| Lakynka* | 26431 |
|
4.1.2008 23:12:58
chci se zeptat,nakolik vyjde ten kurz kdyz bych chtela delat dulu..moc me tohle zajima a strasne rada lidem pomaham a psychicky je drzim a hlavne tehulky a amminky.sama sem mamina jednoho synka,ac mlada,snad to nebrani.... ale nevim,kolik tohle muze stat,zda si to muzu dovolit a jak dlouho takovy kurz trva,vite nekdo??
|
| Květa13 | 27189 |
|
|
12.11.2007 7:46:32
Dulu je možné kontaktovat kdykoliv, ale vzhledem k tomu,že v některých regionech ještě není dul dostatek,je lepší se s dulou domluvit včas.Cena duly se za doprovod pohybuje 2-5 tis, záleží na vzdálenosti,regionu,zda je dula certifikovaná,nebo teprve ve výcviku,atd...To,kdy dula za maminkou vyjíždí je vždy na konkrétní situaci a domluvě,podle potřeba maminky. Přeji hodně štěstí,Květa.
|
| Jana |
| • |
20.10.2007 17:04:58
Ráda bych se zeptala jak to chodí s dulou.Sestra by měla jít k porodu sama a ráda bych jí opatřila dulu.Tak mám pár otázek 1,jak brzy se musí dula oslovit? 2,kolik stojí? 3,přijede ihned jak začnou bolesti nebo jak to chodi? Děkuji
|
| lol | 60422 |
|
13.8.2007 10:45:11
Velice doporučuji dulu, kterou jsem měla u porodu i já, je to anděl. Petra Sušická z Brna najdete ji v asociaci dul :))
|
| Dáša Lovec,( Šimon, Ema, Hubert) |
| • |
3.2.2007 11:59:33
dukiduki@centrum.cz
|
| • |
3.2.2007 11:58:49
Napište mi na mail, odpovím Vám. D.L.
|
| Lenka kubik2/00 Ondra4/03 ?5/07 |
| • |
8.1.2007 18:25:39
Daso moc by me zajimalo neco o tom epiduralu.
|
| • |
1.11.2006 10:01:53
Tak já jednou s epi rodila, rozhodla jsem se lehce sama- nepostupující porod, lehce pod nátlakem, :o) ale už bych to nikdy neudělala.
Nejen, že jsem absolutně neměla přehled jak mám tlačit, kdy..tělo mi to prostě neřeklo; mělo to dalekosáhlý vliv i na dítě, velmi, velmi to ovlivnilo jeho start do života!!! (Pokud by to někoho zajímalo rozepíšu se o tom jinde.)I potom jsem se cítila velmi špatně, jak tělo postupně přicházelo k sobě. Ale na druhou stranu, po podání epidurálu, jsem opravdu do 20 min. porodila. A nesplnily se tedy mé obavy ze sekce. Otázka však zůstává, jestli mi to prostě jen nepomohlo psychicky, protože sem se zkrátka uklidnila hned po podání- a epidurál zabírá prý až po 20 min! Takže volit s rozmyslem, a v případě že panikaříte a propadáte se do hysterie-můj případ, raději mějte v záloze informované osoby, duly"o) třeba, které vám pomohou alespoň podporou. Hodně sil přeje Dáša, dneska už taky dula:o))) |
| Květa13 | 27189 |
|
|
10.10.2006 14:44:33
Doprovod k porodu se dá domluvit i se vzdálenější dulou a také je dost dul, které jsou ve výcviku a nejsou ještě na seznamu,ačkoliv by rády k porodům již chodily.Na tyto duly dostanete kontakt na kontaktních číslech ze stránek Asociace.Nebojte se pátrat a případně oslovit tu 80 km od Vašeho bydliště, já sama jsem k takto vzdáleným mamkám taky párkrát jela.Přeji štastnou volbu a krásný porod.Květa C.
|
| Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
|
|
9.10.2006 13:37:07
já myslím že s můžeš zkusit domluvit.za mnou ta má také dojela vlakem:-) a za kamarádkou jeůa 40 km. tak s eoptej
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.