| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 231487  [Dalších 230907 >>]
Vranice 21600
9.9.2024 17:06:13
Huso, tak vidíš, už jen to, že si tady něco přečteš a napíšeš, že na to máš čas a chuť, může být kamínkem do mozaiky tvého hezčího dne.

"...poručit si, jak se mám cítit a blik..." Takhle to nefunguje. Někdo to má darem, někdo se to učí, jsou různé techniky. Škoda, žes nenatrefila na psychologa, který by tě k wellbeingu přivedl.
Ropucha + 2 120300
9.9.2024 17:06:08
Beat, to je tedy zajímavé s těmi barvami :-)
Já mám nicky také barevné, vždy podle prvního písmene, ale je to čistě vizuální, případná změna barvy nemá vliv na vnímání charakteru :-)
kysnutá knedla 99495
9.9.2024 17:05:19
“Tak nevím, jestli se mám radovat, nebo ne”

Raduj sa, ak to pôjde.
Mne to väčšinou, chvalabohu, ide, fakt velmi často platí, že všetko zlé je na niečo dobré. Aj počasie.

Sú ale situácie, keď sa nedokážem vzchopiť, resp radovať.
Napr o prázdninách som sa cítila velmi šťastne, občas až eufóricky. Potom mi zavolala mamka, že spolu s ňou príde do Čiech, K NÁM DOMOV, i kňaz, ktorý nás oddával a ja som bola k.o.
Hrozne. Aj som kvôli tomu plakala.
Uľavilo sa mi až po jeho odjazde.
Takže som veselá, ale aj labilná.
* Liv 30003
9.9.2024 16:58:22
Babi,
jenže ten enviromentální žal je někdy v dětech velmi cíleně budován/podporován.
Kamarádka žije v Neměcku, před 2 lety přihlásila zvídavého druháčka na přírodovědný kroužek ve škole, moc tam chtěl, má rád zvířatka.
Kroužek zajišťovala nějaká externí agentura, která na to měla grant (zjištěno následovně...).

Po měsící zjistila že chlapeček pláče před spaním, začala se zajímat co se děje a zjistila, že na kroužku místo zvířátek jede výhradně rétorika oteplování planety, "intersucho" a tak dále.
Odhlásila ho, pochopitelně, ale úzkosti ještě nejakou dobu měl. 7 letý chlapeček...
Anthea 47738
9.9.2024 16:57:33
Co se diskusních témat týká, mám taky ráda obyčejná témata o běžném životě.

Myslím, že účelem plkacìch diskusi není kolektivně lkát.

Çlověk se má pomoci tyto témata řešit, pokud nemůže nebo nechce, nemá cenu vědomě si pěstovat chandru.

Naší předci museli přežít strašné věci, ale nikdy neztratili naději.

Tím nechci říct, že třeba otázka ekologie mě naplňuje štěstím.

Čumča. 160024
9.9.2024 16:53:48
o tom to je, zkus se spíš radovat (jestli to aspoň trochu jde) a kup si hezkej deštník, nějakej veselej, třeba i z druhé ruky:-)
Drypetis 154924
9.9.2024 16:52:13
Stará huso,
tak psycholog by ti měl spíš pomoct, aby ses cítila líp a ne u něj narážet na nepochopení, ne? Asi to byl tedy špatný psycholog.
Mně tu taky nevadí probírat banální věci, ale výhodou je, že na ně můžeš reagovat, jen když chceš. A číst koho chceš. V reálném kolektivu musíš nějak komunikovat se všemi a pokud ne, zůstaneš stát stranou a časem se to někde projeví.
Anthea 47738
9.9.2024 16:52:00
Co se počasí týká, tak jsem si právě přečetla na Seznamu, že brzy se má ozvat babí léto a to dost teplé až 25 a to do konce října, možná i v listopadu.
A má hodně pršet, takže příroda má být pěkně vybarvená.

Tak nevím, jestli se mám radovat, nebo ne
Drypetis 154924
9.9.2024 16:46:44
Ropucho,
mám to podobně. Taky mi víc vyhovuje povídat si O NĚČEM a v reálných debatách třeba v práci se probírá kdeco, co mě třeba vůbec nezajímá, ale reagovat se musí, dost často mi to dělá problém a tak nejsem zrovna hvězda kolektivu. Tady se může s klidem reagovat jenom na něco. A vyskytují se tu běžně názory, které v reálu dotyčný třeba neřekne a o to je to pestřejší.
Stará husa 154854
9.9.2024 16:44:01
Vranice, ti bych chtěla umět, poručit si, jak se mám cítit a blik! Už je mi skvěle. Bohužel to neumím, náladu si ovlivnit neumím ani emoce. Proto jsem třeba vždy narazila u psychologa - racionálně jsem přesně věděla, jak se mám cítit, ale holt jsem se tak necítila.
Jinak co se týče diskusi tady, mám ráda i ty banální o tom co a jak kdo dělá, jak spí, jí, co čte, kde byl kdo na dovolené a na výletě, co tam zažil, jak se mu tam líbilo. Mám ráda i vzpomínky na dětství, na rodiče a prarodiče, vůbec historii různých rodin. Názory na různé věci mě taky zajímají, ale někdy je to už moc furt dokola a bazirovani na nepodstatných detailech. Co nemusím jsou ty nekonečné rozbory školy, ale chápu, že tu téměř všichni máte ještě školní deti, tak to holt přeskakuju a doufám, že se vyskytne brzy jiné téma.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 231487  [Dalších 230907 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.