Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beat | 107867 |
|
|
9.9.2024 10:09:54
Palac, třeba tě uklidní, ze alespoň pro mě je vyraz “hezké počasí “ takové , které je dobré pro přírodu.. Kdyby bylo jaro jarem, léto létem.. atd.. tak to budu spokojena.
|
| Buřt | 147593 |
|
9.9.2024 10:09:44
Inko, mě to třeba fakt nevadí, po tom dlouhém vedru je to pro mě příjemná změna. A fak cítím radost i za tu přírodu, že se pořádně zaleje.
Jinak s tím, že si klimatické měny uvědomujeme všichni - tak je pořád spousta popíračů, tuhle mě třeba překvapila jedna známá, že tepleji než za našeho dětství rozhodně není, že to je jen manipulace atd. Jasně, ona třeba nesouhlasí s těmi pokusy o řešení, ok, ale že je tepleji snad každý cítí na vlastní kůži. |
| Stará husa | 154854 |
|
9.9.2024 10:07:47
Palác, já se přiznávám, že co se týče počasí, jsem absolutně sobecká. Mám ráda sluníčko a teplo, dělá mi to dobře na duši. Klidně ať prší v noci, ale přes den ať je hezky. A nenávidím studené deštivé podzimní a zimní počasí. Chápu, že tady ve střední Evropě máma 4 roční období, ale černo, deštivo , zima a blátivo mi prostě po duševní stráncnesvědčí. A ano, pršelo naposledy 21. srpna, ale tráva je stále zelená, nepřišlo mi nějak apokalypticky sucho. A bylo fajn, mohla jsem jít na procházku podél řeky jen v tenoučkých krátkých kalhotách, tričku a sandálech, sluníčko svítilo a lidi se koupali, dala jsem si zmrzlinu a bylo mi krásně. Dnes budu čumět doma, oblečená v teplákách a bude černo a smutno. Děkuji, nechci, raději to globální oteplování.
|
| Beat | 107867 |
|
|
9.9.2024 10:05:36
Palac, já jsem oba své příspěvky vědomě formulovala jako “plky, vlky.”.. Z osobních důvodu tu nechci rozebírat tato, daleko závažnější témata, o kterých píšeš. Už dřív jsem tu psala, že tu vážné debaty vést nechci a řeším tu jen blbosti. Ale to neznamená, ze fakta, o kterých píšeš nevím, neřeším, nebo nad nimi nepremyslim..
A ten druhy příspěvek si špatně pochopila . Mně tohle počasí nevadí, psala jsem, ze mam rada všechna roční období a ze nemám rada extrémy..a samozřejmě vim, ze ani priroda nemá rada extrémy. |
| Peppa | 133447 |
|
9.9.2024 10:02:17
"chápete, že pokudbude pořád slunko a tak akorát teplo, že příroda umře? jak můžete hodnotit počasí primárně skrze to, že potřebujete grilovat nebo máte jiné plkány na víkend, kam se vám déšť nehodí?"
"napadne vás někdy, ve vašich změkčilých rozmazelných zhýčkaných středosvatvovských hlavách, že třeba příroda potřebuje něco jinýho než vy?" Palac, a chápeš ty, že tyhle naše plky na tom počasí nic nezmění? Je to jenom pokec, trávení času, vyjádření osobních preferencí, nic víc.. klimatické změny si myslím uvědomujeme všichni.. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.9.2024 10:01:46
Asi ses nevšimla, že jsme na ženském drbacím fóru. Ne na klimatologické konferenci.
Myslíš, že někdo řekne, že je super, když je začátkem září zima a leje? |
| Buřt | 147593 |
|
9.9.2024 10:00:58
Palac, já myslím, že si to zdější uživatelky moc dobře uvědomují, neber to tak vážně. Tohle je jen plkárna, nic víc v tom nehledej. Jasně, že máš pravdu, stejně jako když tu Ropucha píše o naší rozmazlenosti v jídle (a spotřebě živočišných produktů), já si zas často sedím na rukou, když někdo píše o nutnosti cestování x krát za rok atd.
My asketové jsme v menšině, je to tak. |
| Federika | 14090 |
|
|
9.9.2024 9:59:56
A já jela v 5.30 ráno do Prahy, vezla jsem mimořádně dceru, která potřebovala zaujmout co nejlepší místo k sezení
A jela jsem v tílku a v šortkách a bylo mi dobře.Konečně můžu otevřít všude okna dokořán. |
| Beat | 107867 |
|
|
9.9.2024 9:57:16
Huso, Inko, lituju. My jedeme z chalupy, leje a leje. Tak jsem si cestou našla nový kabát od The North Face do deště, větru a zimy,
, počasí mi dovolí udělat práci, která ve vedrech nešla dělat, těším se na polívky, které přes léto nedělám, těším se na jablka a barvevny listí , ale taky se ještě těšim na cestu po Itálii. ![]() |
| Palac + 1 | 74013 |
|
|
9.9.2024 9:54:40
ano, včeta bylo v Brně "nádherně" apokalypticky vyschlo, tropy, poušť, vše na troud.... taková nádhera!! hlavně, ať nepadá proboha voda z oblohy!!!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.