Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vlad. | 38059 |
|
|
9.9.2024 14:14:31
"jak můžete hodnotit počasí primárně skrze to, že potřebujete grilovat nebo máte jiné plkány na víkend, kam se vám déšť nehodí?
napadne vás někdy, ve vašich změkčilých rozmazelných zhýčkaných středosvatvovských hlavách, že třeba příroda potřebuje něco jinýho než vy?" tyhle woke povýšenecké výlevy k nám, enviromentálnímu plebsu jasně Palac, tvůj klimatický žal je jediný správný postoj |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 14:10:31
knedli, takových nicků tady mám víc, víme o sobě vzájemně nad rámec obvyklého, asi se nikdy neuvidíme, ale není to vlastně nutné...
|
| *Hany | 30864 |
|
|
9.9.2024 14:10:18
"napadne vás někdy, ve vašich změkčilých rozmazelných zhýčkaných středosvatvovských hlavách, že třeba příroda potřebuje něco jinýho než vy?"
Neměla bys už s tou nenávistí ke všemu odlišnému něco dělat? A k tématu: v 70. a 80. letech nás pořád strašili globálním ochlazováním, tak jsme to asi trochu přepískli s tou ochranou, ne? A stačí si vzpomenout, že nejvíc o ochraně přírody meldují lidi, co musí na klimatické konference lítat (dokonce se najdou i jedinci, co letí z Vídně do Bratislavy). Jak moc zatíží přírodu neustálé stěhování tisíců lidí a tun materiálu z Bruselu do Štrasburku a zpět? Hlavně že mají plnou hubu ušlechtilých keců, co by plebs měl dělat. Jediné účinné opatření na ochranu přírody je nevyrábět zbytečné věci. Takže nespotřebovávat energii (větrníky a solární panely nejsou perpetuum mobile, jejich výroba a likvidace jsou docela drsné, ale co oči nevidí...), neobjednávat si debility z Číny, nejezdit denně autem atd. Na druhou stranu sedět večer při svíčkách, v zimě mrznout a všude chodit pěšky je jaksi v současnosti nemožné. Doufám, že ještě bude trochu teplo, třeba kolem 20 stupňů, aby se nemuselo hned od září topit. A ten déšť bude příjemný, k podzimu patří. Jen v listopadu už nemůžu z neustálé tmy, to je na palici. Prosinec se dá vydržet, všude jsou spousty světel a nakonec Vánoce v přírodě, to je velká vzpruha. Od ledna už se prodlužují dny, takže trocha optimismu. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.9.2024 14:04:47
"třeba mi něco uteklo, ale přijde mi, že ti nikdo žádné soudy tvé osoby neposílá, bojí se asi
, víš, jak občas píšeš, že máš své fakt ostré momentky "no jestli to spolu právě nesouvisí nemám potřebu se kdo ví jak hájit, pokud se mnou někdo nesouhlasí, tak třeba proto to pak nepřinese žádné výpady? jako kdo by bušil do slaměného panáka? nebo na případné výpady nereaguju dostatečně (protože mě nederou) a tedy není jak pokračovat? ![]() a ostré momentky myslíš v reálném světě? no popravdě ani tam se moc nesetkávám s nějakými ostrými výpady a když jo, obvykle to zase rychle zapomenu, v paměti mi to pak zůstane jako (ha ha, ta trubička se pokoušela na mne štěkat) ![]() jo, když mi něco vyčtou lidé, které mám opravdu blízko a na kterých mi záleží, pak je mi to třeba líto, tam se snažím asi i obhájit, ne jen vysvětlit... ale já bývám celkově dost přímočará, takže málokdy někoho překvapí moje jednání, aby mi ho mohl dodatečně vyčítat... |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
9.9.2024 14:03:45
Čumčo, deprese v době, kdy jsi s dětmi nešla ven? Sleduji dobře návaznost?
Tak pokud jde o regulérní psychické obtíže nad rámec běžné nepohody, k tomu své komentáře samozřejmě nevztahuji, to bych si nedovolila. Nicméně pokud si zpětně myslíš, že by ti býval pobyt venku pomohl, je škoda, že ti nikdo neporadil, nenasměroval tě. Má to opravdu silný účinek - příroda, vzduch, pohyb. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
9.9.2024 13:57:04
“ protože tě mám "online ráda”
Jé, to je pekný výraz 🤩 |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 13:53:41
jenže já měla deprese
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 13:50:41
Rose, jako plán dobrý, ale fakt to umíš?
třeba mi něco uteklo, ale přijde mi, že ti nikdo žádné soudy tvé osoby neposílá, bojí se asi , víš, jak občas píšeš, že máš své fakt ostré momentky![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 13:48:01
ještě to tak, ne opravdu ne
![]() beru to spíš jako varování, co roky příští taky můžou přinést, a vím, že se musím tužit a cvičit v hodnosti ![]() a tebe škádlím, protože tě mám "online ráda", to snad je jasné, ne? |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.9.2024 13:45:15
knedli... no právě že ne
![]() (díky ) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.