| Síťka | 52112 |
|
|
20.9.2006 9:40:57
Ráda bych se spojila s dulou či porodní asistentkou, která působí mimo Brno i ve Znojmě a okolí. Můžete mi někoho doporučit a poslat kontakt. Děkuji :o)
|
| kaMyš | 6886 |
|
|
6.9.2006 22:22:30
Heleno, záleží na tom, jak vnímáš luxus. Pro mě byla dula luxus, ale vůbec ne z hlediska finančního, ale z hlediska průběhu porodu. Mít u sebe někoho, kdo se od tebe prostě nehne a je u porodu jen a jen pro tebe, ten pocit být maximálně opečovávaná a cítit se jako královna situace, to se nedá penězma vyjádřit. Manžel byl u porodu taky, ale jeho přítomnost mi přinášela zas něco jiného.
Prakticky: dula stojí myslím kolem 3000 za porod a asi 200 Kč / hod. za předporodní nebo poporodní konzultace. Takže zas tak strašné to není. Navíc nám teď zvedli to porodné, že... Ceny se teda samozřejmě u jednotlivých dul můžou lišit, ale myslím, že pokud někdo nemá hodně vysoké požadavky na konzultace, tak do 5000 celkem by neměl být problém se vejít. |
| MichaelaSe | 22594 |
|
|
6.9.2006 22:14:57
dj hfahlahflahglashglhgl
|
| MichaelaSe | 22594 |
|
|
6.9.2006 22:11:40
|
| Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
|
|
24.8.2006 9:32:21
podívej se na www.duly a budeš vědět na koho se obrátit.Já dulu měla a mezi bohasté se fakt neřadíme:-))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
24.8.2006 9:31:03
heleno..jsi to ty?psycholožka,učitelka mat.školy???
s dulou se dá domluvit.Dostupná je všem.neboj |
| Helena |
| • |
23.8.2006 16:24:14
Zdravím všechny maminky a chci se pozeptat, jak je to s placením práce duly. Asi nechodí k porodu zadarmo a pochybuji, že její práci platí zdravotní pojiš´tovny. Pokud tedy si ji hradí maminky ze svých úspor, nedovedu odhadnout, kolik takový doprovod stojí, ale určitě to nebude levné a tudíž dostupné pro širokou veřejnost. S ohledem na to, že budoucí maminky čeká různě dlouhé období bez výdělku, tak taková dula je vlastně luxus pro ty nejbohatší. Napište sem, na kolik vás přišla práce duly a jestli to podle vás byly dobře investované peníze. Příchod miminka je sám o sobě značnou finanční zátěží (slušný kočárek stojí i přes 10 tis.Kč), tak nevím, nevím....
|
|
|
5.8.2006 12:38:37
jani já měla u porodu holek dulu.tu samou tedy:-) a před prvním naším společným porodem jsme se sešli i s tatínkem:-) já jí znaůla neb jsem u ní i tančila a Poldfa si jí zamiloval hned:-) a u porpodů mi skvěle pomáhali oba a navzájem se doplnovali:-)
|
| vera 2deti |
| • |
5.8.2006 12:04:41
Petru nechci te nejak ovlivnovat,ale....taky sem mela u prvniho porodu sice ne dulu,ale porodni asistentku,ale domnivam se,ze v tom neni rozdil.Porod probehl bez problemu a jeji pomoc sem moc ocenila.Pak sem otehotnela znovu a rikala si ted uz vim co a jak tak to s manzelem zvladnem sami ani sem moc nechodila na cviceni jak pri prvnim(nebylo tolik casu)a pak sem litovala porod byl vyvolavany kvuli zvysenemu tlaku...bylo to neco uplne jineho,nez sem cekala a co cekal manzel,prvni porod jel jak po masle,vsechno bylo tak ma byt a ted,kdyz pak rikal,ze si vubec nevedel rady,bal se o me o mimi.Davali mi kyslik,miminku museli pripevnit na hlavicku takovou sondu co snima tep srdicka,protoze prez brisko to neslo chytit,jak sem se kroutila bolesti...a verim,ze kdyby tam s nama byla,slo by to uplne jinak,prece jen jsou na takove situace pripravene a vyskolene a manzel lehce znejisti,protoze na komplikace urcite nebude pripraveny,nebo si nebude hned vedet rady,tak jak by si mela vedet rady por.as. nebo dula.
tim ti samozrejme nechci nic vnucovat,ale kdybych rodila jeste jednou urcite bych tam znovu chtela mit oba dva,kazdy tam ma svou ulohu.A proc si to neulehcit,kdyz to jde? |
| Petra, Sebastien 1 rok |
| • |
4.8.2006 14:24:46
Ahoj holky, já jsem měla u porodu obojí - pro jistotu :) Rodila jsem ve Strakonicích a byla jsem první kdo ji tam měl. Sice se nejdřív netvářili, ale protože jsem to měla domluvené s primářem, tak ani necekli. Myslím, že bylo fajn, že jsem ji tam měla. ale příště už vím co a jak tak to zvládneme sami s manželem.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.