| Muumi | 41406 |
|
17.10.2022 12:11:34
Vygoogli si kauzu Adrian - Slovensko, Zlaté Moravce. Tam (dospělý chlap) s poruchou šikanoval a dále šikanuje sousedy, fyzicky je napadá, a matka ho taky brání, že má chlapec holt citlivý sluch...
|
| Muumi | 41406 |
|
17.10.2022 12:09:33
V tom případě jsem taky šikanovala souseda, který se nepohodl s manželkou, přestěhoval se do sklepních kójí, kde si na společnou elektriku dal rádio, televizi, varnou konvici... A dny trávil kouřením přímo u hlavního uzávěru plynu. Koukám, že ještě můžu bejt ráda, že mě dědek neudal, protože jsem na něj policajty volala furt.
Ten text je příšernej, sousedi mají strpět všechno? |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
17.10.2022 12:06:47
Inka ..|-.|-.-|.-,
ono by možná bylo vše OK. Kdyby majitel bytu nedělal rekostrukci bytu tak, že vyhodil parkety a dal tam plovoucí podlahu. ![]() Kdysi nad námi bydlela paní, věčně (když si sedala, vstávala) ji padala hůl na podlahu, ale to mi až tak nevadilo a bylo to slyšet jinak. Skoro vůbec. On nám vymřel skoro vchod a majitele nám tam stěhují úplně šílené najemníky. ![]() Kvůli psovi nespalo 9 bytů, to se vyřešilo. To my vůbec neslyšeli a to to bylo kousek nad náma. Drogový páreček jsme se ho taky zbavili. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
17.10.2022 12:02:52
Mája+kluci 07, 11, tohoto příspěvku si moc vážím. Máš můj obdiv, protože jak píšu já spát 2h tak nemůžu a umřu.
A ona na tu holku je sama. Takže se kloním k tomu semletí po deseti letech. A tohle jsem asi potřebovala slyšet, že s tím už asi dávno měla něco dělat. Jenže na druhou stranu, jestli jí zdrhul manžel/přítel(to nevím to si domýšlím). Tak to se asi v jednom dělá špatně. NAvíc jsem si říkala, že by třeba tomu mohla pomoci puberta, že třeba ty kostičky a kuličky by zmizeli, že by z toho vyrostla. Zkusím na ni znova koberec. MY jí ho zaplatíme, s tím problém nemám nejmenší. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
17.10.2022 12:00:47
Otravujte dál, nejlíp každý den. Pak se třeba k něčemu vzchopí.
|
|
|
17.10.2022 11:57:33
Otázka je, je jestli kdyby dítěti odebrali kuličky, nebude vřeštit.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
17.10.2022 11:57:05
Muumi , díky toto jsme s manželem už studovali v létě a tohle nás dostalo:
...hodí vám opakovaně zvonit domů, nebo hází vzkazy do schránky), je vhodné oznámit takové jednání úřadům. Je možné tak učinit prostřednictvím oznámení na Policii ČR nebo také na úřad obce, kde podobné spory končí na přestupkové komisi. Takové jednání sousedů je totiž jednáním proti občanskému soužití.... Na přestupkové komisi byl manžel před dvěma lety, protože si dovolil souseda upozornit, že parkuje opakovaně v zákazu stání na výhybně a brání vyložení aut před vchodem. S tím už zkušenost máme.Jako přijeli naši a my smeták u postele. NA co? Po tom co tu mamka byla v noci už ví. Už nyní se snažíme, aby jsme tam moc nechodili. Jen, když se to už opravdu nedá. Koberec tlustý jsme chtěli zaplatit. NEchtěli. PAní je zvyklá stírat či co. Já volala majiteli 20.7., manžel volal majiteli 30.8., znova navrhli jsme koberec. Nyní si snažíme nějak pomoci jinak. Navíc když tam nažel byl minulý víkend, tak prý stále otravujeme majitele. ![]() |
| Mája+kluci 07, 11 | 95717 |
|
|
17.10.2022 11:56:48
Ach jo, je mi tě (a tvých blízkých) upřímně líto. Rámus je děs, celodenně a tuplem k tomu v noci a brzkém ránu.
Jsem matkou dvou Aspíků, z toho ten starší byl podobná katastrofa, spali jsme s mužem na směny, abychom ho v prvních letech jeho života zvládli. Ale! Jakmile to není mimino, tak je prostě nekompromisně nutné nastavovat hranice a držet je zuby nehty, řev neřev. V 10 letech je to asi v háji, to nevím, jestli má ještě řešení. Tohle bylo nutné dělat od jednoho roku dál. Oni dokáží být neskutečně urputní, denně dokola jsem s ním absolvovala přetlačování na téma "tohle se bude dělat takto" nebo "tohle se opravdu dělat nebude", vím, že takto se to dělá i s ne-AS dětmi, ale ta intenzita byla neskutečná, byla jsem z toho fakt psycho tehdy... navíc člověk už ztrácí víru, že se to někdy změní, a když vybojuješ jednu věc, okamžitě vznikne jiná. Stačí jednou povolit a oni okamžitě "zaberou dobyté území"... ![]() Na jednu stranu tu sousedku chápu, že na to neměla a nechá dítě řádit, ale to je děsná chyba, která je všechny bude pronásledovat zbytek života. I to děcko bude díky tomu daleko víc hendikepované... Radu nevím, snad aspoň ten koberec, nebo zkusit prosadit, že ráno bude dítě jen v jednom pokoji, aby se netřepal strop všude. Ale je možná, že ta sousedka je už tak semletá, že je jí všechno jedno a snaží se jen přežít ![]() |
| Dooly. | 12201 |
|
|
17.10.2022 11:54:46
Lido tak pak jedině otravovat majitele ať jim dá výpověď a najde si jiné najemniky
|
|
|
17.10.2022 11:54:36
Tak to je prekérka, bude to těžký. Asi bych tam chodila zvonit celou noc. Bombardovala majitele bytu a možná i tu městskou policii zavolala. Měli by si najít byt v přízemí v domě, kde nejsou papírové zdi. Možna by pomohl obecní úřad.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.