Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2024 8:07:34
"přišla nám neskutečná zima, asi jak jsem si zvykli na teplo."
Neznámá, to je logické, člověk je po létě adaptovaný na vedra. Já sice vedra těžce nesu, ale také přece jenom přivyknu a vnímám ochlazování po létě citlivěji než chlad v dalších měsících, kdy už jsem zase adaptovaná. Na podzim topím častěji než na jaře. Ale teď tedy zatím ne. |
| neznámá | 91073 |
|
13.9.2024 8:04:12
Velké výkyvy normální nejsou, ale stále je dost lidi, kteří nevěří na klimatické změny a bojují proti green dealu, přitom je nevyhnutelný.
Jinak mě by globální oteplování vyhovovalo, teplo je fajn, těšila jsem se na ně pulku života, kdy jím vyhrožovali. Ale myslím, že ty státy, které už teď nemají vodu nebo je zaplavuje moře to vidí jinak. A také kromě oteplování neustále vyhrožují i následným velkým ochlazením planety, tak to je GD než doba ledová. ![]() |
| Muumi | 41406 |
|
13.9.2024 8:03:59
Držím všem palce. Ta předpověď je vážně strašná. Záplavy 97 mi připadaly úplně surreálné, jak z nějakého filmu. Pamatuju si, jak jsme na to koukali a říkali si, že to prostě nemůže být pravda. A tehdy bylo tuším 50 mrtvých. Tak pevně doufám, že budou všichni v pořádku, že se to obejde "jen" se škodami na majetku.
|
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
13.9.2024 8:03:11
My máme doma taky už jen 21-22, v některých místnostech i méně. Takže se chystáme na ohřátí trubek, ať je nám doma fajn v této slotě.
Však teploty jsou pomalu jak v zimě, nebo v listopadu, březnu... a to se taky topí. V domku je chladněji než v paneláku nebo bytovce. A mimochodem - tato diskuze má už přes 570 příspěvků ! to už se tu moc často nevidí. Pak, že počasí netáhne. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2024 7:59:14
Okolíku, prosím tě, já neshazuji nikoho s obavami ze záplav.
Jak píši Vrrtakovi, kontext byl jiný. Ale je to nakonec jedno, nemusí si rozumět každý s každým. |
| neznámá | 91073 |
|
13.9.2024 7:56:48
Nám teplota spadla na 21 stupňů a topíme, my teda normálně topíme na 22 a více stupňů dle místnosti, ale přišla nám neskutečná zima, asi jak jsem si zvykli na teplo.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2024 7:50:26
Vrrtaku, ale to je nepochopení.
Já reagovala na příspěvky, kde jsme se bavily o oblibě tepla a slunečna a neoblibě chladu a deště. Že si lidé dělají starosti ohlednê záplav, tomu samozřejmě rozumím. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
13.9.2024 7:20:30
U nás prakticky nepřestalo vůbec pršet, navíc se přidal silný vítr.
Naštěstí mi práce umožňuje zůstat doma. Syn i manžel jeli dnes auty, kdyby byly problémy na železnici. Dají se očekávat popadané stromy. Teď mi psala kolegyně z Holandska, že jsme v jejich televizi. |
| Okolík | 129526 |
|
|
13.9.2024 7:15:29
Ignorantství se tomu říká.
Nežijeme sice na poušti, ale v mírném podnebnem pásu. To co v posledních letech předvádí počasí není normální. Prudké výkyvy teploty o 20 st. během pár dní/hodin, prudké deště, bleskové povodně. Nyní čekáme záplavy , nelze než doufat, že nebudou tak ničivé jako v r. 1997, 2002... Shazovat lidí, kteří mají obavy je ... No ignorantské jak už jsem psala. U nás zatím prší příjemně a "normálně", ale jinde? ![]() Všem držím palce ať jsou následky co nejmenší. |
| Beat | 107867 |
|
|
13.9.2024 6:52:17
Moc myslím na všechny, kterých se hrozba zaplavení bezprostředně týká. Ať už na osobním majetku nebo ve firmě. Musí to byt velký, velký, velký stres. A tolik prace. Hodně sil a klidu všem
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.