| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Věkový rozdíl mezi sourozenci

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2481  [Dalších 2291 >>]
.ganesha. 83982
1.4.2013 19:43:22
Ne, psala jsem, že celou dobu ok, prcek odolává, ale pak přijde ze školky nějakej jó odolnej virus, kterej ho dostane a kterej nakonec skolí i mě (a to je co říct).
Navíc je to určitě umocněný i tím počasím. Takže se snažím celou dobu vyjádřit v tom smyslu, že prostě to kojení není samospasitelný.
Ale je taky možný, že mi vlezlo na mozek a melu nesmysly, plus ho mám zahleněnej. A už mě to tu neba.
A chci jaro.
Elíláma 101194
1.4.2013 19:38:54
Ajo tak, já jsem pochopila, že tím myslíš, že se přeceňuje kojní jakože vliv na to nemá vůbec :-) tak to jó ~R^
.ganesha. 83982
1.4.2013 19:32:55
Tak napiš že většinou lépe zvládají, atd. a budeme spokojeni všichni.
.ganesha. 83982
1.4.2013 19:31:43
Achjo. Nebudu to tu psát po xtý.
.ganesha. 83982
1.4.2013 19:31:03
Já jsem nikde nenapsala, že to tak není, ale že se ten význam kojení PŘECEŇUJE..v té citaci od tebe taky jsou slova jako MŮŽE pomoci imunitě, proti NĚKTERÝM virům, atd (nepíšu to přesně, nemůžu listovat, houpu se tu a uspávám maroda).
´Takže jsi v podstatě potvrdila to, co já tu píšu od začátku.
Mikeš+ 3 holky 30347
1.4.2013 19:10:33
To plánování je na tom celým nejhorší. Řekla bych, že buď chceš nebo nechceš a pokud chceš, tak to nechte na přírodě a hotovo.
Ren + 3V 40455
1.4.2013 18:46:47
Nejstarší syn nebyl náchylný na nemoci a to se nezměnilo ani s nástupem do školky. Mladší je náchylnější a i ze školky kde co donese.
Navíc mimčo bude nejspíš kojené, tudíž chráněné.
Podle mě tento věkový rozdíl je super, šla bych do mimča hned. Ono se to taky nemusí hned povést a odkládat těhotenství kvůli neurčité možnosti, že starší možná donese něco ze školky by mě popravdě ani nenapadlo
Monikaa
  • 
1.4.2013 18:46:28
Ganesho, jistě, že kojené děti lépe zvládají nemoce, a to proto, že v mateřském mléku jim jsou dodávány konkrétní protilátky (proti konkrétním nemocem, které jsou právě aktuální). Často dostanou protilátky ještě dřív, než onemocní samotná matka (protilátky se začnou tvořit ještě předtím než vypučí první příznaky nemoci), takže pokud vůbec u kojence nemoc probíhá, pak často v mírné formě.
To, žes to měla jinak je mi líto....
Elíláma 101194
1.4.2013 18:34:08
ganesho, vždyť ano, já níže píšu (tedy cituju odborníka), že imunita je vrozená (velkou funkci tam hraje např. placenta) a že ji pak nadále podporuje kojení, ale ty jsi zatvrzelá a ne a ne a není to tak, protože zrovna vy jste to tak neměli, ale že to zkoumá x stovek odborníků neznamená nic :-) ale nikdo neříká, opět a opět, že je to záruka zdraví nebo že by kojené děti měly tu imunitu nějak dramaticky lepší, je prostě v průměru (!) trochu lepší po dobu kojení. Už jen tím, že do mlék jdou antigeny od matky, pokud se nakazila také, to, co její organismus už s infekcí vybojuje, tak toto info. Bohužel tak s nákazou, ale matka ji stejně na dítě naprská, tak v součtu je to lepší než třeba dítě od nemocné matky separovat a dát mu UM.
A & D 120788
1.4.2013 18:29:40
Mam mimino - sedm a pul mesice, slecna se narodila v srpnu, prvni tri mesice po prichodu domu (cca od pulky zari) mela rymu - bratri ji to donesli ze skolky - starsimu v te dobe bylo temer sedm let a chrchlal nam tu bacily zdatne. To bys taky mohla cekat, az prvorozene dite ukonci VŠ.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2481  [Dalších 2291 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.