| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 6120  [Dalších 5280 >>]
Velšice 92803
23.12.2009 11:32:24
Od rána popíjím, večer spadnu pod strom a usnu~v~
Velšice 92803
23.12.2009 11:31:47
Alba založena~b~
Velšice 92803
23.12.2009 9:45:55
Ahoj holky, kde jstééééé? Už máte uklizeno, napečeno, nakoupeno, zabaleno? My stále marodíme, ale zbývá jen zabalit dárky, tak je to ok :-) Jen bude velké zklamání, jeden synek si přeje papouška a ten nebude~;(( No jo no.Jo a včera mi syn pohladil břicho a říká "jsi taková tlusťoučká, cvičení nepomáhá, asi čekáš mimino" ~t~
Velšice 92803
21.12.2009 13:17:40
Teri dík a určitě o ceně poreferuju. Jsem léčená fostimonem,na který nejlíp reaguju a který patří k nejlevnějším. Ale kdo ví, zda mě nyní nepošlou na IVF.
No a s těma chlapama. Ono je to s nima všeobecně trošičku složitější. Na druhou stranu, taky bych nechtěla pravidelně navštěvovat onu místnost, tak se jim trochu nedivim~d~
Terinka4444 77790
21.12.2009 11:21:12
Genco, přijít může a asi i přijde, ale může to trvat i tři měsíce nebo taky ne.
Anitep, tak to je ale dobrá zpráva, že máte vše v pořádku. Alespoň se můžete snažit a doufat, já bez ovulky jsem namydlená.Budeme ti držet palečky, to musí vyjít, musí musí.
Velšice, vúbec nejsi sobec, jsi statečná holka, že to zase znovu podstupuješ. Obdivuju tě a určitě to zvládneš,mně docela děsí ta dvojčátka, ale ty jsi skvělá, máš je, zvládáš j a ještě chceš další, prostě supr čupr máma. U nás je to taky tak, můj manžel je zlato, ale když mi řekli, že se mám připravit na IVF, tak můj manžel má taky rozpačité reakce a to je mu 37. Taky to udělá, kvůli mně i bez řečí a když se zadaří bude zase skvělej táta, ale teď tváří v tvář před problémem je takový nevím jak to popsat, takový zmatený. Ale to jsou asi chlapi, ty na to koukají jinak.Potřebují čas.
Jinak s tím ivf, ony už nejsou extra rozdíly mezi státním a soukromým, prý tak asi v pětistovkách. Dá se pořád jít na pojišťovnu a doplatit do 5000,- a neplatit ty nadstandartní procedůry, ale strašně se tím snižuje to procento úspěšnosti, tak nevím nevím. Jsu zase asi v půlce ledna, hned jak to dostanu, tak zase clostík a 12.den na utz, jak to roste a tak se poptám popdrobně, abychom věděly. Ale třeba nám holky Ježíšek nadělí a nebo děda mráz, to by byla spravedlnost.
Velšice 92803
21.12.2009 10:28:36
Anitep, není zač, drž se a žádné depky:-)

Já se právě objednala na 8.1. na vyvolávačku, aby to tělo alespoň trošku fungovalo, v únoru půjdu znovu a na březen se domluvím s dr na IUI, nebo IVF. Podle toho co doporučí.
Velšice 92803
21.12.2009 10:25:22
Teri, tak já vás pak poinformuju, kolik co stálo. Obecně bych doporučila jít to státního, kde se doplácejí jen léky, ne ostatní. Já byla zatím třikrát na IUI s velkou hormonální stimulací Fostimonu a zatím jsem neplatila nic. Ale teď to už asi přijde.
Velšice 92803
21.12.2009 10:19:06
Mio, jsem taky silný alergik, takže budu pokusný králík doslova. V nejhorším to bude brát jenom manžel.
Teri, manžel chudák jen dělá o co ho požádám, ale radost z toho úplně nemá a klid asi mít chce. Právě kvůli němu jsem myslela, že už se pro třetí nikdy nerozhodneme, ale nějak příroda volá, nebo co. A říkám si, že stejně není doma a s dětma jsem já...~k~. Jsem sobec, viď? Ale je fakt, že pak už se těšil taky a když přišla MS, byl zklamanej.On halt jen nemá rád změny. A na něj jsem s třetím(pro něj pátým) miminkem nastartovala moc rychle.
Anitep 100125
21.12.2009 10:11:36
Ahoj Holky,
děkuju za podporu!!! Moc mi to pomáhá!!!

Terrinko, duphaston beru prý kvůli růstu sliznice. Vysvětlili mně, že mám málo progesteronu, a proto sliznice nenaroste a proto prý nemenstruuju. A chápu to, že to má být i na to, kdyby se náhodou zadařilo, aby mělo miminko "kde bydlet"... Tak nevím.
S mou ovulací - jak říkám - na UZ chodit nemám, prý je to OK a je nutné "to" zkoušet. Spermio máme prý nadprůměrný... Já už nevím co dál:(~;(( ~n~

Jinak ještě jednou moc díkec a všechny (Velšice, Bublin, Miu a Terrinku) zdravím:-)
Mia32 7814
21.12.2009 10:06:32
Ahoj Terinko, zatím jen jednou, takže mi zbývají dva pokusy. No uvidíme, dík za radu ohledně Femigardu, určitě vyzkoušíme.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 6120  [Dalších 5280 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.