Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anitep | 100125 |
|
|
26.1.2010 7:43:36
Ahoj Makkusko, podle mého názoru bys hlavně měla změnit lékaře. Jak si psala - nemáš žádné pořádné vyšetření a ty léky jsou bez hormonálního profilu tak trochu naslepo, nemyslíš?? PS: mně duphaston fakt hodně pomohl s nastartováním ovulace. Když ho úplně vynecháš, tak zkazíš další cykly, protože bez toho progesteronu to začít nemůže...
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
26.1.2010 7:02:24
Já jsem dnes dostala MS.. takže zase nic. Znovu teda kapu kotvičník, od 3. dne clostilbegyt a chtěla jsem se s váma poradit o braní duphastonu (progesteron). Slyšela jsem (možná i tady se o tom psalo), že pokud se začne brát dřív, než proběhne ovulace, tak ji víceméně zablokuje. Podle lékaře mám brát duphaston 17.-24.den. Uvažuju o tom, že ho pro tento měsíc úplně vynechám (protože ovulaci nerozpoznám), ale co dělat v případě, že se MS nedostaví kvůli tomu, že jsem nebrala duphaston. To bych asi zase musela na injekci, že?
|
| Anitep | 100125 |
|
|
25.1.2010 15:05:57
Je to na houby, když nám to pořád předhazují... Já už zase nemenstruuju, tak jdu dnes k MUDr...
|
| Velšice | 92803 |
|
|
25.1.2010 14:46:54
Ahoj holky, tak já se přidávám s depkou. Dokonce to u nás maličko vypadá, že už třetí nebude. Doma nějaká krize a hlavně manžel přestává mít nervy na naše dva raubíře a nevím nevím, zda není nefér pořizovat třetí. Jak vůči mimču, tak vůči manželovi
Třeba to ale zase přejde. Zatím užívám ten Femigard a na březen jsem objednaná k Apolináři.Držme si palce![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
25.1.2010 14:05:53
Já vím, ale já už to prostě nemůžu vydržet - máme velkou rodinu a všichni mají malé děti nebo čekají, chodí k nám na návštěvy a pořád mluví jenom o dětech a od té doby, co jsme se před půl rokem vzali, mají pořád blbé otázky, kdy už konečně taky otěhotním. Většinou to u mě skončí pláčem (až večer, nebrečím před nima), ale mám obavy, že jednou už vybuchnu a řeknu jim něco nepěkného.. hlavně jedné příbuzné, která vždycky přijde se svojí 14 měsíční dcerou a pořád od nás potřebuje slyšet ujištění, jak je to roztomilá princeznička a šikovný drobeček a podobně..
|
| Anitep | 100125 |
|
|
25.1.2010 13:41:07
Makkusko, já Ti rozumím... Naši kamarádi (nejen jedni, ale trojí!!!) čekají miminka a posílají fotky z UZ a jedni nás teď pořád zvou na video z UZ a já se vymlouvám, jako malý děcko... Nechci tam jít a tvářit se, jak je všechno super...
Ale na druhou stranu musíme bojovat - když budem v depresi, tak se ty vajíčka naštvou úplně drž se! |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
25.1.2010 13:03:52
Ahoj, já jsem pořád hluboko v depresi, clostilbegyt zřejmě nezabírá. Navíc musím jít dnes koupit něco pro známou, které se narodil syn. Pořád nakupuju pro cizí děti... odkládala jsem to, jak to šlo, určitě zase celou noc probrečím. A to tam ještě budu muset jít a poslouchat ty řeči...
|
| Anitep | 100125 |
|
|
25.1.2010 7:11:50
Ahoj Holky,
tak musím říct, že je mi bez vás smutno:( Jak to u vás vypadá?? Jak se máte?? |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
24.1.2010 12:12:34
MAKKUSKO, OHLEDNĚ UBYTOVÁNÍ V PRAZE MI NAPIŠ NA MEJLÍK DÁM TI PŘÍMO I TEL A DOMLUVÍŠ SE NA TERMINU. JE TO V KOBYLISÍCH. JEZDÍM TAM TAKY DO PRAHY A VŽDY SE UBYTUJI A HLAVNĚ JE TO LEVNÉ, MÁŠ SVUJ POKOJÍK A KUCHYNKA TAM JE I LEDNICE, TAK SE MI OZVI, INFO TI DÁM HNED,
|
| Mia32 | 7814 |
|
22.1.2010 8:47:27
Ahoj všichni, dík za informace, určitě vyzkouším, třeba neoteču a neudusím se.
Jinak u nás nic nového. Co vy? Tentokrát to mám bez šance, přítel odjel na pohřeb příbuzné na Slovensko, zrovna když...Nemáte pocit,že Vám z toho "hrabe"? Neustálé počítání,který den cyklu zrovna je. Někdy mám pocit,že už se vytouženého mimi nedočkám. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.