| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 231487  [Dalších 231397 >>]
Buřt 147593
6.11.2024 15:00:34
Saamajno, zajimavy :) A co to vlastne znamena, nepekna chodidla?

Ja jsem zas ujeta na nohy. Musi byt pekny a dlouhy, u obou pohlavi. Hlavne nesmi bejt xka. Ale charakter z toho teda nededukuju.
Saamajna 115449
6.11.2024 14:34:50
Lei,
"hrozně nepěkná chodidla a prsty u nohou"

- ja taky prozivam ty chodidla a prsty na nohou. ~:-D
Podle tech si fakt tridim lidi; mam pocit, ze tahle cast tela vystihuje charakter cloveka uplne nejvic a presne.
Saamajna 115449
6.11.2024 14:30:22
Venice
"Jako žádná sranda."

No to fakt nebyla!
Takhle zvenku k popukani ale kdyz jsem ho "nenapadne" stihackovala nejen pri kazdym jidle ale pri ruznych aktivitach (jako treba vodni hazena, joga na plazi, tanecni vecery a tak)
- to sem se fakt zapotila! ~t~
Bylo mi me same lito ale nemohla jsem s tim nic delat.
~n~

A co to jeste zhorsovalo - on me povazoval za sympatickou zenu (ve veku jeho rodicu~:-D) a rad se mnou poklabosil, me obdivne sledoval pri tanci a casto se v tancich umistoval vedle me.
No des.
To uz nechci zazit.
apo-lena 159305
6.11.2024 14:07:57
Rose, to chápu. Já mám ráda detektivky a fantasy, ale kvůli dobrému hlasu si poslechnu ledacos.~s~
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
6.11.2024 13:56:25
apoleno, ano... audioknihy taky hodně vybírám podle hlasů ~:-D
dokonce jsem jednou poslouchala celou sérii, nějaké detektivky, co ani nebyla moc dobrá, ale pro ten hlas jsem si poslechla i asi 3 další díly ~t~ (nebýt toho, už bych si druhý nepustila)
apo-lena 159305
6.11.2024 13:51:42
Rose, občas si vybírám audioknihy podle toho, kdo je namluvil. To je nejlepší forma, jak si užít krásný hlas.
6.11.2024 13:45:31
renko, pracuju v převážně mužském kolektivu, ale prostě mám nastavený ten pohled nějak jinak... vlastně když nepočítám období cca do 20 let, tak fakt jsem v žádném kolegovi neviděla ani stín nějaké osobní přitažlivosti... s některými jsem se vždycky bavila raději, snáz se nechala ukecat na mimopracovní akci, ale vždycky tak nějak sestersko bratrsky ~d~ a i třeba nějaké dvojsmyslné vtípky, jakože flirtování, ale pořád v té absolutně bezpečné rovině... a myslím, že i celkem umím uhladit případný zájem z druhé strany, když mi někdo třeba lehce nadbíhal, vždycky jsem to nechala jemně přejít do té absolutně nevinné roviny, aby bylo jasné, že v tom naprosto žádný sexuální nebo milostný podtext není... ~d~

6.11.2024 13:37:59
apoleno, já když slyším bruce willise mluvit hlasem alexeje pyška, podlamují se mi kolena ~:-D (jinak má pyško celkově krásný hlas, ale toho bruce mluví ještě trochu jinak ~s~)
nebo pavel rímský, michal dlouhý, pavel soukup... mhhhm... ~:-D
vždycky si říkám, že kdyby byla na trhu navigace namluvená od pyška, okamžitě ji koupím ~:-D
Vážný2 158667
6.11.2024 13:35:44
Moc ne, vyjma Vánoc.

Manželka má dost zdobení oken ze školky. "Okna zdobí." Letos mají naštěstí lešení...

A na chanuku vytáhnu chanukii, strčím ji při západu k oknu (obvykle 2-3. den, kdy si konečně vzpomenu a začnu hledat svíčky (ona spotřeba je ohromná 2+3+4+5+6+7+8+9 = 44 svíček, po jednotlivých dnech).

Zapaluje se služebníček a pak od něj svaté světlo 1-8 svic. Důvod, proč tam je služebníček je prý mj. i proto, že svaté svíce by neměly svítit na světské věci. Tak na ty svítí ta samostatná svíčka ~t~.

Celé je to na památku znovuvysvěcení židovského Chrámu v Jeruzalémě, poté co byl zneuctěn vojsky Antiocha IV. Epifana (jeden ze Seleukovců, z rodu následníků Alexandra Makedonského). No a když židovští ortodoxní makabbejští povstalci dobyli Jeruzalém, našli tam jedinou nádobku s olejem s pečetí velekněze, která směla sloužit do chrámových svícnů. No a ona vydržela týden, než se vyrobil nový. Ale jsou i jiné výklady Chanuky, Svátku světel. Jí se mastné věci v olivovém oleji - koblihy a bramboráky a tak. (Já nesmím.) Židovská víra je děsně praktická a prochází všemi smysly... ~t~
apo-lena 159305
6.11.2024 13:27:26
Rose, já se do hlasu zamilovala 2x ještě za svobodna. S jedním z nich jsem i chodila, ale hlas byl dokonalý, chlap bohužel ne. S tím druhým jsem to radši nezkoušela. Tehdy jsem to vyřešila "dospěle" a změnila raději posilovnu. Nebyl to chlap, se kterým bych chtěla žít, ale působil na mě velice přitažlivě.
Tak jsem raději prchla.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 231487  [Dalších 231397 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.