Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Velšice | 92803 |
|
|
23.12.2009 11:32:24
Od rána popíjím, večer spadnu pod strom a usnu
![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
23.12.2009 11:31:47
Alba založena
![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
23.12.2009 9:45:55
Ahoj holky, kde jstééééé? Už máte uklizeno, napečeno, nakoupeno, zabaleno? My stále marodíme, ale zbývá jen zabalit dárky, tak je to ok
Jen bude velké zklamání, jeden synek si přeje papouška a ten nebude No jo no.Jo a včera mi syn pohladil břicho a říká "jsi taková tlusťoučká, cvičení nepomáhá, asi čekáš mimino" ![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
21.12.2009 13:17:40
Teri dík a určitě o ceně poreferuju. Jsem léčená fostimonem,na který nejlíp reaguju a který patří k nejlevnějším. Ale kdo ví, zda mě nyní nepošlou na IVF.
No a s těma chlapama. Ono je to s nima všeobecně trošičku složitější. Na druhou stranu, taky bych nechtěla pravidelně navštěvovat onu místnost, tak se jim trochu nedivim ![]() |
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
21.12.2009 11:21:12
Genco, přijít může a asi i přijde, ale může to trvat i tři měsíce nebo taky ne.
Anitep, tak to je ale dobrá zpráva, že máte vše v pořádku. Alespoň se můžete snažit a doufat, já bez ovulky jsem namydlená.Budeme ti držet palečky, to musí vyjít, musí musí. Velšice, vúbec nejsi sobec, jsi statečná holka, že to zase znovu podstupuješ. Obdivuju tě a určitě to zvládneš,mně docela děsí ta dvojčátka, ale ty jsi skvělá, máš je, zvládáš j a ještě chceš další, prostě supr čupr máma. U nás je to taky tak, můj manžel je zlato, ale když mi řekli, že se mám připravit na IVF, tak můj manžel má taky rozpačité reakce a to je mu 37. Taky to udělá, kvůli mně i bez řečí a když se zadaří bude zase skvělej táta, ale teď tváří v tvář před problémem je takový nevím jak to popsat, takový zmatený. Ale to jsou asi chlapi, ty na to koukají jinak.Potřebují čas. Jinak s tím ivf, ony už nejsou extra rozdíly mezi státním a soukromým, prý tak asi v pětistovkách. Dá se pořád jít na pojišťovnu a doplatit do 5000,- a neplatit ty nadstandartní procedůry, ale strašně se tím snižuje to procento úspěšnosti, tak nevím nevím. Jsu zase asi v půlce ledna, hned jak to dostanu, tak zase clostík a 12.den na utz, jak to roste a tak se poptám popdrobně, abychom věděly. Ale třeba nám holky Ježíšek nadělí a nebo děda mráz, to by byla spravedlnost. |
| Velšice | 92803 |
|
|
21.12.2009 10:28:36
Anitep, není zač, drž se a žádné depky
![]() Já se právě objednala na 8.1. na vyvolávačku, aby to tělo alespoň trošku fungovalo, v únoru půjdu znovu a na březen se domluvím s dr na IUI, nebo IVF. Podle toho co doporučí. |
| Velšice | 92803 |
|
|
21.12.2009 10:25:22
Teri, tak já vás pak poinformuju, kolik co stálo. Obecně bych doporučila jít to státního, kde se doplácejí jen léky, ne ostatní. Já byla zatím třikrát na IUI s velkou hormonální stimulací Fostimonu a zatím jsem neplatila nic. Ale teď to už asi přijde.
|
| Velšice | 92803 |
|
|
21.12.2009 10:19:06
Mio, jsem taky silný alergik, takže budu pokusný králík doslova. V nejhorším to bude brát jenom manžel.
Teri, manžel chudák jen dělá o co ho požádám, ale radost z toho úplně nemá a klid asi mít chce. Právě kvůli němu jsem myslela, že už se pro třetí nikdy nerozhodneme, ale nějak příroda volá, nebo co. A říkám si, že stejně není doma a s dětma jsem já... . Jsem sobec, viď? Ale je fakt, že pak už se těšil taky a když přišla MS, byl zklamanej.On halt jen nemá rád změny. A na něj jsem s třetím(pro něj pátým) miminkem nastartovala moc rychle. |
| Anitep | 100125 |
|
|
21.12.2009 10:11:36
Ahoj Holky,
děkuju za podporu!!! Moc mi to pomáhá!!! Terrinko, duphaston beru prý kvůli růstu sliznice. Vysvětlili mně, že mám málo progesteronu, a proto sliznice nenaroste a proto prý nemenstruuju. A chápu to, že to má být i na to, kdyby se náhodou zadařilo, aby mělo miminko "kde bydlet"... Tak nevím. S mou ovulací - jak říkám - na UZ chodit nemám, prý je to OK a je nutné "to" zkoušet. Spermio máme prý nadprůměrný... Já už nevím co dál:( ![]() Jinak ještě jednou moc díkec a všechny (Velšice, Bublin, Miu a Terrinku) zdravím ![]() |
| Mia32 | 7814 |
|
21.12.2009 10:06:32
Ahoj Terinko, zatím jen jednou, takže mi zbývají dva pokusy. No uvidíme, dík za radu ohledně Femigardu, určitě vyzkoušíme.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.