| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Věkový rozdíl mezi sourozenci

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2481  [Dalších 2301 >>]
Simeona+3 110315
1.4.2013 20:33:08
Pokud druhé dítě chcete, nečekala bych. S tímto věkovým rozdílem si ještě časem vyhrajou, s větším už moc ne (mám děti 8,4 a 2 roky staré- dva starší si hrajou, ty mladší spolu taky, ale nejstarší a nejmladší jsou od sebe 6 let a jsou každý úplně jinde).
Navíc jak vám bude dítě odrůstat tak se vám bude čím dál míň chtít znovu absolvovat plíny, kojení, příkrmy, nočníky...

sarmi 38831
1.4.2013 20:31:19
tohle je pro me spis usmevne, absolutne bych nastupe do skolky to nebrala jako důvod proc se bránit tehotenstvi.~d~~3~
.ganesha. 83982
1.4.2013 20:27:07
No jo, však on nikdy nikdo neříkal a neslíbil, že spravedlivej bude ~x~

A zase, když už jsme u těch známějších - o dítě taky v 5. měsíci musela přijít zrovna Radka Kocurová - sice ji neznám osobně, ale zdá se mi jako hodně hodná holka, oproti těm ostatním...
A taková ta.. teď si nevzpomenu na jméno - ta s tím Řepkou, ta už od 11. týdne hlásila, jak se jí narodí kluk... byly jsme taky stejně těhotný. Jsem si říkala, ta si je teda jistá.. no, a narodil..
Dee Dee+2 kluci 91465
1.4.2013 20:17:25
ganesho, ano, to znám taky.

Kolem mě to děvy vykřkikovaly i do médií (no, jsou trošku zmánější) hned po počůrání testu, neustále nakupovaly výbavičky, pokojíčky, všechno měly do puntíku naplánovaný. neustále hučely do okolí, jaký to je bejt těhotná a jaký maj děsný potíže.

Já nic.Ony porodily zdravý dítě, já ne.

Ale svět není spravedlivý. Spravedlnost je jen koncept, který si uměle vymysleli lidi. Jinak všechna náboženství počítají s tím, že bude líp až po smrti.
.ganesha. 83982
1.4.2013 20:13:47
Znám.
Ale oni fakt jsou lidi, jako moje kamarádka, který si řeknou - tak, teď otěhotnět nepotřebuju, chci jet ještě cvičit do Dubaje, otěhotním až pak.. a ona jo.
Nejen že otěhotní, jak si řekne (pokaždý), ale těhotenství v pohodě, protože chce přece chodit do práce, porod v pohodě, všechno tak, jak chce.
Byly jsme tehdy těhotný spolu (akorát že my se MNOHEM déle snažili), mně to pak nevyšlo a jí samozřejmě ano.
Takže takový lidi existujou a ani jim ten život ani nezvedne prst, natož aby jim nafackoval..
Kopřiva Dvoudomá 34182
1.4.2013 20:10:29
Naše dítko nebylo nemocné před školkou a není nemocné ani ve školce. Žádné školkové choroby se nekonají.

Tohle se přece moc plánovat nedá, jestli starší dítě náhodou nebude nemocný. Třeba ne, a třeba jo. A třeba bude nemocný za rok, a třeba za dva, a třeba vůbec.
Dee Dee+2 kluci 91465
1.4.2013 20:00:28
No,já si před prvním těhot.neplánovala skoro nic,ale na konci jsem vymýšlela "jen" vtipnou sms o narození. A pak bác- a těžce postižený dítě, na který bylo každýmu trapný se zeptat.

Proto se jaksi nemůžu vpravit do pocit, že bych něco takhle plánovala dopředu.Už nechci dostat takhle přes hubu.
Elíláma 101194
1.4.2013 19:47:06
Jojo, P byl poprvé nemocný v 10m, Toník v 4 týdnech ~d~ kla-si-kááá
Elíláma 101194
1.4.2013 19:46:20
Ale neeleš, jen jsme vykopaly paralelní komunikační kanály ~t~ O tom počasí mi ani nemluv ~o~ zajímavý ale je, že co nechodíme tolik mezi lidi a hodiny a hodiny mrznem na zahradě, jsou kluci v cajku ~:-D v pátek vydržel T venku 8 h!
.ganesha. 83982
1.4.2013 19:46:17
,, a taky mě s.re, že jsem si taky pořád myslela (odvozeno od zkušenosti s dcerou, kterou jsem všude tahala), že když je dítě kojený (navíc MNOU, která prostě nemarodí), tak se nemůže nic stát.
A hopla, přišel Vincek, byl na světě 6 týdnů a dcera přitáhla tu chorobu, která je v podstatě "jen" rýma, hnusnej kašel, sem tam zvýšená teplota, všichni to zvládáme v pohodě, ale malej je už 7 týdnů v pytli a já s ním. Až mu doktorka předepsala antibiotika a inhalátor.
Snáší to z nás všech nejhůř.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2481  [Dalších 2301 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.