Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Velšice | 92803 |
|
|
23.12.2009 23:06:35
Uff, dárky dobalený. Bublin, našlas už ty kočky?
|
| Velšice | 92803 |
|
|
23.12.2009 21:27:44
Nejhorší, ne nejhroší. I když jako hroch si připadám taky
![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
23.12.2009 21:22:51
S..e mě tím že je
Ale měnit se mi ho už nechce.My máme teď šampáňo .Konečně jsem si za celý den sedla, mám oteklé nohy.Fuj fuj. Nejhroší den v roce. |
| Bublin | 74508 |
|
|
23.12.2009 21:04:11
Holky jste šikovný
Velšice a čím tě s...? ![]() Vlasy už mám umytý, dárky dokoupený, mám tu Whiskey cream, nic moc, ale na Baileys nemám.. Mio, díky, ale já připadám hnusná sama sobě (protože jsem a můžu si za to sama), ne partnerovi Já to tu probírala dřív,já jsem ta co "nechce" být s partnerem, prostě už nemůžu..je to několikaletá agonie. |
| Velšice | 92803 |
|
|
23.12.2009 16:18:46
Ahoj Mio, já jednu dopekla a druhá právě kyne. Děti nazdobily stromeček.Pohodaaa...Až na to že mi s..e drahá polovička
![]() Bublin, piju červené a ráno jsem si dala ořechový likérek, který jsem dělala v září. ![]() |
| Mia32 | 7814 |
|
23.12.2009 15:30:04
Ahoj holky, právě jsem dopekla vánočku, ještě zbývá zabalit dárky. Bublin, vydrž, Vánoce jsou hrozné na psychiku, bude líp, všechno je o tom jak si to pojmenujeme - pro svého bývalého muže jsem byla také hnusná, neschopná, pomalá a líná. V okamžiku kdy jsem tomu začala věřit byl konec. Každý konec znamená nový začátek. Já vím, zatím to tak nevypadá,ale třeba se najde někdo jiný,lepší,nebo v sobě objevíš nějaký talent, na který jsi zatím neměla čas. Vám všem ostatním přeji,aby Vánoce byly snesitelné, co nejméně hádek a co nejlepší zvládnutí všech stresových situací.Mějte se moc krásně!
|
| Velšice | 92803 |
|
|
23.12.2009 15:29:56
Terinko děkujeme a já se přidávám a taky všem přeji krásné vánoční svátky
![]() |
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
23.12.2009 15:20:35
Ahoj holky, krásné Vánoce Vám všem. Hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky a hodně ptimismu a trpělivosti a ať se nám v příštím roce zadaří a založíme si diskuzi těhulky. Pa paáááá
Ježíšku, prosím Tě, přečti si mé psaní. Je krátké. Mám k Tobě jen jedno přání: Ať jsou všichni v celém roce takoví, jak na Vánoce! Ať jsou milí, míň se mračí... Děkuji Ti. To mi stačí. |
| Bublin | 74508 |
|
|
23.12.2009 13:23:54
Anitep, tak to tak zkus..kamarádka po úpravě cyklu Duphastonem otěhotněla
![]() |
| Bublin | 74508 |
|
|
23.12.2009 13:22:49
Ahoj Velši, no mně není moc do smíchu, ono těžko myslet na mimi, když náš vztah je asi fakt u konce...budu upřímná,já i myslela, že se překonám, ale on už taky asi nemá zájem. Tak tu nějak přežíváme, ani nemám pořádně uklizíno, umělý!! stromek asi zítra, jsem obluda, protože jsem si měla umýt vlasy už včera a taky tu mám kočku na hlídání od našich-jeli pryč-jenže ta naše malá roční na ní prská a teď se mi obě ztratily, prošla jsem všechna místa kam zalézají..
![]() Jinak dobrý ![]() A co popíjíš? Já si dala včera lahvinku bílého a surfovala jsem do 3 do rána na internetu..Jsem taková sama, tak jsem ve spojení s lidmi ze zahraničí přes net. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.