| Lakynka* | 26431 |
|
13.9.2009 13:50:55
A nevíte, jak to dělají duly? přeci každý nemá manžela podnikatele,aby mohl ovlivnit pracovní dobu....hih.. a nebo mají hlídací tety??? Toho se bojím zas.. a taky asi nepřiletí ihned...??????? V době ,kdy budu moci snad chodit k porodům, budou dětem 2 a 4 roky.
|
| Beezi,V+J | 27353 |
|
|
12.9.2009 18:28:14
Já měla Petru Malou u druhého porodu a byla jsem maximálně spokojená. Je velmi empatická, umí uklidňovat, má trpělivost... prostě já ji mohu jen doporučit.
Ale myslím, že je to u práce duly především o vzájených sympatiích, takže bych si na tvém místě třeba na základě informací z netu udělala žebříček, jak jsou ti jednotlivé "adeptky" sympatické" a pak postupně zkoušela osobní schůzky, dokud nenatrefíš na tu pravou. Třeba to bude hned ta první. ![]() Jinak já moc vybírat nemusela, Petru jsem znala už před druhým těhotenstvím, chodila jsem k ní se starším synem na cvičení. |
| Lakynka* | 26431 |
|
12.9.2009 10:06:11
Rapiti: děkujeme :))))) Tím si mě podpořila, víš. i když píšeš, že tě to omezuje. |Ale já vzhledem taky k tomu,že mám maličké děti,tak bych chtěla stejně jen Prahu a okolí maximálně. Ještě že máme souseda taxikáře
![]() ![]() ![]() To je ale nááápad .....A nevíte někdo,ten kurz se platí najednou??? |
| Rapiti | 37804 |
|
|
11.9.2009 23:26:23
Martino, to není hloupé se se všemi scházet, třeba ti padne do oka hned ta první a nebo taky ne. Ale máš na to právo. Přeji šťastnou ruku. Osobně znám jen Petru Malou jako kolegyni z kurzu, doporučit ji můžu. Myslím, že z kolegyň z kurzu bych si asi tak polovinu k porodu ráda pozvala a polovina by mi tak dobře nesedla, hodně záleží na sympatiích.
|
| Rapiti | 37804 |
|
|
11.9.2009 23:20:47
Lakynko, já jsem dula s řidičákem, ale neumím moc řídit, děsně se bojím. Pracovně mě to limituje, můžu nabízet svoje služby jen maminkám z nejbližšího okolí, což je mimo velká města dost problém. Snad to někdy překonám. Největší potíže mi dělá to, že garáž máme tak daleko, že mám všechno ostatní pěšky blíž. Tudíž je pro mě cvičné ježdění děsně časové náročné, zabila bych tím celé dopoledne (pokud ne nějakého chodce
). |
| Lakynka* | 26431 |
|
11.9.2009 17:51:26
Nassuada hm tak to je pravda,no,,asi přibyde na českých silnicích zas od vě pirátky víc:D... Nevím,já bych se bála že bych nesla i tu zodpovědnost za ty těhulky co bych pak vezla....no musím se někde popátrat po tom:))). Já sem se dnes rozhodla-po roce a půl a půjdu do toho teď:) doufám,že to teda vyjde...
|
| Lakynka* | 26431 |
|
11.9.2009 17:49:59
Martino:Lucku ti můžu fakt doporučit,protože já byla dost na nervy s tím kojením a ona mi tak ddoala odvahu a sebevědomí,hodně chválí a je ochotná :) jukni na její stránky,má tam i fotky ,třeba by ti to pomohlo taky ve výběru,zda by ti byla sympatická:)))
|
| Nasuada | 56532 |
|
11.9.2009 14:58:44
Lakynko, přesně to mě trápí taky, řidičák nemám a bojim se jezdit. Uvažuji o práci duly též až děti trochu povyrostou cca za rok. Jednu dulu co se jí moc jezdit autem nechce znám a pravda neudělalo to na mě moc dobrý dojem páč jsem měla vybrané Neratovice a ona je z Prahy...... takže bohužel asi nás to čeká
![]() |
| Martina, 20tt |
| • |
11.9.2009 14:05:20
Ahoj, doporučíte mi dulu v okolí Prahy - tak do 20km od Phy, event. přímo z Phy? Někoho trpělivého, hodného, tolerantního
. Našla jsem na netu Lucii Kašovou, Jitku Čejkovou, Věru Mullerovou, Radku Pavlovou, Petru Malou... ale přijde mi hloupé se všemi scházet jak u výběr. řízení a taky by to bylo časopě náročné . jsem spíš úzkostná, takže někoho aby opravdu uklidnil.Děkuju moc. |
| Lakynka* | 26431 |
|
11.9.2009 12:19:34
Jinak byla tu zmíněná Lucie Kašová jako porodní asistentka.. Já s ní mám zkušenost jako s laktační poradkyní a je naprosto skvělá:) .Pozvala jsem si jí,ačkoli to máme od sebe dál:)
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.