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
17.5.2010 16:52:37
Andrýsku, děkuji ti za podporu, jsi moc hodná. Co se týče mojí nadváhy - je velká. Žádný z mých gynekologů (teď mám třetího) to nijak nedával do souvislosti s tím, že nemůžu otěhotnět, ani se mě neptali, kolik vážím. Pravda je to, že se mi nikdy nepodařilo zhubnout pod 80 kg, ať jsem třeba přestala úplně jíst, tato hranice je prostě pro mě magická, níž to nejde. Teď jsem navíc přibrala 20 kg po vysazení HA a po různých preparátech, po kterých jsem měla určitě otěhotnět (duphaston, clostilbegyt) a zdá se mi, že kila jdou dolů ještě hůř než kdy předtím. Jsem z toho opravdu zoufalá. Navíc jsem teď nemocná (nějaká viróza), takže ani neměřím BT.
Je mi strašně smutno z toho, že nemůžu dát manželovi děti, po kterých tak touží, přitom by byl úžasný milující táta.. |
| Andrýsek1 + 2 | 77198 |
|
|
14.5.2010 22:33:31
Makkusko ahoj, omlouvám se, ale čas čas od času sleduju jak si vedeš, protože jsi kdysi psala na "Snažíme se"....
Já jsem si tím, čím procházíš taky prošla a chci Ti napsat jedno...já měla taky problém s mírnou nadváhou a hlavně "beton v hlavě", tak moc jsem chtěla a nic, nic 26 měsíců. Začali jsme chodit do CARu, clostilbegyt, utrouš a furt nic...ANOVULACE!!!!! Koupila jsem si rotoped, přemohla jsem se, upravila jídelníček, stálo mě to hodně přemáhání, denně 25 km na rotopedu na střední tempo, koukat se, jak přítel baští a já ty lighty... no, pak jsme měli před IUI, já už požadavek na pojišťovnu na Gonal injekce a pořád ms nikde, že bych byla těhotná už mě ani ve snu nenapadlo prostě jsem si říkala, tak zase cyklus totálně na nic, žili jsme ty dva měsíce poměrně společensky navíc pak už mi to bylo divné, Gonal dávno schválený, v CAR čekali, tak jsem si ze srandy udělala test a //..poprvé v životě.....dnes je z toho 6 měsíční dcera. Vím že je to těžké, ale zkus si fakt plněužívat nastávajícího léta, zvyš pohyb, uprav mírně jídelníček, žádná drastická dieta, to ne. Třeba to vyjde a CAR se taky neboj, já bych Ti třeba doporučila sokromé Gest v Praze, ale nevím odkud jsi, tam je fakt takové "rodinné prostředí" mě tam moc psychicky pomohli ![]() To že nemůžeš ani vidět těhula a malé děti, to neodsuzuju, to chápu, byla jsem na tom stejně ![]() Chci jen napsat, že chápu jak se cítíš a že určitě to miminko na Tebe čeká, jen si dává na čas . |
| MisaOT | 106145 |
|
|
12.5.2010 7:28:50
Aha, a to slýcháš často od doktorů? To že by si měla zhubnout? Máš nějakou nadváhu?
No já jsem nakonec ráda, že jsem do Car přišla... končeně vím na čem jsem, přesně mi řeknou, kdy mám ovulaci a mám pocit, že se o mně někdo stará. Dohodla jsem se s Car, že dám ještě šanci otěhotnění přirozenou cestou přes prázdniny a v září když tak IVF. M. |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
11.5.2010 14:52:26
To víš, že uvažovala, asi to tak i skončí, ale vůbec se mi nechce jít do CAR a poslouchat řeči o tom, jak bych měla zhubnout. Zase mám zpoždění MS (přestože beru duphaston), zatím teda jenom jeden den, měla jsem ji dostat včera, zatím nemám ani žádné příznaky, že by se blížila, a měřím extra nízké teploty - 36,0, to jsem neměla snad ještě nikdy a v menstruačním kalendáři, kde jsou předtištěné kolonky na zaznamenávání teploty je nejnižší teplota 36,2
tak já nevím, asi jsem atyp po všech stránkách. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.