Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
1.9.2024 21:11:53
Senedro, u nás rád pekl i táta
, mamka taky, měli každý ty svoje věci, které pekli, stejně jako oba vařili, něco byly speciality mamky, něco taťky. Mamka dělala výborné polívky a různá dušená masa na zelenině a tátovy speciality byly třeba španělský ptáček a roštěnky![]() |
| Peppa | 133447 |
|
1.9.2024 21:10:17
TaJ, to my asi taky, ale spíš výjimečně.. navíc mi ledacos nechutnalo, výběr byl mizernej, kofila nebo banánky v čokoládě, víc si moc nepamatuju.. A bábovka u nás bývala nedělní tradice, ale já jsem na buchty moc nebyla..
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
1.9.2024 21:09:53
chytá tě fantas, Peppo
![]() dcera je úžasný sangvinik, a ví o sobě, že je hezká, sama to o sobě umí říct - někdy žasnu, jak zdravé sebevědomí má - např. se vůbec neváží na váze, jen u doktorky na preventivní prohlídce a to číslo si ani nepamatuju, prý nechápe proč Ona vůbec nemá tyhle mindráky...teď v Praze jedla každé dvě hodiny, my jsme se na jídlo nemohli ani podívat kvůli tomu vedru, a ona tlačila všude něco![]() |
| Len | 108740 |
|
|
1.9.2024 21:07:57
Zloutky s cukrem se u nas michaly se slehackou, jsem holt z te vykrmovaci rodiny, kde byly vsechny deti strasne hubene a cpalo se do nich co nejvic tuku a cukru. Jeste generace predemnou byla nucena jist k snidani trhanec polity horou masla s cukrem a zapijet kakaem delanym ze smetany. Na me uz to nastesti nikdo nezkousel, ale ty zloutky s cukrem a slehackou mam rada porad.
|
| neznámá | 91073 |
|
1.9.2024 21:07:54
Fad, já jsem si Gabru a Málinku dokupovala až v dospělosti, doma jsem je měla pouze do dílu G a M v čarovné zemi.
A dokupovala jsem i jiné knížky od Kutinové. Také občas použiji nějakou repliku, jsem zvědavá, co mi na Gabru řeknou holky, ale moc tomu nevěřím, děti už jsou jinde. Ty potvory opět nemluví, to je u našich dětí normální, ale když už něco řeknou, tak v angličtině. ![]() |
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
1.9.2024 21:06:36
Když to rodinný rozpočet snese, tak proč si neudělat radost. Někdo utrácí za kabelky, já za knížky a audioknížky. To je taky asi "zbytečné". A těch peněz, co už jsme za ty roky dali do cestování, přitom jsme mohli sedět doma na zadku.
Peníze jsou přece i od toho, aby zpříjemnily život. Samozřejmě, zbytné věci je rozumné kupovat, když má člověk finanční rezervu a nežije z ruky do huby, ale je fajn, když si i člověk s hodně napjatým rozočtem může občas udělat radost nějakou zbytečnou maličkostí, to už ale samozřejmě není kabelka za 5 tisíc. |
| Senedra | 14756 |
|
|
1.9.2024 21:06:31
Tak naše mamka moc nepekla, až časem jsem zjistila, že jí to prostě nebavilo. Pořád říkala, že to není zdravé. No a pak jsem si založila svojí vlastní domácnost a když mamka přijede, tak se ptá, jestli máme něco dobrého ke kafi
![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
1.9.2024 21:05:59
Francovku na cukr jsem dostávala na střevní potíže.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
1.9.2024 21:04:33
Ano, růžový, světle modrý, žlutý...
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
1.9.2024 21:04:07
Babi, jo, cukr Bridž - ten jsme ujídali babičce z cukřenky. Ale ona to věděla a vždycky nám ho tam dávala
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.