| Nella+2 | 28691 |
|
|
23.9.2024 18:13:53
Super téma. Zrovna tady umírám na nějakou virozu, sotva lezu... Děti taky lehly, musím jen zajistit čaj, jídlo a kapesníky... I to mi stačí. Dneska jsem si vzala den volna s tím že zítra přijdu do práce. No nepřijdu. Půjdu si ráno na 2 hodiny sednout do čekárny pro neschopenku.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
23.9.2024 18:09:41
Mně bývalo nepředstavitelně zle při menstruaci a nedokázala jsem ani stát, ale od prvního těhotenství mi už není nic. Od té doby už mi ani při nejorších nemocech zatím nebylo tak, že bych nedokázala plus mínus fungovat. Trochu víc spím a držím se doma, ale jinak i v nemocech funguju v zásadě standardně - pracuju z postele, pustím myčku, pračku, sušičku, vysávací robot, vynesu koš, udělám ídlo, vynesuj kočičí záchody,.....
|
| sally | 3140 |
|
|
23.9.2024 18:09:16
tak ono to není o hraní si na hrdiny.... ale když byly děti malé, manžel musel chodit do práce (aby nás někdo živil), babičky na jiném kontinentě - tak jsem holt musela ty nejnutnější věci udělat i když mi bylo blbě. Teď se to taky občas stane - mám hospodářství a všichni zbývající členové rodiny jsou minimálně hodinu cesty autem od domova a nemůžou se sebrat a odejít z práce / laborek / přednášky jen proto, že mi "není dobře"...
|
| Stará husa | 154854 |
|
23.9.2024 18:05:11
Já bývám nemocná tak jednou za dva, tři roky, když nepočítám lehkou rýmu. V mládí mě dvakrát skolila pravá chřipka, a to bylo fakt nemožné vstát z postele, horečka přes 40°, zimnice, strašná slabost, bolest celého těla, kloubů, svalů, sotva jsem se doplazila na WC.Jinak i když se cítím zlé, tak jsem schopná uvařit si čaj, udělat něco k jídlu, převléct postel apod. To s tou chřipkou možné nebylo.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.9.2024 17:53:19
TaJ, já měla jeden covid, který mě docela skolil, jinak také dlouhé roky nic. Jak píšeš, výjimečně lehce rýma, kašel, s čímž lze běžně fungovat.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
23.9.2024 17:36:40
Ropucho, přesně. Na co se cítím, to udělám, to ostatní buď počká, nebo to zařídí zbytek rodiny. Ale já naštěstí nemocná nebývám, posledních asi 15 let jsem neměla neschopenku, mívám tak jednou dvakrát do roka nějakou rýmičku, většinou na podzim, když se změní počasí a náhle se ochladí. Teď jsem taky pár dní měla rýmu, ale nic, s čím by se nedalo běžně fungovat, nebo pracovat. Obvykle na to stačí mořská voda ve spreji a prolévat se teplým čajem.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.9.2024 17:28:20
Nejsem si jistá, kde začíná hra na hrdinku.
Na co se cítím, to udělám. Co fakt nemohu, to musí udělat někdo jiný. Když chci, vydržím hodně i přes bolest, ale nikoliv z důvodu hry, ale z důvodu umanutosti. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
23.9.2024 17:22:30
Jinak, MM by klidně všechno obstaral. Miluje mě a asi by se staral rád, akorát mám takový nešvar, že mi ani při horečkách není zvlášť blbě. Nebylo mi zle při těhotenstvích, při porodech, při nemocech. Několikrát v životě mě bolela hlava z nedostatku kofeinu po několika dnech bez kávy. Postaral se skvěle, sehnal mi kafe :-D a víc nebylo třeba.
|
| Sam01 | 129844 |
|
|
23.9.2024 17:11:05
Snažím se vše zvládat,ale ne vždy se mi to podaří. S ohledem na to,že už nemám malé děti si můžu dovolit i marodit.
|
| vlad. | 38059 |
|
|
23.9.2024 17:10:14
Nehraju, zbytek domácnosti se o mě postará
MM je funkční model, udělá cokoli, a když ho to nenapadne, tak na výzvu určitě a děti jsou samoobslužné |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.