Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanče | 42184 |
|
|
1.9.2024 21:46:14
Radost si dělám jídlem venku, kulturou, cestováním, luxusnějšími verzemi potřebného vybavení bytu nebo elektroniky, koupí letniček a vůbec zahradničením, které je v mém případě tvrdě ztrátové. Peníze pro strýčka Příhodu přetavujeme do radosti - do obrazů. Dělám si radost pořádáním akcí pro rodinu a známé a vlastně i neziskovka je moje "pro radost", protože sežere spoustu času a peněz. Největší radost v poslední době si dělám pobytem s vnoučaty a postupným dolazováním bydlení (velkou čistkou co se věcí týče, dokončením různých oprav a nedodělků a výrobou příjemných zákoutí). No a novým neziskovým projektem. Takže poslední reálné byly tábory tyto prázdniny už v novém prostoru, který je pro mne splněným snem a mám "klíče od hračkářství", minulý víkend s vnoučaty v Praze (5 a 4 roky, jeden den Svět vlaků na Andělu, druhý den ZOO, k tomu metro a cesta tam i zpět vlakem) a včera výměna popraskaného škaredého umyvadla v koupelně (navíc jsem se bála, že praskne definitivně když u něj bude někdo z dětí) a výměna vyhořelého světýlka nad zrcadlem za lampičky, díky kterým se konečně vidím v zrcadle a navíc jsou pěkné.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
1.9.2024 21:45:24
Peppo, tak hodnocení vzhledu dětí se nedokážu vzdát
![]() Mívám prostě potřebu jim občas říct, že jsou krásné nebo že jim to sluší, že jim vybrané oblečení nebo holkám líčení či účes opravdu sedí... A někdy i že zrovna tohle jim nesluší... Tak doufám, že jim tedy nevyrábím nějaká traumata ![]() Jinak moc se mi líbilo a hodně mě zaujalo doporučení z Ten, kdo stojí v koutě - "Neříkej jí, že je krásná, na tom nemá žádnou zásluhu. Pochval jí oblečení, líčení, to vybírala ona." ![]() |
| holkamodroočka | 156337 |
|
1.9.2024 21:37:16
Fed, ten cukr se jmenuje Bridge..pořád se prodává, kupovala jsem ho mamce jako retro vzpomínku. Ale už není barevný, jen ty tvary zůstaly.
|
| Peppa | 133447 |
|
1.9.2024 21:33:58
Nj Čumčo, když ono je vlastně jedno, jestli je dotyčný hubený nebo tlustý, stejně jako ti tlustí slyší furt dokola Nežer nebo jak jsou tlustí, ti hubení nejsou nadšení z Měla by ses najíst.. i komentáře typu Jsi tak akorát jsou pořád hodnocení fyzického vzhledu, které je IMHO nevhodný a zbytečný.. zvlášť vůči pubertálním dětem.
|
| Blanče | 42184 |
|
|
1.9.2024 21:27:54
Čumčo s čokoládovou fontánou v každé rodině souhlasím a proto jsem je kterýsi rok všem blízkým rodinám, kde se čokoláda jí nadělila k vánocům. Dá se koupit slušná za tisícovku a za tu legraci, i když párkrát ročně, to stojí.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
1.9.2024 21:19:12
lívance určitě z jen z podmáslí, jinak jsou suché, dcera teď brblala na hotelu, že jejich lívance se těm mým bezlepkovým vůbec nemůžou rovnat, koupala je v nutelle, jak byly suché
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
1.9.2024 21:16:52
Neznama, ano, podmasli s maslem, tim me babicka taky strasila
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
1.9.2024 21:14:49
Podmáslí mě nějak minulo, akorát občas koupím kysané podmáslí, děláme z něj těsto na lívance.
|
| Anthea | 47738 |
|
|
1.9.2024 21:13:47
Podmásli miluju.
Taky od dětství. |
| neznámá | 91073 |
|
1.9.2024 21:12:03
Len, to si mi připomněla babičku, za války jako děti chodily k sousedovi pro podmáslí. On jim chtěl přilepšit, tak jim nechával podmáslí s vločka másla a ona to nesnášela, jí se navalovalo, ale moc jiného k jídlu nebylo.
Doteď nesnáší podmáslí a máslu se také vyhýbá. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.