Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.9.2024 13:40:49
" hodnocení křupanů se světýlky, co sem tam řeknou silné slovo"
aha... tak ani to mě netrápí... popravdě je mi dost jedno, jestli o mně nějak smýšlí ropucha (kdokoliv tady) a předpokládám, že nejsem zrovna něčím/někým nad čím/kým by se ropucha (kdokoliv tady) dlouze zamýšlela... ani v tomto směru nemám žádné ambice a klidně budu v jejích (kohokoliv) očích křupanem ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
9.9.2024 13:39:22
Čumčo, ty se pořád v těch mých hodnoceních nějak vidíš, přemýšlej o tom
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
9.9.2024 13:38:21
"když v 11 vysvitlo slunce, vypnout nedodělaný oběd, sbalit děti"
Nikdy bych se nezabývala v kuchyni obědem, mamísto abych sbalila děti ven Vařila jsem výhradně po večerech, když jsme děti uložili, to jsem si nalila skleničku a navařila do mrazáku.Stoupnout si dopoledne ke sporáku, když je venku počasí vhodné na výpravu do lesa, je masochismus S malými dětmi jsem ostatně musela i za nevhodného počasí, za jakéhokoliv, doma bychom šíleli, děti i já. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 13:32:01
asi proto, že v tom je pro mě zároveň to hodnocení křupanů se světýlky, co sem tam řeknou silné slovo
![]() jak by řekl Péťa Bajza "ještě se mám hodně co učit v hodnosti" ![]() myslím učit v hodnosti Čumču, ne nikoho jiného |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
9.9.2024 13:30:59
"ale nešla jsem, no"
Kdo by mohl jít, a nejde, může si za to sám. Kdo je připoutaný k pracovním povinnostem a ven jít nemůže, ten je v pasti. Je to nepříjemná daň za civilizační komfort. |
| * Liv | 30003 |
|
|
9.9.2024 13:28:21
...napadne vás někdy, ve vašich změkčilých rozmazelných zhýčkaných středosvatvovských hlavách, že třeba příroda potřebuje něco jinýho než vy?...
Hej, Palac, moje středostavovská (bělošská, privilegovaná a buhví ještě jaká jiná non-woke)hlava se domnívá, že na počasí nemá nejmenší vliv a že se stane to, co si přeje příroda, Matka Země, nebo kdo to tu vlastně řídí. A myslím, že si příroda zařídí co bude chtít a potřebovat a co jí kážou vesmírné či jiné cykly. A moje změkčilá rozmazlená zhýčkaná blond middleclass hlava s tím vůbec, ale vůbec nic nenadělá. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 13:27:25
"Pochvaluji si zimní absenci barev, je to úžasně uklidňující a nakonec člověk zjistí, kolik tónů a odstínů ta zdánlivě bezbarvá krajina má. Ale chce to přepnout mozek uvyklý na neustálou bombardáž výraznými barvami."
naprostý souhlas Taky vůně a zvuky v lese jsou úplně jiné...měla jsem to kdysi, když mi bylo v zimě mizerně, dělat jinak, byla jsem na RD s dětmi - když v 11 vysvitlo slunce, vypnout nedodělaný oběd, sbalit děti, les máme za domem... a na všechno ostatní se vykašlat...to ví člověk, až když je starší |
| neznámá | 91073 |
|
9.9.2024 13:25:12
Ale jo, je to září, ale to neznamená, že je to fajn, brala bych asi o deset stupňů víc.
![]() Je podzim no, lépe než bylo včera už letos nebude. ![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.9.2024 13:23:01
a proč mrzelo?
že ropucha nezměnila své vnímání vánoc? že nezměnila názor? ![]() takové ambice nemám... předložím svůj náhled na věc a ber nebo neber klidně vysvětlím proč to tak vidím nebo si to tak myslím, ale klidně si nech své přesvědčení a pokud k němu dokážeš podat nějaké bližší informace, ok, třeba je zahrnu i do svého náhledu nebo taky ne... a pokud z toho nebude žádné mrzení na jednu či druhou stranu, pak je všechno právě tak, jak to má být ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 13:21:32
neznámá, a kdo říká, že 16-19° v září (hned od příštího týdne) není správné září?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.