| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Třináctá komnata

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 483  [Dalších 293 >>]
Binturongg 104880
2.3.2013 9:24:03
ívala jsem se, super! Nezklamal :-)
Agnesss 123625
2.3.2013 9:21:49
Elso,
"věřím tomu že pan Schwarzenberg je už nyní a stejně tak i do budoucna zůstane prezidentem lidských srdcí nemalé části našeho národa"

to jsi napsala hezky. :-) Prezidentem mého srdce tedy rozhodně zůstane ~;)

Já ho strašně obdivuju, myslím, že je to naprosto úžasný člověk.

Líbí se mi, co napsal Tomáš Klus:
"Chci mít v čele reprezentantů své země Světoobčana, který, úzce spjat s křivdami, jež se na jeho lidském osudu udály, na svou zemi nezanevřel, ba naopak našel v sobě tolika síly, že vstoupil do pověstného “bahna české politky”, chca zbavit jej bezednosti."

Bohužel, český národ ještě není natolik vyspělý, aby dokázal jeho kvality ocenit. ~n~

10.10Elška16 117740
2.3.2013 9:19:35
To máš pravdu tady to bylo takové komornější, na prezidentských duelech to měli asi víc vychytané i po technické stránce. Každopádně tenhle problém ho nikterak nesnižuje jako člověka, mrzí mě že se stal jedním z diskvalifikačních prvků a terčů posměchu okolí. Nikdo přece nikdy nevíme jaký zdravotní problém nás v životě potká, jak se s ním budem schopni vypořádat nebo ne.
Epepe 89236
2.3.2013 9:18:46
Kauza IPB - v arbitráži ČR přišla o 34 miliard.
Údajná kauza Bamberg - od Zemana přišla nabídka na 355 až 473 milionů korun.
Ze stavby dálnice D47 sešlo - ČR musela jako odškodné zaplatit 630 milionů.

A co udělal Zeman s politickou kulturou?
Opoziční smlouva, lobbing, odvolávání šéfů bezpečnostních složek, Šlouf a jeho kamarád Mrázek.

Ta čísla mám odsud: http://www.nasipolitici.cz/cs/politik/1112-milos-zeman/profilujici-informace-a-kauzy
Persepolis 107413
2.3.2013 9:14:36
Jinak dokument jsem nesledovala. Byla jsem pařit~v~~:-D
Persepolis 107413
2.3.2013 9:12:40
Elso, trošku ti to tu zaplevelím, jestli nevadí~x~
Ty jsi velká fanynka genealogie pokud se nepletu, prosím poraď mi. Když budu hledat svoje předky, kde mám začít? Jaký je první krok?
Mám k dispozici křestní listy prarodičů, a u dědy mám potvrzení arijského původu, kde má uvedeny předky asi do první poloviny 19.stol. Má smysl oslovovat matriky nebo raději raději rovnou archiv? Je nutné se do nahlédnutí do archivu nějak předem objednávat?
L+2 ks 119069
2.3.2013 9:07:35
věřím tomu že pan Schwarzenberg je už nyní a stejně tak i do budoucna zůstane prezidentem lidských srdcí nemalé části našeho národa
~R^~s~
Cítím to stejně.
Dokument moc hezkej. Škoda, že se někdo nedodívá jen kvůli tomu, že je mu špatně rozumět. Možná by leckdo na něj změnil názor a přestal koukat skrz prsty.
Nevímsirady 120357
2.3.2013 9:05:34
já si myslím, že úplně odbourat to v jeho věku už nepůjde. je to o návycích (u něj možná i o diagnoze), a zvyk bývá železná košile. Musel by si dávat hrozný pozor a mluvit fakt pomalu, ale zase než by se tím pádem vymáčkl, bylo by to o ničem ~d~
kreditka 85904
2.3.2013 9:05:25
Já tu snahu měla, ale prostě jsem mu rozumněla každé třetí slovo tak jsem to vzdala, při TV devbatách jsem mu rozumněla víc, ale v tomto pořadu ne...
10.10Elška16 117740
2.3.2013 9:02:48
No já slyšela, že v jednom z těch duelů říkal, že se to snaží řešit a dává si pozor ale vždycky se to nepodaří. Já mám ve svém okolí,kamarády kteří mají různé vady řeči tak už to mám asi odposlouchané nevím, chce se to na některé úseky víc zaměřit jinak v tom žádný problém nevidím. Prostě snahu rétora o porozumění podpořit snahou naslouchajícího chtít a snažit se porozumět.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 483  [Dalších 293 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.