| Simeona+3 | 110315 |
|
|
1.4.2013 20:33:08
Pokud druhé dítě chcete, nečekala bych. S tímto věkovým rozdílem si ještě časem vyhrajou, s větším už moc ne (mám děti 8,4 a 2 roky staré- dva starší si hrajou, ty mladší spolu taky, ale nejstarší a nejmladší jsou od sebe 6 let a jsou každý úplně jinde).
Navíc jak vám bude dítě odrůstat tak se vám bude čím dál míň chtít znovu absolvovat plíny, kojení, příkrmy, nočníky... |
| sarmi | 38831 |
|
|
1.4.2013 20:31:19
tohle je pro me spis usmevne, absolutne bych nastupe do skolky to nebrala jako důvod proc se bránit tehotenstvi.
![]() ![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
1.4.2013 20:27:07
No jo, však on nikdy nikdo neříkal a neslíbil, že spravedlivej bude
![]() A zase, když už jsme u těch známějších - o dítě taky v 5. měsíci musela přijít zrovna Radka Kocurová - sice ji neznám osobně, ale zdá se mi jako hodně hodná holka, oproti těm ostatním... A taková ta.. teď si nevzpomenu na jméno - ta s tím Řepkou, ta už od 11. týdne hlásila, jak se jí narodí kluk... byly jsme taky stejně těhotný. Jsem si říkala, ta si je teda jistá.. no, a narodil.. |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
1.4.2013 20:17:25
ganesho, ano, to znám taky.
Kolem mě to děvy vykřkikovaly i do médií (no, jsou trošku zmánější) hned po počůrání testu, neustále nakupovaly výbavičky, pokojíčky, všechno měly do puntíku naplánovaný. neustále hučely do okolí, jaký to je bejt těhotná a jaký maj děsný potíže. Já nic.Ony porodily zdravý dítě, já ne. Ale svět není spravedlivý. Spravedlnost je jen koncept, který si uměle vymysleli lidi. Jinak všechna náboženství počítají s tím, že bude líp až po smrti. |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
1.4.2013 20:13:47
Znám.
Ale oni fakt jsou lidi, jako moje kamarádka, který si řeknou - tak, teď otěhotnět nepotřebuju, chci jet ještě cvičit do Dubaje, otěhotním až pak.. a ona jo. Nejen že otěhotní, jak si řekne (pokaždý), ale těhotenství v pohodě, protože chce přece chodit do práce, porod v pohodě, všechno tak, jak chce. Byly jsme tehdy těhotný spolu (akorát že my se MNOHEM déle snažili), mně to pak nevyšlo a jí samozřejmě ano. Takže takový lidi existujou a ani jim ten život ani nezvedne prst, natož aby jim nafackoval.. |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
1.4.2013 20:10:29
Naše dítko nebylo nemocné před školkou a není nemocné ani ve školce. Žádné školkové choroby se nekonají.
Tohle se přece moc plánovat nedá, jestli starší dítě náhodou nebude nemocný. Třeba ne, a třeba jo. A třeba bude nemocný za rok, a třeba za dva, a třeba vůbec. |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
1.4.2013 20:00:28
No,já si před prvním těhot.neplánovala skoro nic,ale na konci jsem vymýšlela "jen" vtipnou sms o narození. A pak bác- a těžce postižený dítě, na který bylo každýmu trapný se zeptat.
Proto se jaksi nemůžu vpravit do pocit, že bych něco takhle plánovala dopředu.Už nechci dostat takhle přes hubu. |
| Elíláma | 101194 |
|
|
1.4.2013 19:47:06
Jojo, P byl poprvé nemocný v 10m, Toník v 4 týdnech
kla-si-kááá |
| Elíláma | 101194 |
|
|
1.4.2013 19:46:20
Ale neeleš, jen jsme vykopaly paralelní komunikační kanály
O tom počasí mi ani nemluv zajímavý ale je, že co nechodíme tolik mezi lidi a hodiny a hodiny mrznem na zahradě, jsou kluci v cajku v pátek vydržel T venku 8 h! |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
1.4.2013 19:46:17
,, a taky mě s.re, že jsem si taky pořád myslela (odvozeno od zkušenosti s dcerou, kterou jsem všude tahala), že když je dítě kojený (navíc MNOU, která prostě nemarodí), tak se nemůže nic stát.
A hopla, přišel Vincek, byl na světě 6 týdnů a dcera přitáhla tu chorobu, která je v podstatě "jen" rýma, hnusnej kašel, sem tam zvýšená teplota, všichni to zvládáme v pohodě, ale malej je už 7 týdnů v pytli a já s ním. Až mu doktorka předepsala antibiotika a inhalátor. Snáší to z nás všech nejhůř. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.