Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Velšice |
| • |
21.1.2010 11:24:01
Ahoj holky. Byla jsem teď nějakou dobu převážně bez pc. Obsah Femigardu:řebříček, heřmánek, třezalka, puškvorec, pampeliška, meduňka, voda, fruktoza a etanol
Na dvě třetiny věcí z toho mám alergii a zatím ťuk ťuk.Nijak to na mě nepůsobí. Tedy co se týče alergie. |
| míša+a+a+v | 95543 |
|
|
17.1.2010 14:03:29
femigard.. www. hemann.cz.. vše o přípravku
|
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
11.1.2010 17:34:43
zajdi na stránky http://www.hemann.cz/
|
| Mia32 | 7814 |
|
11.1.2010 15:57:49
Ahoj holky, nezoufejte, Velšice, má ten Femigard nějaký popisek se složením? Co tam přesně je? Nikde nemůžu najít žádné info.Všechny zdravím!
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
11.1.2010 13:26:47
Tak vidím, že jsme na tom všechny přibližně stejně blbě.. Holky, omlouvám se za dotaz mimo téma, ale potřebovala bych poradit, jak vložit téma (jak jsou vpravo aktuální témata). Potřebovala bych totiž tip na levné ubytování v Praze, jezdím tam jednou za 2 měsíce na 3 dny a platit za 2 noci 1000,- se mi fakt nechce.. Případně kdyby mezi vámi byla nějaká pražačka a měla nějaký nápad, byla bych moc ráda..
|
| Velšice | 92803 |
|
|
10.1.2010 20:55:58
Ahoj holky, no tak já to ani nemám, ani nemám, dvě //. Je to na pytel. Ale teď proto ani nic nedělám. Jen jsem objednala ten Femigard a už dva dny ho užívám a v březnu to snad zase zkusíme.
|
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
9.1.2010 21:07:00
U nás krásně sněží a je všude nádherně bílo. Jinak já mám zase depku, když jdu na kontrolní utz a tam mi doktor řekne, že léčba zase nezabrala a ovulace nebude. Jdu zase 14. tak uvidím, ale minulý měsíc mě to už fakt sebralo. Ale to bude dobrý, podařit se to musí.
|
| Mia32 | 7814 |
|
9.1.2010 20:50:04
Ahoj holky, tak jsem to opět dostala. Máte z toho také vždycky depku? Co je u Vás nového? Ale jen pěkné zprávy
, prosím |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
9.1.2010 13:20:53
Holky, mě doktor žádný ultrazvuk nedělá, ani před tím než mi napsal clostilbegyt mě nedělal ŽÁDNÉ vyšetření, dokonce ani běžnou preventivní prohlídku, tu jsem měla naposledy v září 2008, ani jaterní testy ani nic, jak se píše v příbalovém letáku. Byla jsem u něj pár dní poté, co jsem dobrala první balení a ani se mě na nic nezeptal, jestli mě třeba nebylo špatně nebo prostě něco.. napsal mi jenom další duphaston, ani mě nedal šanci na něco se zeptat. Když neotěhotním, tak mám clostilbegyt a duphaston ještě na jeden měsíc a když ani pak neotěhotním, tak se na tohoto doktora vyprdnu a najdu si jiného. A možná to nějakou dobu nechám na přírodě.. ale já jsem totiž po vysazení HA potřebovala rozběhnout cyklus, tak mi dal injekci a napsal duphaston a ten od té doby beru pořád (tzn. od srpna 2009). Problém je v tom, že od dubna nejspíš přijdu o práci, končí mi smlouva na dobu určitou a vypadá to, že mi nebude prodloužena, i proto bych potřebovala co nejdřív otěhotnět, bylo by to takové nejelegantnější řešení..
![]() |
| Andrýsek1 + 2 | 77198 |
|
|
7.1.2010 23:47:28
No na ty utz by se chodit rozhopádně mělo, ale holky já byla kolem předpokládané ovulace třikrát a vystřídali se dva Dr. a oba říkali, že tam nic není a že tento měsíc nic, tak nic no...jsme měli dva mejdánky a už jsem to nedostala prostě potom a že jsem trpělivě čekala
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.