| bravad | 78611 |
|
13.6.2010 11:56:21
To je možný. Já jenom uváděla obecná lékařská doporučení a z čeho vycházejí (ze statistiky). Protože příčina je stále neznámá. To jednak. Za druhé - také jsem uvedla, že společné spaní v jedné posteli je, co se týká rizikovosti, někde mezi posledními místy. A pokud bys věnovala pozornost tomu článku na internetu, na který dávala odkaz Eeka, tak by ses dočetla, že úplně nejrizikovější je ukládání na bříško (a to i přes den). Takže to, co uvádíš, neodporuje tomu, co píšu já.
|
| bravad | 78611 |
|
13.6.2010 11:50:22
To byla jenom reakce na těch 18 hodin spánku.
Že o celkovou sumu spánku během 24 hod. asi nepůjde (pro ty, co hlídají děti prostřednictvím společného spaní v jedné posteli). A navíc jsem chtěla dodat, že se právě společné spaní nedoporučuje. Chtěla jsem zkrátka jenom dodat info (a trochu si zapoučovat ). Do diskuze, zda technika nebo instinkty jsem se zapojovat nechtěla. |
| bravad | 78611 |
|
13.6.2010 11:29:33
To byla jenom reakce na těch 18 hodin spánku.
Že o celkovou sumu spánku během 24 hod. asi nepůjde (pro ty, co hlídají děti prostřednictvím společného spaní v jedné posteli). A navíc jsem chtěla dodat, že se právě společné spaní nedoporučuje. Chtěla jsem zkrátka jenom dodat info (a trochu si zapoučovat ). Do diskuze, zda technika nebo instinkty jsem se zapojovat nechtěla. |
| kili |
| • |
13.6.2010 9:48:33
Pokud byste měly zájem o velice seriosní doporučení v těchto věcech, pak zkuste
http://www.aap.org/healthtopics/Sleep.cfm |
| 10.5Libik12 | 31046 |
|
|
13.6.2010 0:40:02
Gigo, třeba nikdy nekašlaly:)
|
| 10.5Libik12 | 31046 |
|
|
13.6.2010 0:39:22
Deniso, já jsem zdůraznila, že akceptuji bezpečnostní prvky u tak hovadsky nepřirozených věcí, jako je jízda autem. Pod čarou jsem ale chtěla naznačit, že je ještě něco mezi nebemn a zemí, co prostě žádná sedačka neovlivní.
Bezpečnostní prvek zvaný monitor u přirozené symbiozy matky a dítěte dle mého názoru může jedině škodit, protože tuto symbiozu narušuje šálivým dojmem všemocnosti. Uvedla jsem konkrétní (sice nemonitorový) případ, jak mě přes tlaky na hrudi uchlácholila debilní chůva, která pak letěla do popelnice. |
| Jitu |
| • |
12.6.2010 21:49:17
ta kdo ji zpovídal ...... popleta jsem já.
|
| Jitu |
| • |
12.6.2010 21:37:19
co se jí ten průšvih stal.
|
| hrúda | 85616 |
|
12.6.2010 19:25:08
Spousta rodičů stále netuší, co přesně SIDS je a že by jim v tom případě byl monitor k ničemu. Nevědí, že v tom případě monitor začne řvát ve chvíli, kdy je dítě vlastně mrtvé. Zaměnují se novorozenecké apnoe a SIDS. A bohužel tímto matou i výrobci monitorů.
|
| DENISA | 100897 |
|
12.6.2010 19:08:15
Jo, tak prokourit auto je jedine chvalyhodna vec. Kourenim skodis jen sobe, autem otravujes vic lidi
. S cetnosti se zvysuje pravdepodobnost, takze lidi, kteri nevlastni auto, nemusi nutne ani vlastnit autosedacku, ale to snad kazdy pochopil, jak jsem to myslela a ktere uzivatele autosedacek jsem myslela. Opravdu nejsem tak blba, abych trvala na tom, ze ten kdo jezdi vlakem, musi mit kvalitni autosedacku. A samozrejme treba lidi, kteri bydli v byte a ne v triposchodovem dome, povazuji nakup chuvicky za kravinu, proc taky ne, ze? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.